Dermatita de contact

Dermatita de contact este un tip de inflamație a pielii care este adeseori caracterizata printr-o erupție cutanată însoțită de mâncărime si roseata a pielii.

Aceasta se produce atunci cand pielea intra  in contact cu substanțe iritante (dermatita iritativă) sau alergeni (dermatită alergică de contact). Dermatita fototoxica apare atunci cand alergenii sau substantele iritante sunt activate de lumina solară.

Cauze

Dermatita Alergica de Contact

Dermatită alergică de contact apare atunci când pielea  dezvolta o reacție alergică după ce a fost expusa la o substanță straina. Acest lucru face ca organismul sa elibereze substante chimice inflamatorii  care pot face pielea sa aiba senzatie de mancarime si iritatie.

Cauzele cele mai frecvente ale dermatitei alergice de contact includ:

 • Bijuteriile din nichel sau aur
 • Manusile din latex
 • Parfumuri sau substante chimice din produsele cosmetice sau din produsele de ingrijire ale pielii
 • Stejar sau iedera otravitoare

Dermatita de Contact Iritanta

Conform Academiei Americane de Dermatologie, dermatita de contact iritanta este cel mai frecvent tip de dermatita de contact. Acest lucru se întâmplă atunci când pielea intra in contact cu un material toxic.

Substantele toxice care pot provoca dermatita de contact iritana sunt:

 • Acid de baterie
 • Inalbitor
 • Substante chimice pentru desfundat
 • Gaz lampant
 • Detergent
 • Spray cu piper

Cunoscuta si sub numele de ” eczema mainii”, dermatita de contact iritanta poate apărea atunci când pielea vine în contact cu materiale mai puțin iritante, cum ar fi săpunul – sau chiar apa – prea des. Persoanele ale căror mâini sunt frecvent expuse la apă, cum ar fi persoanele care lucreaza in saloane de coafură, barmanii, personalul medical, de multe ori dezvolta dermatita de contact iritanta.

Simptome

Simptomele dermatitei de contact depind de cauza și nivelul de sensibilitate la substanța care provoacă reacția.

Simptomele associate cu dermatita alergica de contact sunt:

 • Piele solzoasa descuamata
 • Urticarie
 • Basici uscate sau purulente
 • Roseata pielii
 • Piele care pare inchisa la culoare si foarte tare
 • Senzatie de arsura a pielii
 • Mancarime acuta
 • Sensibiltate la soare
 • Umflaturi in special in zona ochilor si a fetei

Dermatita de contact iritanta poate provoca simptome putin diferite cum ar fi:

 • Basici
 • Craparea pielii datorate unei uscari extreme
 • Umflaturi
 • Senzatia de piele care tine
 • Ulceratii
 • Rani deschise care formeaza cruste

Tratament

 Homeopat

 • Pentru basici puteti aplica o compresa umeda si rece timp de 30 de minute, de 3 ori pe zi.
 • Lotiunea de calamina poate usura mancarimea
 • Antihistaminicele orale, cum ar fi difenhidramina (Benadryl, Ben-alergenic) poate usura mancarimea.
 • Evitati scarpinatul
 • Imediat după expunerea la un alergen sau substanta iritanta cunoscuta se spală cu săpun și apa rece pentru a elimina sau a dezactiva cea mai mare parte a substanței iritante.
 • Pentru cazurile ușoare care acoperă o suprafață relativ redusa, crema de hidrocortizon în concentrație mica poate fi suficientă.
 • Soluții acide slabe (suc de lamaie, otet) pot fi folosite pentru a contracara efectele dermatitei de contact prin expunerea la iritanții de bază.
 • Lotiune de protectie Gloves In A Bottle poate ajuta la protejarea pielii si retine umezeala.

MARTURII TRATAMENT DERMATITA

“Oamenii care lucrează cu mâinile – instalatorii, mecanicii auto, grădinarii-vor aprecia „Gloves In a Bottle”. Chiar funcţionează!

Pentru grădinari, crapaturile de pe degete vor disparea. Şi am descoperit pe propriile mele braţe că oferă protecţie completă împotriva dermatitei apărută celor care grădinăresc tufe de ienupăr. Spălatul este mai uşor, mai rapid şi mai eficient chiar şi după locuri de muncă unde lucrezi cu substanţe grase, cum ar fi cei care lucrează la motor. Nu vreau să par prea entuziasmat, dar rar găseşti un produs care face ceea ce promite.

Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs.

De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!”

