Pielea uscata

Pielea uscata, cunoscuta si sub numele de xeroderma, derivata din cuvintele grecești pentru “piele uscată”, este o condiție foarte frecventa care apare la toate vârstele. În mod normal pielea uscată nu este o stare gravă, dar poate fi inconfortabila și neatractiva cauzand linii fine si  riduri.

Efectele severe ale pielii uscate – un grup de tulburari dobandite numit ihtioza – pot fi uneori deformatoare si suparatoare. Din fericire, factorii de mediu care pot fi cel puțin parțial controlati sunt cei care cauzeaza pielea cea mai uscată. Acești factori includ vremea caldă sau rece, umiditatea scăzută și înmuierea în apă caldă.

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

Problemele cronice sau severe ale pielii uscate pot necesita o evaluare efectuata de către un dermatolog. Dar mai întâi puteți face o mulțime de lucruri pe cont propriu pentru a îmbunătăți conditia pielii, inclusiv folosirea cremelor hidratante si evitarea folosirii săpunurilor dure, care usuca pielea.

Cauze comune

Pielea uscata poate fi cauzata de diete, vreme excesiv de uscata sau rece, dermatita, dezechilibru hormonal, alergii și alte tulburări ale pielii sau de sănătate. Alte cauze ale pielii uscate includ expunerea la alcool, precum si alte substante iritante si alergeni. În cazurile  fisurilor adânci, pielea uscată si crapata poate duce la infecții.

In cazuri rare, dacă sunt lăsate netratate, infecțiile pielii pot deveni sistemice și pot pune chiar viața în pericol.

 

Tratament

Pielea uscata este, de obicei, destul de ușor de tratat. Pielea afectată trebuie să fie bine curățata și sa se aplice  loțiune de protectie Gloves In A Bottle. Aceasta din urma  ajuta pielea sa retina umezeala in timp ce tine la distanta substantele iritante și alergenii care ar putea afecta pielea.

Ar trebui să se consultati întotdeauna un dermatolog atunci cand simptomele devin severe sau sunt dificil de tratat, deoarece cauza determinanta poate fi mai grava.

MARTURII DESPRE PIELE USCATA SI CU SENZARIE DE MANCARIME

“Prima dată când am folosit “Gloves In a Bottle” pe mâini şi pe coate am fost uimită. A fost o experienţă pozitiva. La vremea aceea aveam o mâncărime groaznică în vârful piciorului şi cu greu ma abţineam să nu mă scarpin, iar apoi pielea crăpa şi facea o crustă. Am folosit orice găseam pentru a mă vindeca. Am folosit cel puţin 10 produse diferite, dar niciunul nu a dat rezultate.

Într-o zi m-am întrebat dacă această loţiune mă va ajuta. După o singură aplicare mâncărimea a încetat, iar coaja a dispărut într-o zi şi jumătate şi nu am mai avut niciodată mâncărimi. De atunci, am folosit-o ca pe o loţiune de corp, pentru mâini, picioare, faţă, gât, braţe, etc. Pielea feţei mele este foarte fină. Iubesc această loţiune.”

Lyn Buerger

 

“Soţia mea a avut ani de zile călcâiele crăpate şi a încercat să rezolve problema cu piatră de călcâie, cu lama, cu diverse creme (inclusiv Rx), iar în momentul în care a aplicat “Gloves In a Bottle” a spus că problema ei cu călcâiele crăpate a dispărut.”

William Welsh
MD in Whittier, California

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

“Am 65 de ani şi nu am avut niciun fel de probleme ale pielii, până acum doi ani, când doctorii mi-au întrerupt tratamentul cu pastile hormonale. Am început să observ că pielea este uscată şi apar mâncărimi, în special în zona dorsală, de obicei în lunile de iarnă. Am cumpărat diverse săpunuri, creme, loţiuni, pudre şi orice ale medicamente împotriva pielii uscate şi a mâncărimilor. Niciuna nu mi-a fost de ajutor. Nu fusesem niciodată la un dermatolog şi m-am gândit că ar fi necesar. Am făcut o programare, dar a durat o lună de zile.

Între timp am căutat pe internet o soluţie şi am dat din întâmplare peste „Gloves In a Bottle”. Am plasat o comandă online şi a venit imediat. Am început să folosesc loţiunea şi până când am ajunss la dermatolog, pielea mea era curăţată. Îmi propun să păstrez loţiunea la îndemână.”

Linda Graham
Cedar Park, TX

 

Numele meu este Laurie şi toată viaţa am suferit din cauza pielii extrem de uscate pe picioare şi nu înţeleg de ce, dar m-a afectat şi în ceea ce priveşte epilarea. De fiecare dată când mă epilez am mâncărimi şi umflături, iar părul începe să crească pe sub piele. Mă scarpin până devine dureros, iar apoi nu mă mai pot epila timp de câteva zile, nici măcar cu un epilator electric. Am văzut acest produs la Spitalul Kaiser şi am spus că merită să îl încerc.

A fost pentru prima dată în 30 de ani când nu numai că simt că am pielea ca de bebeluş, dar nici nu mai am probleme cu epilarea şi cu toate efectele negative pe care le-am simţit. Am încercat foarte multe produse care pretind că dau rezultate, dar niciunul nu a reuşit. Acest produs mi-a salvat pielea şi îmi face picioarele să arate frumos. Înainte îmi era greu şi mă temeam de procesul de epilare. Iubesc acest produs. Credeam că sunt condamnată pe vecie. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscătoare sunt că am găsit “Gloves In a Bottle” şi sper ca acest produs să rămână disponibil mulţi ani de acum înainte.

Cu respect si sinceritate, Laurie Gilli

 

“La vârsta de 35 de ani au început să-mi apară pe mâini zone descuamate, uscate, în special în palme şi pe vârful degetelor. După ce am suferit datorită mâncărimilor persistente şi a sângerărilor, am decis să merg la doctor. Doctorul crede ca este o alergie, un obiect pe care îl ating şi faţă de care am aceasta reactie. Mi-a prescris „Diprolene” şi m-a avertizat în prealabil că este un medicament puternic şi nu este recomandată utilizarea pe termen lung.

„Diprolene” a rezolvat problema, dar chiar dacă mâinile mele păreau vindecate, imediat cum am întrerupt tratamentul cu „Diprolene”, simptomele au reapărut. Rezolvarea nu a fost pe termen lung aşa că am început să testez diverse produse de îngrijire a pielii din farmacii, de la Avon, de la magazine bio, luând vitamina E, etc.

Am încercat să port mănuşi în mare parte din timpul zilei pentru a nu atinge nimic. Vă daţi seama cât de ridicol mă simţeam purtând mănuşi pe timpul verii, mai ales că nu m-au ajutat cu nimic. Mai precis, problema era suportabilă, dar nimic nu ma ajuta să mă vindec.

Am vazut „Gloves In a Bottle” la farmacia „Walgreen” din San Antonio, Texas. Am cumparat-o şi am incercat-o. La început nu am crezut că are efect. Acest produs nu este o crema hidratantă precum cele pe care le-am mai folosit şi de aceea nu am crezut că va face ceva.

Cu toate acestea, pielea afectată de pe palme şi de pe degete începuse încet să se vindece. Am ajuns la momentul în care zonele uscate au dispărut, iar degetele mele au încetat să mai sângereze în câteva săptămâni. După încă câteva săptămâni, mâinile mele erau din nou perfecte. Vă mulţumesc!”

Mike Harris

 

“Fiica mea lucrează într-un magazin de delicatese şi iubeşte produsul dumneavoastră. Îl aplică înainte de muncă şi din nou după pauză. A avut foarte multe probleme cu pielea uscată, dar de când foloseşte acest produs, mâinile ei sunt fine si arată minunat!

Vă mulţumesc că aţi făcut acest produs grozav!”

Jeanne Smith
mama

 

“Loţiunea “Gloves In a Bottle” este minunată. Am o problemă constantă cu pielea uscată de pe mâini, datorită locului de muncă, care presupund spălare frecventă pe mâini. Îmbunătăţirile în ceea ce priveşte starea pielii mele sunt vizibile de când folosesc acest produs.”

Anita Conrad
Mountlake Terrace, WA

 

“Am mâinile în apă mai toată ziua fiind îngrijitoare la domiciliu. Iarna în special, am mâinile foarte uscate. Loţiunea “Gloves In a Bottle” chiar funcţionează. Mâinile mele sunt moi. Îmi place foarte mult deoarece nu trebuie să o aplic de fiecare dată când mă spăl pe mâini.”