David Kline
gradinar profesionist

 

“Este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o…anul trecut, după un consult, doctorul mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră şi am fost suprinsă de cât e de miraculoasă! După ce am muncit la grădina noii mele case, m-am zgâriat în bromelii (am realizat că sunt alergică la ele) şi mi-au provocat o iritaţie din cauza reacţiei alergice (dermatită de contact). Lunea următoare, unul din doctori mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră, pe care, din păcate, l-am băgat în dulap (unde a stat timp de 6 luni), iar eu am folosit o cremă antibiotică. Într-o zi am dat peste loţiune în sertar şi am citit cum funcţionează.

Am început să mă dau cu ea pe faţă pentru că ştiam că îmi va proteja pielea pentru a nu-şi pierde sebumul şi am ziu de ce nu? Nu-i acesta motivul pentru care dăm bani pe creme hidratante care sunt superficiale? E chiar un chilipir pentru menţinerea tinereţii.

Am sunat la biroul dumneavoastră pentru a vă spune cât de minunat este produsul şi că toată lumea ar trebui să ştie de el. Nu vreau să rămân fără acest produs. Am comandat şi pentru a da doctorilor.

Acum câteva săptămânii, când am ieşit în grădină şi m-am zgâriat într-o bromelie, am decis să folosesc produsul dumneavoastră pe braţe şi în 2-3 zile mâinile mele s-au vindecat…wow!

Le-am spus vânzătoarelor de la farmacia din vecinatatea casei mele că trebuie să îl aibă în farmacie şi la cosmetice şi le-am explicat ce este şi cum funcţionează…acest produs este unul fără care nu ştiu ce m-aş face deoarece dă rezultate minunate….”

Joan LeBlanc
Formerly of Estee Lauder
Sarasota, Florida

“Ştiu că aveţi sute de recomandări ca aceasta, dar nu pot exprima în cuvinte nefericirea de a trăi cu dermatita de contact şi totodată schimbarea adusă în viaţa mea de produsul dumneavoastră. Într-o săptămână de când folosesc “Gloves In a Bottle” mâinile mele arată normal, nu mai sângerează când mă spăl, când curăţ cartofi sau când îmi perii câinele.

Mă simt mult mai bine şi am aruncat toate cremele nefolositoare. Mai mult, loţiunea “Gloves In a Bottle” a vindecat si eczema de pe picioarele şi genunchii fiului meu, deci amândoi am avut de câştigat. Nu vă pot mulţumi îndeajuns şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a făcut-o pe farmacistă să-mi spună să încerc această loţiune în timp ce eu dădeam reţeta pentru o altă cremă cu steroizi. Vă mulţumesc! Această loţiune schimbă vieţi.”

Elaine Wood
Anglia

 

“Am 43 de ani şi am avut de când mă ştiu o eczemă severă şi dermatită de contact. Nu ştiam ce înseamnă să ai mâinile normale, fără băşici şi sângerări. Nepoata mea în vârstă de 12 ani a văzut “Gloves In a Bottle” într-un magazin, în Canada, îmi timp ce călătorea cu părinţii ei. A întrebat vânzătorul despre acel produs şi era convinsă ca acesta este remediul pentru mâinile mătuşii ei. M-a contactat imediat cum a ajuns acasă fiind foarte încântată de descoperirea făcută. Cu greu, i-am spus că o voi încerca (deja încercasem orice).

Într-o săptămână mâinile mele s-au vindecat. Aveam un plasture mare în palma dreaptă de nouă luni. Dispăruse tot într-o săptămână!! Nu mai spălasem niciodată vasele fără probleme sau să curăţ o portocală, să tai o roşie sau altele. Aseară am spălat vase, am curăţat o portocală şi am desfăcut-o în bucăţi. Fără băşici sau mâncărimi groaznice! Vă mulţumesc pentru comercializarea acestui produs. În săptămâna care a trecut, dar şi astăzi, am convins foarte mulţi oameni că trebuie să încerce acest produs. Lucrez într-o şcoală şi foarte mulţi mă întreabă de unde o pot cumpăra şi cât costă. Deja am plasat o comandă. Dacă cineva se îndoieşte de acest produs, mâinile mele sunt dovada a cât de bine funcţionează.”

Allison Failing

“Voiam să vă spun că “Gloves In a Bottle” a făcut minuni pentru mâinile mele. Am avut dermatită ocupaţională timp de câteva luni, iar “Gloves In a Bottle” mi-a refăcut mâinile în mai puţin de 2 săptămâni. Nu îmi mai este ruşine cu mâinile mele!”

Vă mulţumesc.

Sophi Chiang
Australia

 

“Produsul dumneavoastră mi-a salvat viaţa. Înainte să încep să folosesc produsul dumneavoastră, acum mai bine de un an, aveam o repulsie faţă de latex, care mă chinuia. După ce am folosit în mod continuu loţiunea, nu am mai avut alergii, Nu mai am niciun fel de simptome, deci vă voi fi mereu recunoscător pentru produsul dumneavoastră.”

Arnold H. Stern
DDS

 

“Am avut un client care a avut dermatită de contact timp de 15 ani – i-am aplicat loţiune ”Gloves In a Bottle”. Toate medicamentele de la toţi doctorii îl ajutau, dar mereu se întorcea. Nu numai că ”Gloves In a Bottle” l-a vindecat, dar nici nu a mai revenit!”

John
Lehman Drug, WI

 

“Sunt pasionată de cusut goblenuri, dar a trebuit să renunţ pentru o lungă perioadă de timp, pentru ca sunt alergică la ace. A fost supărător să renunţ, pentru că îmi plăcea foarte mult. Degetele cu care ţineam acul crăpau şi începeau să sângereze.

Nu am avut de ales şi m-am oprit, am aşteptat să se vindece şi începeam iar. La scurt timp degetele crăpau iar şi sângerau. Eram disperată şi am văzut o reclamă la produsul dumneavoastră într-o revistă şi am zis să încerc.

Se pare că făcea o barieră între pielea mea şi ac. De fiecare dată când încep să cos mă dau cu “Gloves In a Bottle” pe degetele cu care ţin acul şi pot să cos ore în şir fără să mă rănesc. Sunt fericită că pot coase din nou datorită minunatului produs.”

Nancy

 

“Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru că eram în căutarea unui produs care să reducă simptomele dermatitei de contact, provocată de iritanţi precum săpunul sau pudra sau de spălatul pe mâini şi purtatul mănuşilor de latex. Nu am mai găsit alt produs care să funcţioneze la fel de bine ca “Gloves In Bottle”. Aveţi aprobarea mea pentru acest produs.”

Richard E Dunn
DDS, MS

 

“Am cumpărat o sticluţă de “Gloves In a Bottle ” pentru ca soţul meu să o încerce, deoarce degetele lui se crăpau pentru că lucra cu materiale dure pe condiţiile vremii nefavorabile ale Angliei. A fost uimit de eficienţa loţiunii. Acum, după câteva luni, fetiţa mea de 20 de luni suferea din cauza scutecelor de cea mai oribilă iritaţie pe care am văzut-o. Am încercat orice, fără succes. Apoi am dat peste această sticluţă. Mi-am zis “de ce nu?”. Pierdeţi un produs excelent! L-am recomandat câtorva prieteni şi îl consideră la fel de minunat. Vă mulţumesc!”

Denise Cazeault
New England

 

“Folosesc mănuşi şi îmi irită pielea foarte tare! Doctorul mi-a dat “Gloves In a Bottle” şi mi-a zis să o încerc. Mâinile mele erau crăpate şi îmi sângerau degetele. Acest produs a funcţionat precum magia pentru mine! Îl vom da şi pacienţilor cu probleme similare.”

Dee Williams
Nurse,
Dr. Nancy Prosser’s office in Joppa, MD

 

MARTURII TRATAMENT PENTRU ALERGI ALE PIELII

 

„Sufăr de o forma de alergie la nichel care îmi afectează fiecare aspect al vieții, nu doar iritația care mi-o provoacă atunci când port gablonturi. Am fost nevoită sa îmi schimb întreg stilul de viața deoarece nichelul este adăugat in alimente, in sol, și pentru ca este ieftin, in majoritatea produselor.
Acest lucru îmi cauzează suferința și de obicei se manifesta pe maini sub forma de dermatita și eczeme. Eu sunt croitoreasa și din păcate nu găsesc nicăieri sa cumpăr ace de cusut care sa nu conțină nichel. Am găsit niște informații referitoare la acest produs și m-am gândit ca merita sa-l încerc atunci când am mâinile uscate.
Acest produs nu doar m-a ajutat și mi-a refăcut mâinile, dar a creat o bariera protectoare care le-a protejat și am putut sa cos fără probleme.
Ii sfătuiesc pe toți care au probleme asemănătoare mie sa încerce aceasta loțiune căreia i-a luat 9 zile sa ma vindece.