Cheryl Bliss
Providence, RI

 

“Folosesc acest produs de două săptămâni şi sunt foarte impresionat. Nu am găsit niciodată un produs care să fie atât de bun pentru zonele uscate ale pielii şi a mâinilor. Coatele mele arătau la fel de rău ca poza din reclamă, iar rezultatele în urma folosirii loţiunii sunt la fel ca în poză. Am fost atât de impresionat de rezultate, încât aş dori să încerc să o vând ca agent de vânzări independent, dacă este posibil…”

F.G.
agent vanzari

 

“Voiam să vă spun că produsul dumneavoastră este minunat. Aveam mari probleme cu pielea uscată. Din cauza unor probleme fizice, piele mea era foarte crăpată şi arăta oribil. Am auzit de la un prieten de acest produs şi de atunci mă simt uşurată, iar pielea mea este grozavă. Vă mulţumesc pentru acest produs.”

Hope Trevino
liber intreprinzator
Harlingen, TX

 

“Mă lupt împotriva pielii uscate şi a eczemelor severe de foarte mult timp. Am folosit diferite creme recomandate de doctor, am mers la un dermatolog şi le-am încercat pe toate. Ieri am cumpărat “Gloves In a Bottle”-iar in cel mai scurt timp mâinile mele erau fine ca pielea de bebeluş şi aşa au rămas.

În această dimineaţă am fost din nou la farmacie şi am cumpărat inca patru sticle cu aceasta lotiune minunata. Nu am mai vazut niciun produs să acţioneze aşa de repede şi de bine.

Eczema pielii mele era aşa de gravă încât dacă mă atingeam pe faţă mă puteam zgâria. Vroiam să vă spun că acest produs este un miracol şi acum pot merge oriunde fără să îmi fie ruşine de felul în care arată mâinile mele. Vă mulţumesc că aţi inventat această cremă.”

Charlotte
pensionara

 

“Aveţi o loţiune foarte specială. Vreau să vă mulţumesc pentru acest produs.Fiind asistentă de 36 de ani, vă imaginaţi când de aspre sunt mâinile mele. Cum se răceşte vremea, mâinile mele devin uscate şi crăpate. Am folosit acest produs două zile şi zonele crăpate deja s-au vindecat. În cinci zile asprimea a dispărut. Acum lumea îmi spune cât de fine sunt mâinile mele. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată după foarte mulţi ani.

Fiica mea a dorit să încerce, doctorul îi dădea deja un medicament pentru mâinile aspre şi roşiatice. Medicamentul costa aproximativ 50 dolari. Nu o ajuta deloc. După ce a folosit „Gloves In a Bottle” mâinile ei arătau şi se simţeau minunat. Roşeaţa şi pielea aspră dispăruseră. Le-am spus prietenilor şi familiei si toţi vor să încerce.

Magazinele de unde cumpărasem „Gloves In a Bottle” nu mai aveau, aşa că am sunat la numărul de pe etichetă. Un domn foarte drăguţ mi-a preluat comanda şi mi-a explicat de unde pot achiziţiona produsul. Am vorbit şi cu Debbie de la marketing, care a fost la fel de drăguţă şi mi-a răspuns la toate întrebările. Aveţi o echipă foarte amabila. Vă mulţumesc că m-aţi ajutat pentru ca mâinile mele să arate şi să se simtă minunat. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

Soţul meu, Jerry, o foloseşte şi el şi se văd îmbunătăţiri pe mâinile lui cu care munceste foarte mult.”

Sharon L.Workman
Asistenta pensionata

[landing_block type=”cta_buttons”]

“Ani de zile am folosit bandaje aplicate pe coate pentru ca pielea uscată mi se agăţa de diverse lucruri şi mă durea. După a doua aplicare cu loţiunea “Gloves In a Bottle”, am ştiut că nu mai am nevoie de bandaje şi nu le-am mai purtat de atunci. Loţiunea este minunată. Vă mulţumesc pentru acest produs!”

Jean Fox

 

“Folosesc acest produs de câteva săptămâni. “Gloves In a Bottle” e fantastic! Crema nu este grasă deloc, este moale şi, aşa cum spune şi reclama-nu se ia de pe mâini. Am folosit “Gloves In a Bottle” pe coate şi călcâie. Le-a înmuiat imediat şi aşa au rămas timp de câteva ore. Mulţumesc pentru un produs minunat!”

Linda Smery

 

“Aceasta nu e o cremă de mâini, e un miracol!

Orice produs existent l-am încercat, dar de când am luat “Gloves In a Bottle” le-am aruncat pe toate. Odată cu venirea toamnei, mainile mele devin uscate şi crapă până încep să sângereze. Am fost la mai mulţi dermatologi, am încercat orice cremă sau medicament-nimic nu a mers.

Nu călătoresc fără “Gloves In a Bottle” în poşetă!

Îmi vine să plâng când mă gândesc de la câtă durere şi agonie m-a salvat “Gloves In a Bottle”.”