 

 

” Vă scriu pentru a vă mulţumi că aţi creat acest produs! Acum câţiva ani, am cumpărat loţiunea pentru soţul meu, dar el nu a folosit-o. Până la urmă a aruncat-o. Nu ştiam eu atunci cât de mult o să am nevoie de ea. Două luni mai târziu, am descoperit că sunt alergică la ulei de nuci.

Alergia a fost atât de gravă, încât am ajuns la spital, la urgenţe, unde doctorul mi-a dat un autoinjector Epipen. M-am gândit că voi fi bine atâta timp cât nu mănânc nuci. Am aflat câteva zile mai târziu că unele produse de îngrijire cosmetică pe care le foloseam conţineau ulei de nuci. Nu vă mai spun că mergeam la cumpărături şi atingeam întâmplător unele produce şi mă trezeam cu o reacţie alergică serioasă.

Îmi dădeam seara ca produsele conţineau urme de nuci sau cineva care atinsese înainte nuci atinsese apoi produsul pe care eu puneam mâna. Îmi era frică să mai ies din casă sau să ating anumite lucruri. M-am gândit că o să ajung ca personajul din X-men, care purta mereu mănuşi. Mi-am amintit de produsul dumneavoatră şi l-am căutat pe internet. Am căutat la magazinele din zona, dar nu l-am găsit, aşa că l-am comandat online.

În ziua în care a venit produsul, m-am uns pe mâini şi m-am dus curajoasă la magazin. Mi-am pus un coş de cumpărături pe braţ. Când am terminat cumpărăturile aveam o iritaţie începând de la cot în sus. Mi-am dat seama că mă dădusem cu “Gloves In a Bottle” doar până la coate şi că în zona în care aplicasem loţiune totul era ok. Am aflat apoi că şi gelul de duş de la sala de gimnastică avea ulei de nuci.

Mă dau cu “Gloves In a Bottle” pe mâini şi pe picioare, înainte de duş şi nu mai am nicio problemă.Păstrez o sticluţă lângă uşa de la ieşire, una în poşetă şi câte una în fiecare maşină. Mă dau cu ea înainte să ies din casă. E amuzant că am fost de curând la o petrecere şi a trebuit să dau mâna cu multe persoane. Mi-am dat seama că nu trebuie să mai îmi fac griji pentru ce a mâncat sau ce a atins acea persoană. Aşa că vă mulţumesc pentru liniştea şi siguranţa pe care o am acum. Să nu vă opriţi din a fabrica acest produs! ”

Sincerely,
Kalinda Rooney

Bună ziua, voiam să vă spun cât de mult îmi place produsul dumneavoastră! Am avut mereu pielea uscată, dar când am lucrat în fabrică, unde erau chimicale peste tot mi-a apărut o iritaţie şi pielea era foarte roşie. Ceilalţi muncitori au încercat să convingă compania să cumpere “Gloves in a Bottle” pentru ca toţi să o folosim, dar au crezut că nu va funcţiona.

Am pus o mică cantitate peste roşeaţă şi în scurt timp mi-a dispărut, arătându-mi că este un produs minunat. Am descoperit şi că funcţionează anticipat, când m-am dat înainte să merg la muncă şi am lucrat cu chimicale, dar pielea nu s-a înroşit, nici nu mă mânca. Am întrebat prin magazine de produsul dumneavoastră, dar e foarte greu de găsit, asta se întâmpla acum câţiva ani. L-am gasit la un magazin, Hy-Vee şi sunt foarte mulţumită că îl pot cumpăra din apropiere.

ANSTV

 

” La vârsta de 35 de ani, au început să-mi apară pe mâini zone solzoase, uscate, în special în palme şi pe vârful degetelor.

După ce am suferit datorită mâncărimilor persistente şi a sângerărilor, am decis să merg la doctor. Doctorul crede ca este ceva anume, un obiect pe care îl ating şi faţă de care am alergie. Mi-a prescris „Diprolene” şi m-a avertizat în prealabil că este un medicament puternic şi nu este recomandată utilizarea pe termen lung. „Diprolene” a rezolvat problema, dar chiar dacă mâinile mele păreau vindecate, imediat cum am întrerupt tratamentul cu „Diprolene”, simptomele au reapărut. Rezolvarea nu a fost pe termen lung aşa că am început să testez diverse produse de îngrijire a pielii din farmacii, de la Avon, de la magazine bio, luând vitamina E, etc. Am încercat să port mănuşi în mare parte din timpul zilei pentru a nu atinge nimic.