C.T.
casnica

 

“Vă scriu această scrisoare cu privire la noul produs pe care am avut deosebita plăcere să îl primesc de la un tânăr agent de vânzări, în timp ce făceam cumpărăturile la Bed, Bath and Beyond, în Fresno.

Am o boală, numită Systemic Lupus Erythamatosis, care, în mare, este o boală ce îmi atacă sistemul imunitar. Pielea mea este foarte uscată şi câteodată am mâncărimi. Îmi apar erupţii pe piele, aceasta fiind uscată pe diferite părţi ale corpului , aşadar, mereu caut o loţiune sau o cremă care să calmeze aceste zone problematice. Spre uimirea mea, după ce am aplicat o mostră din produsul dumneavoastră, “Gloves In a Bottle”, am fost şocată!

Am cheltuit sute de dolari căutând loţiunea perfectă, dar nu am găsit nimic care să se asemene cu produsul dumneavoastră. Sunt atât de încântată că am descoperit acest produs încât spun tuturor, chiar şi celor pe care nu îi cunosc ce produs deosebit a lansat compania dumneavoastră. Fără îndoială, acest produs va aduce o schimbare majora în viaţă pentru cei care se luptă cu probleme ale pielii, cum ar fi iritaţii sau alte boli provocate de mediul în care ne expunem în fiecare zi. Nu vă pot spune cât de încântată sunt de produsul “Gloves In a Bottle”. Vă pot spune în schimb că voi fi clientă fidelă, atât eu cât şi toţi cei pe care îi cunosc.

 

Jos pălăria pentru dumneavoastră, că aţi realizat un produs care va face fericit pe oricine are noroc să îl găsească. Pot spune că ne-aţi salvat şi protejat preţioasa noastră piele! Acum pot arunca toate produsele nefolosite din casă şi le pot înlocui cu “Gloves In a Bottle”, despre care ştiu că face miracole pentru pielea uscată.

Acum, în loc să mă dau cu vasilină pe mâini şi să-mi pun mănuşi înainte de culcare, pot pur şi simplu să aplic o cantitate mică din produsul dumneavoastră ştiind că primesc cea mai bună protecţie. Iubesc produsul dumneavoastră şi îl iubesc atât de mult încât mă voi asigura că toţi cei pe care îi cunosc, inclusiv doctorii, vor şti că este un produs de calitate. Aveţi susţinerea mea pentru acest produs minunat. Vă mulţumesc!”

Faye White

 

“Doream să vă informez că sunt foarte mulţumită de protecţia oferită de loţiunea “Gloves In a Bottle”.

Sunt asistentă de 26 de ani şi am încercat numeroase produse pentru pielea mea sensibilă şi uscată, iar „Gloves In a Bottle” mi-a protejat mâinile atunci când spălam, în perioadele de iarnă, când îmi crapau degetele, când aveam pielea uscată, etc. Este cea mai bună!

Am făcut reclamă produsului dumneavoastră şi l-am recomandat mai multor persoane.

Trebuie să vă gândiţi şi să îl promovaţi medicilor. Dacă nu aveam un prieten care lucra pentru un dermatolog, nu aş fi auzit de loţiunea aceasta.”

Trish Conroy
Aistenta

 

S”unt veterinar la o fermă din nordul New York-ului, specializată în lactate din lapte de vacă. Munca cu bovinele nu este o muncă prea curată. Această expunere duce la spălări frecvente pe mâini. În special în lunile reci ale anului, mâinile mele devin aspre şi crăpate.

Mănuşile groase folosite pentru protecţie câteodată nu sunt de ajutor, mă încurcă şi bineînţeles ca, sa-mi pun si sa-mi scot mereu manusile, imi încetineşte munca.

Folosirea loţiunii “Gloves In a Bottle” iarna trecută a fost de mare ajutor în păstrarea mâinilor sănătoase şi voi continua să o folosesc. O sticlă o păstrez în maşina ca să mă asigur că o folosesc regulat.”

Charles W. Nydam
Veterinar
Stamford, NY

 

“Mereu caut un produs bun pentru pielea uscată a mâinilor mele. Am cumpărat produsul dumneavoastră de la “Real Goods”. Spălatul frecvent pe mâini şi folosirea mănuşilor de latex îmi fac pielea uscată şi iritată. Acest produs este cel mai bun produs de îngrijire a pielii pe care l-am folosit. Este de asemenea un cadou excelent pentru colegii mei de muncă.”

Cynthia Fowler
Anestezist

 

“Vreau să vă spun că am avut o mare problemă cu pielea uscată a mâinilor. Sunt patolog şi folosesc mănuşi chirurgicale toată ziua, le pun şi le dau jos, spălându-mă mereu pe mâini. Deasemenea imi place şi să înot. Mâinile mele crapă şi sângerează atât de tare, încât nu mai pot ţine un pix în mână. Nimic nu a dat rezultate până la loţiunea aceasta. Acum pot să înot cât de mult vreau, iar pielea crăpată a dispărut. “Gloves In a Bottle” e minunată.”

Carolyn Hopkins

Patolog

 

“Nu am mai scris niciodată unei companii despre cât de bun este produsul lor. Am încercat toate loţiunile vindecătoare care există şi niciuna nu a făcut ce trebuia să facă. Niciuna nu mi-a făcut mâinile să arate mai bine, doar mai puţin uscate. Într-o zi era la farmacie, aşteptam reţeta fiicei mele şi am decis să mă mai uit pe la produse în loc să stau la rând. Am vazut Gloves in a Bottle pe raft si m-am gandit ca nu pierd nimic daca o incerc. Eram sceptică la început din cauză că am încercat aşa de multe remedii şi am fost mereu dezamăgită. Într-o săptămână pielea mea arăta mai bine, era întinerită iar eu eram foarte fericită. Acum o folosesc mereu şi le spun tuturor despre ea. Apreciez acest produs şi îl folosesc mereu. Iubesc loţiunea asta foarte mult.”

Lorraine Sanchez

 

“Dragi domni si doamne,

Aş dori să vă spun cât de mult îmi place produsul dumneavoastră, în special rapiditatea cu care îmi ajuta mainile sa fie moi.

Fiind croitoreasă consider că o sticluţă din acest produs face parte din echipamentul meu de lucru.

Aş dori să-mi trimiteti cateva mostre, dacă este posibil. Clubul nostru de croitori are o prezentare şi cred că aceste mostre ar fi perfecte pentru ca si alti colegi de-ai nostri sa va cunoască produsul. “

Vă mulţumesc pentru ajutor.

Dorothy Sapp,
croitor

 

“Un nou sezon de iarnă se apropie. Iarna trecută am descoperit “Gloves In a Bottle”. Poate alte crème ii ajuta pe alţii, dar produsul dumneavoastră îmi face mâinile fine si mi se potriveste foarte bine. Ce produs minunat! Vă mulţumesc!”

Marian Roskeny
Irwin, PA

 

“Aceasta este cea mai bună loţiune pe care am avut ocazia să o folosesc. Ani de zile am avut probleme cu pielea feţei şi am mâinilor. Ce mi-a recomandat dermatologul nici nu se compară cu rezultatele obţinute de loţiunea dumneavoastră. Este fantastica. Aveam pielea feţei uscată, pătată, roşie şi aveam şi mâncărimi. Nimic nu era bun. “Gloves In a Bottle” este. Si mâinile mele au fost mereu o problemă. Mai ales în sezonul rece. Deveneau uscate, crăpau şi îmi sângerau vârfurile degetelor. Nu mai este cazul. “Gloves In a Bottle” m-a făcut foarte fericită. Nu ştiu cum să vă mulţumesc!”

Vicki S.
Oxford, GA

 

Trebuie să vă spun că faptul că v-am contactat să vă spun despre produsul dumneavoastră este ceva neobişnuit pentru mine. Nu ştiu daca am mai fost atât de uimită de un alt produs. Sunt poştaş în mediul rural de 21 de ani. Nu vă imaginaţi cât de rău ajung mâinile unui poştaş. Sortăm sute de scrisori zilnic. De fiecare dată când atingem o hârtie ne pierdem din uleiul natural al mainilor. Apoi ieşim afară, pe vremea rece (sau caldă). Nu poţi purta mănuşi cand dai fiecare scrisoare in parte. Pur şi simplu nu poţi. Când vremea se răceşte foarte tare iar căsuţele poştale sunt din metal…vă puteţi imagina. Încerci să îţi încălzeşti mâinile şi degetele până la următoarea căsuţă poştală.

Credeţi-mă, nu vă pot spune câte produse am încercat in 21 de ani. Cumnata mea mi-a adus o mostră din produsul dumneavoastră. Mi-a spus că trebuie neapărat sa-l încerc. Nu eram atât de interesata pt ca nimic nu funcţionase în 21 de ani şi am crezut că şi cu acest produs va fi la fel. Wow! A functionat! A functionat foarte repede chiar! Soţul meu este sudor. Mâinile lui sunt ca şmirghelul, crăpate la vârful degetelor. I-am dat si lui aceasta lotiune iar acum mâinile lui sunt grozave. Nici lui nu-i vine să creadă. Aşadar, de ce nu ştie nimeni despre acest produs? O să duc şi la muncă. Nu o sa le vină să creadă.”