Vă daţi seama cât de ridicol mă simţeam purtând mănuşi pe timpul verii, mai ales că nu m-au ajutat cu nimic. Mai precis, problema era suportabilă, dar nimic nu ma ajuta să mă vindec. Am vazut „Gloves In a Bottle” la farmacia „Walgreen” din San Antonio, Texas. Am cumparat-o şi am incercat-o. La început, nu am crezut că are efect. Acest produs nu este o crema hidratantă precum cele pe care le-am mai folosit şi de aceea nu am crezut că va face ceva. Cu toate acestea, pielea afectată de pe palme şi de pe degete începuse încet să se vindece. Am ajuns la momentul în care zone solzoase au dispărut, iar degetele mele au încetat să mai sângereze în câteva săptămâni. După încă câteva săptămâni, mâinile mele erau din nou perfecte.

Cu două luni în urmă, nu mai găseam „Gloves In a Bottle” la niciuna din farmaciile care aveau de obicei. Găsisem un produs numit „Handshield”, care era de ajutor. Era bun, dar nu atât de bun. Reuşeam să îmi menţin bunăstarea pielii cu acest produs, dar nu reuşeam să vindece zonele solzoase reapărute. Repet, este bun, dar nu este o soluţie pe termen lung. Sunt destul de convins că dacă vreau să-mi menţin pielea mâinilor sănătoasă, va trebui să continui să folosesc „Gloves In a Bottle”. ”

Mike Harris

 

” În sfârşi un produs care funcţionează şi care mi-a salvat mâinile!!!

Eram la farmacie, căutând împreună cu farmacista bandaje fără latex ca să-mi acopăr crăpătura de pe deget, pe care o aveam de mai bine de o lună. Fiecare bandaj pe care îl aveau (Band-Aid, Curad, Nexcare, ValueRight şi alte mărci) avea latex şi cu alergia serveră pe care o aveam, mi se lua pielea cu tot cu bandaj, dar în final a găsit un bandaj fără latex şi l-a comandat. Între timp, mi-a dat o sticluţă de “Gloves In a Bottle” să o încerc.

Wow! Am folosit-o joi seara, înainte de culcare şi când m-am trezit vineri dimineaţă, crăpătura de pe deget, care sângera cu o zi înainte, era aproape vindecată! M-am oprit în drum spre muncă să-I arăt farmacistei – nici ei nu-i venea să creadă! O folosesc de trei ori pe zi (este sâmbătă, iar eu am luat crema joi) iar crăpătura adâncă…este vindecată! Încă o zi şi gata! Ce produs minunat! Farmacia va mai aduce, dar dacă nu îmi pot lua de la ei vor comanda direct de pe site!

Am încercat orice – unguent cu antibiotic, unt de cacao natural, Corn Huskers, loţiune de mâini Vaseline Waterproof, crema de mâini cu formulă norvegiană Neutrogena, o cremă de mâini pentru grădinare, Nu-Skin, Liquid Band-Aid, super glue înmuiat în praf de copt (ideea tatălui prietenului meu – mi-a făcut mai mult rău pentru că a uscat şi mai tare pielea) – acestea sunt doar câteva dintre produsele încercate- şi niciodată nu am obţinut rezultatele obţinute în urma folosirii acestui produs! Cum spuneam – ce produs minunat! Şi fără latex!!!

Produsul dumneavoastră mi-a salvat viaţa! Am doar 32 de ani, iar mâinile mele arătau de parcă aveam70 de ani, din cauza că erau foarte uscate şi crăpate. Nu vă pot mulţumi îndeajuns pentru loţiunea “Gloves In a Bottle”!!!  ”

Denise L. Carey

 

” Numele meu este Crista şi locuiesc în Ohio. Am fost alergică la Aspartame de când aveam 16 ani. Pe măsură ce înaintam în vârstă, alergia progresa. Acum am ajuns în punctul în care nu mai pot atinge nimic, nu mai pot mirosi nimic ce conţine acest ingredient, iar dacă sunt în aceiaşi cameră unde ingredientul s-a împrăştiat în aer (de exemplu, cineva a desfăcut o sticlă de suc dietetic), poţi chema ambulanţa. Vedeţi, Aspartame îmi provoacă şoc anafilactic, indiferent de cantitatea cu care intru în contact. Sunt sigură că ştiţi câte produse ce conţin acest îndulcitor sunt pe piaţă. Mult prea multe. Nu am putut să mă angajez pentru că nu se ştie niciodată când voi avea o criză, iar când am una mă umflu atât de tare încât e ridicol. Sunt atât de sensibilă încât a devenit periculos să mai vorbesc sau să îmbrăţişez oameni. Când e vorba de sucuri dietetice, gume sau mentosane, doar dacă se expectorează (cantitate care nici nu se observă cu ochiul liber), îmi provoacă o criză. Aşadar, eu şi familia mea am căutat soluţii pentru a-mi face viaţa mai uşoară.