Karen Ensminger

 

“Săptămâna trecut, la Walgreens am cumpărat întâmplător “Gloves In a Bottle”. Sunt asistentă şi mâinile mele au început să îmbătrânească. Am cumpărat sticluţe de loţiuni ce promiteau rezultate, dar nimic nu s-a schimbat. Câteodată se simţeau ok, până mă spălam iar pe mâini. Mâinile mele arătau din ce în ce mai rău. Eu şi spălătoresele aveam multe în comun, aşa că nu mă aşteptam la mare lucru…o altă loţiune pe rafturile din baia mea.

Câteodată apare ceva care chiar funcţionează!

M-am dat cu loţiunea dumneavoastră înainte de culcare. A doua zi dimineaţă, în timp ce mă spălam pe mâini, am fost uimită să văd că mâinile mele arătau întinerite (faţa mea era la fel, deci nu am fost răpită de extratereştrii şi adusă în trecut). Apoi mi-am amintit de “Gloves In a Bottle ”, am luat-o de pe raft şi am băgat-o în poşetă. Am folosit-o toată săptămâna trecută şi ieri am uitat sticluţa la muncă.

M-am grăbit să ajung la Walgreens să cumpăr mai multe sticluţe. Unele pentru mine, altele pentru a le împărţi cu alţii. Nu le mai găseam. Am cerut ajutorul unui agent de vânzări din magazin. Mi-a spus că nu s-au vândut şi le-au trimis înapoi. I-am spus că au făcut o mare greşeală, pentru că eu le-am arătat tuturor cât de grozavă este această loţiune. Agentul a sunat la alt magazin. Şi acolo l-au trimis înapoi pentru ca nu se vindea şi era scump. I-am spus adevărul, mai bine plătesc un pic mai mult pe ceva ce dă rezultate, decât să cumpăr tot felul de loţiuni care nu sunt bune.

Am mers în alte două magazine Walgreens cu speranţa că managerul este leneş şi nu le-au trimis înapoi. Nimic! Apoi am fost la două magazine cu produse de înfrumuseţare….nimic!

Să iată-mă pe site-ul dumneavoastră….am intrat pe Google, am scris loţiune “Gloves In a Bottle” şi a apărut. Uraaa!!! Am comandat două sticluţe şi totul e în regulă, mai puţin la Walgreens unde cred că au luat o decizie proastă.

PS…Mainile mele arată mai bine decât au arătat în ani de zile! Multumesc!”

M.M.,
RN from Missouri

 

“Oamenii care lucrează cu mâinile-instalatori, mecanici auto, grădinari-vor aprecia „Gloves In a Bottle”. Chiar funcţionează! Pentru grădinari, crapaturile de pe degete vor disparea.

Şi am descoperit pe propriile mele braţe că oferă protecţie completă împotriva dermatitei apărută celor care grădinăresc tufe de ienupăr. Spălatul este mai uşor, mai rapid şi mai eficient chiar şi după locuri de muncă unde lucrezi cu substanţe grase, cum ar fi cei care lucrează la motor. Nu vreau să par prea entuziasmat, dar rar găseşti un produs care face ceea ce promite. Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs. De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!”

David Kline
gradinar profesionist

 

“Bună ziua, voiam să vă spun cât de mult îmi place produsul dumneavoastră! Am avut mereu pielea uscată, iar când am lucrat într-o fabrică, unde erau chimicale peste tot, mi-a apărut o iritaţie şi pielea devenise foarte roşie. Ceilalţi muncitori au încercat să convingă compania să cumpere “Gloves in a Bottle” pentru ca toţi să o folosim, dar au crezut că nu va funcţiona.

Am pus o mică cantitate peste roşeaţă şi în scurt timp mi-a dispărut, arătându-mi că este un produs minunat. Am descoperit şi că funcţionează anticipat, când m-am dat înainte să merg la muncă şi am lucrat cu chimicale, dar pielea nu s-a înroşit, nici nu mă mai mânca. Am întrebat prin magazine de produsul dumneavoastră, dar e foarte greu de găsit, asta se întâmpla acum câţiva ani. L-am comandat de pe internet şi sunt foarte mulţumită că îl pot gasi cand am nevoie.

Vă multumesc!”