Deja eram descurajaţi pe când eu şi soţul meu am mers în Gatlinburg, TN, în luna septembrie pentru a sărbători aniversarea de 10 ani. Acolo am dat peste produsul dumneavoastră. Făceam cumpărăturile într-un magazin mic din zona Old Mill şi vânzătoarea se dădea cu loţiunea pe mâini. Se pregătea să ne scaneze produsele şi tot vorbea despre loţiune. Erau la vedere pe raft şi am luat o sticluţă şi am început să citesc. Nu-mi venea să cred! M-am gândit că daca e atât de bună cum spunea vânzătoarea şi cum scria pe etichetă, s-ar putea să merite. M-am dat pe mâini, până sus pe braţe ( pentru că purtam un tricou, sub bluza lungă, a cărei mâneci mă protejau) şi pe gât.

Eu şi soţul meu ne îndreptam spre Mill, pentru a lua prânzul (ceea ce însemna un risc să intru în restaurant) şi ne-am gândit că e cea mai bună metodă de a testa produsul. Aşa a şi fost! Noi mereu cerem o masă departe de barul cu băuturi pentru a mă proteja, dar nu şi acum. Înainte, când mergeam la restaurant trebuia să port pantaloni lungi, bluză cu mânecă lungă, mănuşi şi mască chirurgicală pentru a mă proteja. De data asta aveam doar pantaloni lungi, “Gloves In a Bottle” şi mască. Nu mai spun despre chelneriţa care a ascultat despre cum trebuie să aibă grijă cu mâncarea şi băutura, să le ţină separat de sucurile altor oameni. Când i-am spus, a dat ochii peste cap. A spus că cei care fuseseră înaintea noastră la masă consumaseră sucuri dietetice şi ne-a întrebat dacă suntem siguri că vrem să stăm în continuare la masă. Eu şi Alan (soţul meu) ne-am uitat unul la celălat şi a spun că va fi un adevărat test dacă vom putea rezista întregului prânz fără o criză. Am fost de acord şi am rămas. A fost prima masă la restaurant când nu a fost nevoie să le spun cine sunt şi ce trebuie să facă pentru ca eu să fie în siguranţă. (la unele restaurante pe care le frecventăm au fost suficient de drăguţi încât să-mi asigure anumite condiţii)

După ce am mâncat eu şi Alan eram atât de încântaţi de produs, încât ne-am întors la magazin şi am luat ultimele 7 sticluţe! Ziua următoare, m-am dat pe toată suprafaţa de piele expusă, pe mâini, pe braţe, pe gât, pe picioare şi pe faţă. Am mers cu troleul până în centru de la Pigeon Forge şi m-am dat din nou la fiecare 3 ore pentru a mă asigura. Am mers prin Gatlinburg toată ziua, inclusiv prin mall şi nu am avut nicio reacţie alergică. Este un miracol!

De atunci, familia mi-a cumpărat o mulţime de sticluţe de “Gloves In a Bottle”. E uimitor ce face produsul dumneavoastră. I-am spus fratelui meu să se dea înainte să mâncăm costiţă la grătar şi sosul s-a curăţat fără să mai fie nevoie de săpun. Bineînţeles, am folosit şi săpun, dar era amuzant să vezi ce fel de lua sosul lipiciod de barbeque de pe degete doar cu apă!

Voiam să vă mulţumesc! Nici nu vă închipuiţi ce uşurare a fost să descopăr acest produs minunat! Tot trebuie să am mare grijă, dar măcar acum nu mai trebuie să-mi fac griji pentru tot ce ating. Dacă aveţi nevoie de cineva pentru reclamă, sunt disponibilă. Vă mulţumesc, Dumnezeu să vă binecuvinteze pe dumneavoastră şi pe compania dumneavoastră. ”

Crista Flege
Cincinnati, OH

 

” Lucrez la o fermă şi de aceea, în ciuda eforturilor mele, mâinile mele sunt mereu murdare. În orice zi, folosesc pesticide, cerneală, diverse vaccine şi medicamente pentru bovine, etc.