ANSTV

 

“Iubesc produsul dumneavoastră. A făcut minuni pentru mâinile mele…Sunt asistentă medicală la
o şcoală generală, aşadar mereu mă spăl pe mâini. E amuzant că acum merg la magazinul Walgreens şi lumea mă ştie drept “doamna care a cumpărat toate loţiunile Gloves In a Bottle”. Am 3 mari şi două mici. Am dat de veste tuturor despre acest produs. O săptămână frumoasă. Vă mulţumesc.”

K. Health

asistenta

 

“Nu pot să vă spun câţi ani şi câţi bani am cheltuit căutând crema sau loţiunea care să-mi înbunătăţească starea pielii. Copii mei au aceiaşi problemă a pielii. Gloves in a Bottle ne-a schimbat viata in bine. Când vorbim de acest produs nu este de ajuns să spunem că e minunat. Da, sunt bunică, dar mă mărit în câteva luni. Nu va trebui să-mi fac griji pentru cum arată mâinile mele. Vă mulţumesc mult. Inelul va arăta minunat!”

Sandra Crabtree

 

“Iubesc produsul dumneavoastră şi îl folosesc zilnic aici în Billings, MT. Mereu am avut probleme cu pielea uscată, degetele crăpate, mai ales că am muncit 28 de ani ca pompier. Produsul dumneavoastră, împreună cu folosirea zilnică a uleiului din seminţe de in, mi-au vindecat problema aproape peste noapte. Am fost atât de încântat de produs încât i-am spus şi mamei mele; şi ea avea piele uscată şi degetele crăpate. Vă mukţumesc pentru acest produs minunat şi pentru toate informaţiile oferite.”

K.K.
pompier

 

“Gloves In a Bottle” nu are o consistenţă grasă. Se aplică uşor. Oamenii nu vor avea alergii pentru că nu are parfum, cum au alte creme.”

Elaine Nunn

 

“Iubesc acest produs. Mă voi asigura că am loţiunea şi atunci când vremea se încălzeşte şi voi lucra afară. I-am dat o şansă şi l-am folosit în timp ce găteam măncăruri pentru sărbători. Am fost uimită să văd cât de bun este, mai ales că mă spălam foarte des pe mâini gătind diverse prăjituri.”

Lynn Wright
Schaumburg, IL

 

“Din 2003 pielea mâinilor mele a crăpat, fiind dureros şi sângerând. Mi-am pierdut locul de muncă ca agent de asigurări medicale la o companie foarte cunoscută, deoarece slujba mea presupunea să scriu la calculator timp de 8 ore, procesând cererile clienţilor şi vorbind cu aceştia.

După ce am primit tratament de la 5 dermatologi, inclusiv de la unul foarte cunoscut de la spitalul Johns Hopkins şi după ce am făcut diverse teste alergologice care au arătat că nu sunt alergic la nimic, am descoperit în sfârşit produsul dumneavoastră…Şi l-am considerat dar de la Dumnezeu.

Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Am plâns când am văzut că mi se îmbunătăţeşte situaţia pielii şi a degetelor; şi s-a întâmplat după doar trei aplicări a loţiunii “Gloves In a Bottle”. De fapt, prima aplicare a redus durerea imediat. Tocmai am plasat o comandă pentru încă 4 loţiuni. Mi-am propus să îmi menţin mâinile sănătoase.

Am vrut doar să ştiţi că vă sunt recunoscător. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi din companie!”

Lynda A. Alexander
Timonium, MD

 

“Vă mulţumesc! După ce am folosit “Gloves In a Bottle” 2 zile, s-a văzut diferenţa. Am pielea foarte uscată, după cum vă puteţi imagina, pentru că locuiesc într-o zonă de deşert. Abia aştept să-mi mai cumpăr şi să spun tuturor despre acest produs!”

Laurie C.

 

“Sunt casnică şi am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru că aveam o problemă groaznică cu pielea uscată de pe vârfurile degetelor, pe care o simţeam precum şmirghelul şi care câteodată crăpa. Această problemă era cauzată de faptul că aveam mereu mâinile ude spălând frecvent vase, făcând mîncare, spălându-mă pe mâini, etc.

Am încercat orice “super” loţiune pe care am găsit-o, ba chiar am dormit purtând mănuşi scumpe, speciale, tratate cu loţiune. Nimic nu mi-a făcut bine. Apoi am încercat produsul dumneavoastră şi m-am simţit uşurată. Nimic nu a funcţionat precum produsul acesta.”