Lucrez şi ca artist. Fac coşuri din ace de brad. Coşurile sunt tratate cu smoală topită şi ceară de albine. Şi acestea sunt mereu pe mâinile mele.

De asemenea, m-am căsătorit cu un văcar, care a insistat să avem verighete. Ultima data când am purtat un inel a fost acum 20 de ani. Am renunţat rapid pentru că degetul se înroşea şi se umfla ca un morcov.

Din aceste trei motive am decus să încerc “Gloves In a Bottle” să văd dacă mă poate ajuta pentru a putea purta inelul. Se pare că funcţionează. ”

Gracy
Wagon Mound Ranch

 

” Voiam să vă spun că apreciem foarte mult produsul dumneavoastră. Băiatul nostru are foarte multe alergii, iar produsul dumneavoastră îl protejează de coloranţii folosiţi în rechizitele şcolare.

Se dă în fiecare zi înainte să plece la şcoală.

L-am folosit şi pentru a-i proteja pielea ieri când a purtat pantofi închiriaţi de la sala de bowling. Ei dau cu spray dezinfectant şi niciodată nu se ştie când e vorba de alergiile copilului nostru. ”

Michelle & Rick Bollinger

 

” Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” acum 4-5 ani. Mereu la firmp angajaţii aveau iritaţii pe mâini şi pe braţe. Se pare că era vina benzilor de cauciuc (făcute în Sri Lanka).

După ce am folosit diverde produse am dat peste “Gloves In a Bottle” şi nimeni nu a mai făcut iritaţii. A proteja foarte bine pielea de contactul cu cauciucul. După ani de grădinărit, mâinile mele se simţeau precum pielea şi erau negre ca pământul. Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” datorită succesului avut în firmă şi după o săptămână am observat că mâinile mele arată diferit. Arătau atât de bine, încât începusem să îmi fac manichiura. Am început să mă dau cu ojă şi nu îmi mai era ruşine de cum arătau mâinile mele.

Astăzi, folosesc “Gloves In a Bottle” pe mâini, pe braţe, pe picioare şi pe tăpli (merg mereu desculţă). Picioarele mele nu mai sunt pătate cum erau înainte. Nu ştiu dacă din cauza loţiunii “Gloves In a Bottle”, dar eram singură când am început să o folosesc, iar acum sunt măritată cu un bărbat puţin mai tânăr ca mine. Mă face să mă întreb! ”

Kay Hawkin
Grand Island, Florida

 

” Am foarte multe alergii, o boală care face ca picioarele mele să crape foarte tare, iar “Gloves In a Bottle” face minuni pentru picioarele mele!

Fac cursuri de yoga, iar de ziua mea le-am dat tuturor “Gloves In a Bottle” să se ungă pe picioare şi tuturor le-a plăcut!

Vreau să-I felicit pe toţi din firmă pentru ca au făcut un produs atât de minunat, potrivit celor în vârstă, ca mine! ”

H.R.
Retired Nurse

 

” Am avut “blestemul pescarului”- mai rău ca niciodată. Toată viaţa mi-a plăcut să pescuiesc, dar brusc, la 17 ani, când am atins viermii, lipitorile, pielea peştilor sau noroiul, pielea a început să se irite, să mă mănânce şi să mă frigă atât de tare încât am băgat mâinile în apă fierbinte pentru a mă uşura.

Mâinile multor bărbaţi devind murdare, crăpate şi neplăcute la atingere din cauză că pescuiesc şi umblă cu momeala. Eu am un caz mai avansat.

Este ceva în peşti, viermi şi noroi care îmi absoarbe sebumul de pe mâini şi declanşează o reacţie. Oamenii ştiu ce o cauzează, dar trăiesc cu ea. Problema e că se agravează pe măsură ce îmbătrâneşti. Am încercat “Gloves In a Bottle”, am prins 40 de peşti şi m-am descurcat singur cu ei. Mă aşteptam să apară senzaţia arzătoare cu care eram obişnuit, dar nu a apărut.

Fără mâncărimi, fără arsuri, fără băşici sau cojit. Nimic! Câteodată sar în barcă de bucurie-e minunat. Dacă ar fi după mine, s-ar numi “Miracle In a Bottle”. Aşa de mult îmi place această loţiune. ”

Bill Behl
Fishing supply shop owner
Milwaukee, Wisconsin

 

” Am încercat “Gloves In a Bottle” după ce am cumpărat-o de la o farmacie şi nu am mai întâlnit un alt produs care să funcţioneze aşa de bine.

Prima dată când am folosit “Gloves In a Bottle” au încetat mâncărimile şi în trei zile mâinile mele s-au curăţat de băşici, crăpături şi sângerări.

Îmi place foarte mult acest produs! Am mai comandat o sticluţă de “Gloves In a Bottle”. Am fost la mulţi doctori fără niciun folos… Mulţumesc foarte mult pentru “Gloves In a Bottle”! ”

C.S.

 

“Gloves In a Bottle” formează o barieră de protecţie pe piele şi reţine chimicalele. De asemenea, permite ca uleiurile naturale şi hidratarea să rămână în piele, pentru a se vindeca mai bine. Este un mare avantaj că loţiunile protectoare sunt uşoare, nu unsuroase. Când pielea devine uscată şi apar mâncărimile înseamnă că stratul protector exterior de piele s-a luat. Hidratarea artificială din cremele şi loţiunile normale pot trimite un semnal către straturile pielii că este suficientă hidratare.

Atunci, pielea produce mai puţină hidratare naturală decât este nevoie pentru a vindeca o problemă a pielii. Cu o loţiune protectoare protejezi uleiurile naturale şi hidratarea din piele, pentru ca pielea să se vindece mai repede. ”

Brian Zogg
Dermatologist
Albert Lea, Minnesota

 

” Voiam să vă spun că îmi place foarte mult “Gloves In a Bottle”. Eu şi soţul meu sunt proprietarii unui mic restaurant de delicatese şi aveam foarte multe vase de spălat. Avem o maşina de spălat vase dar unele căni şi tigăi trebuie frecate mai întâi.

Spăl foarte multe vase la mână, înainte foloseam mănuşi de cauciuc dar am început să am alergii de la ele, m-am ales cu o teribilă iritaţie în palme.

Acum folosesc “Gloves In a Bottle” de două sau de trei ori pe zi. Ce produs minunat! Mâinile mele nu mai sunt iritate şi nu mă mai mănâncă. Vă mulţumesc! ”

Becky Boggess
Deli owner

 

” Prima dată când am folosit “Gloves In a Bottle”, pe mâini şi pe coate am fost uimită. A fost o experienţă fericită. La vremea aceea aveam o mâncărime groaznică în vârful piciorului şi cu greu ma abţineam să nu mă scarpin, iar apoi pielea crăpa şi facea o crustă. Am folosit orice găseam pentru a mă vindeca. Am folosit cel puţin 10 produse diferite, dar niciunul nu a dat rezultate.

Într-o zi m-am întrebat dacă această loţiune mă va ajuta. După o singură aplicare mâncărimea a încetat, iar coaja a dispărut într-o zi şi jumătate şi de atunci nu am mai avut niciodată mâncărimi. De atunci, am folosit-o ca pe o loţiune de corp, pentru mâini, picioare, faţă, gât, braţe, etc. Piele feţei mele este foarte fină. Iubesc această loţiune. ”

Lyn Buerger

 

” Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru personalul nostru. Ei lucrează cu uleiuri, lubrifianţi şi tot felul de chimicale, iar mănuşile de latex le provocau mâncărimi.

O folosim împreună cu mănuşile de latex şi suntem foarte mulţumiţi. Nu se aseamănă cu niciun alt produs, ne-am bazat mereu pe mănuşile de latex, dar acum trecem la o metodă mai protectivă, pe lângă mănuşile de latex deja folosite. ”

Duane Campbell
Business Manager/Director, Physical Plant
East Central College
Union MO

 

” Vreau să vă mulţumesc pentru minunatul produs “Gloves In a Bottle”. Weekendul trecut trebuia să curăţ nişte dulapuri pline de grăsime, pe care le-am tot amânat pentru că nu voiam să folosesc un produs de curăţare mai puternic.

Am pielea foarte sensibilă şi îmi apar mereu alergii de la produsele de curăţenie. Am văzut produsul dumneavoastră şi m-am gândit să-l încerc. Trebuie să vă spun că am fost uimită de cât de bine mi-a protejat mâinile. Am putu freca, am avut mâinile în apă mai bine de 3 ore şi nu am avut nicio problemă.

Fără arsuri, mâncărimi sau mâini aspre. De fapt, după ce am terminat de făcut curăţenie, m-am dat iar cu “Gloves In a Bottle” şi am fost uimită de cât de moi erau mâinile mele. E foarte uşor de folosit. Voi folosi “Gloves In a Bottle” în fiecare zi de acum înainte. ”

June Wilson