J.M.K.
casnica

 

“Timp de foarte mulţi ani am avut o gravă problemă cu pielea uscată a mâinilor mele. Am încercat diferite loţiuni şi creme de mâini, dar erau ori prea lipicioase, ori prea apoase, ori simţeam că mă ard.

Un prieten de-al meu mi-a dat un produs pe care l-a primit la el la firmă. I-am spus “Da, desigur, dă-mi ceva ce folosesc doar bărbaţii”. Cât de mult greşisem. A fost un dar de la Dumnezeu pentru mine.

Se numeşte “Gloves In a Bottle”. Pentru că am fost norocoasa să o găsesc, vă asigur că va fi singura loţiune de mâini pe care o voi folosi de acum înainte.

Vă mulţumesc!”

Kathryn Voorhees
Phoenix, AZ

[landing_block type=”cta_buttons”]

“Client fericit cu mâini frumoase!

Aceasta este cea mai bună loţiune! Ştiu că există de mult timp, dar am dat întâmplător peste ea, în timp ce aşteptam la farmacie şi am decis să o încerc. Dumnezeule…nimic nu a dat rezultate aşa de bune. Tocmai am comandat 4 sticle mari şi mi-am propus să ţin una la locul de muncă, una în maşină, una acasă şi una în vestiarul de la sala de gimnastică a clubului. Nu o să mai am mâinile uscate niciodată! Mulţumesc!”

Jan Bartlett

 

“Produsul dumneavoastră “Gloves In a Bottle” este cu adevărat fantastic!

Lucrez în domeniul vânzărilor de 2 ani şi lucrez cu marfă cu tot felul de chimicale, care mi-au uscat mâinile foarte tare. Am încercat multe loţiuni; nimic nu m-a ajutat aşa cum a făcut-o acest produs.

Vă mulţumesc că mi-aţi redat fineţea mâinilor-e plăcut să nu fii rusinat de cum arătau înainte.”

May Lee Hope

 

“Folosesc “Gloves In a Bottle” de pe 17 septembrie şi acum încep a doua sticla. La început, părerea mea a fost că produsul este foarte uscat şi nu hrăneşte îndeajuns pielea. De exemplu, după ce aplicam “Gloves In a Bottle” îmi simţeam pielea uscată aşa că după 3-4 ore, aplicam şi cremă de mâini normală. Cu timpul situaţia pielii mele s-a îmbunătăţit şi acum folosesc “Gloves In a Bottle” de 3-4 ori pe zi şi foarte puţin sau deloc cremă de mâini normală. Produsul a contribuit la îmbunătăţirea pielii şi cu timpul sper să se refacă complet.”

Paul

 

“Mâinile mele devin inflamate ca urmare a spălării cu dizolvant. Folosind “Gloves In a Bottle”, mâinile mele sunt mai puţin iritate. Nu mai sunt crăpate. Îmi face plăcere să folosesc acest produs.”

I.S.
Rochester Harley-Davidson

 

“Eram în farmacia Ken, am văzut “Gloves In a Bottle ” şi am încercat-o. Nu am cumparat-o pe loc. Noaptea trecută am fost uimită de cât de fine şi moi erau cuticulele mele. Mereu am avut cuticulele uscate şi am încercat de toate.

Odată, în timp ce îmi făceam manichiura, o fată a observat cât de uscate erau cuticulele mele. Astăzi am mers la farmacia Ken şi mi-am cumparat o sticluţă şi o voi folosi mereu. Vă mulţumesc pentru un produs minunat.”

Norma
Tulsa, OK

 

“Vă scriu această scrisoare pentru a vă mulţumi pentru loţiunea “Gloves In a Bottle”. Am folosit loţiune pentru mâini timp de foarte mulţi ani. Ultimul meu job consta în printat şi sortat hârtii pentru o bancă. Acum locuiesc în Chicago şi muncesc ca zidar, lucrând cu beton, mortar, var, etc. Este şi mai rău acum.

Folosesc “Gloves In a Bottle” din iulie 2013 şi nu o voi schimba niciodată, doar dacă apare “Gloves In a Bottle II”. Le-am arătat-o şi membrilor familiei din nordul New York-ului şi acum o folosesc şi ei.”

Doug Bamford

 

“Sunt înebunită după “Gloves In a Bottle”! Mereu am avut pielea groaznic de uscată şi sensibilă. Am încercat diferite produse şi loţiuni, dar niciuna nu se compară cu aceasta. Am observat o diferenţă (şi la mâini şi la picioare) imediat după prima aplicare. Wow! Îmi place faptul că nu are parfum şi nu are nici consistenţă grasă.”

Jennifer M.Grable

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.