Pielea crapata

Pielea crapata este de obicei însoțită de alte simptome ale pielii uscate, cu un simptom care adeseori duce la altul.

De exemplu, pielea uscata poate duce la scalare, scalarea poate provoca mâncarime, mâncărimea poate duce la zgarieturi, zgarieturile pot provoca inflamații  care se pot transforma în fisuri (crăpături), iar acestea pot duce la alte iritatii. Tratarea imediata a pielii uscate, rănite sau crăpate poate ajuta la intreruperea acestui ciclu.

Cauze

Pielea uscată și pielea crapata pot fi cauzate de dieta, vreme excesiv de uscata sau rece, dermatita, dezechilibru hormonal, alergii și alte tulburări ale pielii sau de sănătate. Alte cauze ale pielii crăpate includ expunerea la alcool, precum si la alte substante iritante sau alergeni.

În cazul fisurilor profunde, pielea crapata  poate duce la infecții. In cazuri rare, dacă sunt lăsate netratate, infecțiile pielii pot deveni sistemice și pot pune chiar viața în pericol.

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

 

Tratament

Datorita faptului ca pielea crăpată este simptomatică pentru alte condiții, ar trebui să consultati un medic sau un dermatolog pentru a determina cauza exacta. Atunci când cauza este pielea uscată, pur și simplu tratarea pielii uscate este suficientă pentru a rezolva problema pielii crapate.

Pielea afectată trebuie să fie curațata bine și apoi sa se aplice o loțiune de protectie. Loțiunea de protectie ajuta pielea sa retina hidratarea in timp ce tine la distanta substantele iritante și alergenii care ar putea afecta pielea.

 

MARTURII DESPRE PIELE CRAPATA SI USCATA

Sunt o altă persoană care a încercat orice pentru pielea crăpată şi dureroasă a vârfurilor degetelor şi nimic nu a mers. Acum o săptămână, după ce mi-am pus 6 bandaje şi m-am dat cu un unguent gras, din disperare, am intrat pe internet, sperând să găsesc o soluţie mai bună. Am găsit site-ul dumneavoastră şi mărturiile clienţilor m-au convins că nu am nimic de pierdut dacă încerc produsul. Am sunat la fiecare farmacie din oraş si în final l-am găsit.

Sunt foarte încântată şi uimită că după numai o zi crăpăturile se închid şi se vindecă. Loţiunea a fost calmantă şi ajută la trecerea durerii. La început o foloseam la 4 ore. Acum, o săptămână mai târziu, crăpăturile au trecut aproape complet. Mâinile mele sunt mai moi decât au fost vreodată. Vă mulţumesc că aţi creat un produs care îmi vindecă mâinile şi degetele uscate. Ce minune!

Linda Brill

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

Vă trimit acest e-mail pentru a vă spune cât de fantastic este produsul dumneavoastră. Timp de foarte mulţi ani, am avut mâinile inflamate şi crăpate, cauzându-mi dureri şi ruşine. Sunt inginer marin de 17 ani şi jumătate şi mi-am făcut ucenicia în cadrul companiei pentru care lucrez şi acum. Înainte, sănătatea şi siguranţa nu erau atât de importante ca acum şi nu se foloseau mănuşi de unică folosinţă.

Aş putea spune că problema mea a început acum 11 ani şi a devenit din ce în ce mai gravă de când am fost promovat ca supraveghetor, dar nu ştiu de ce. M-am săturat de o lună de zile, după ce am încercat toate cremele pe care le-am putut cumpăra şi tot felul de plasturi. Am decis să caut pe internet şi am dat de produsul dumneavoastră, “Gloves In a Bottle” şi am decis să îl cumpăr de la un agent de vânzări din Anglia.

Trebuie să recunosc că mâinile mele arată fantastic, familiei şi prietenilor nu le vine să creadă. V-am contactat pentru a vă mulţumi pentru un produs fantastic, care mi-a îmbunătăţit viaţa; tocmai am comandat o altă sticluţă.

Stuart Carmichael
Hull, East Yorkshire, England

 

Voiam să vă spun că acest produs a făcut minuni pentru pielea mea problematică, cu care mă lupt de câţiva ani. Pielea de pe vârfurile degetelor mele, de la ambele mâini era foarte crăpată, indiferent de diferitele mele încercări de a o înmuia sau de a aplica medicamente pentru a vindeca crăpăturile.

Degetele mele ajunseseră atât de rău încât câteodată aveam dificultăţi în a-mi încheia nasturii de la haine sau în a ţine în mână obiecte mici cum ar fi un pix, o şurubelniţă, etc.

Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” şi îmbunătăţile au apărut imediat.

După ce am aplicat produsul timp de 5 zile, de două ori pe zi, problema pielii mele era sub control-crăpăturile aproape dispăruseră, pielea de pe vârfurile degetelor mele începuse să se exfolieze şi era incredibil cât de fine şi moi deveniseră mâinile mele.

Acest produs este minunat, îţi face mâinile să se simtă bine şi moi. Au ttecut ani de când nu mi-am mai simţit mâinile atât de fine.

Jim
Retired

 

Pentru prima dată în viaţa mea am unghii! Folosesc de foarte puţin timp “Gloves In a Bottle”, dar în ultimele săptămâni unghiile mele au crescut şi s-au întărit. Mâinile sunt mai moi ca niciodată şi pentru prima dată în viaţa mea folosesc lac de unghii. Vă mulţumesc pentru “Gloves In a Bottle”-chiar funcţionează.

Kate N.
UK

 

Am căutat online o cremă bună de mâini, fără să mă duc la dermatolog şi am găsit recenzii foarte bune la produsul “Gloves In a Bottle”. L-am cumpărat ieri şi în mai puţin de 24 de ore mâinile mele arată bine şi nu mă mai dor. Lucrez pe platouri de filmare, aşadar fac multe lucruri cu mâinile şi majoritatea situaţiilor provoacă crăpături ale pielii mâinilor. Era sătulă să port bandaje şi mănuşi. Crăpăturile erau destul de dureroase. Acum sunt încântată să mă întorc la muncă, fără dureri.

B. Daring
Manhattan Beach, CA

 

Vreau să vă spun că imediat cum voi dispune de mai mulţi bani vor comanda cât de multe loţiuni “Gloves In a Bottle” se pot cumpăra.

Acest produs chiar funcţionează, aseară am observat că începea să-mi crape pielea pe mâini, m-am dat cu “Gloves In a Bottle” înainte să mă culc şi dimineaţă când m-am trezit am observat îmbunătăţiri, aproape ca şi cum mâinile mele nici nu ar fi crăpat.

Vreau să vă mulţumesc pentru minunatul produs. Ştiu că dacă aş fi cumpărat o loţiune de mâini de la un magazin nu ar fi făcut ce a făcut produsul dumneavoastră pentru pielea mea, în mai puţin de 24 de ore şi ştiu că o altă loţiune de mâini ar fi dat rezulte în foarte mult timp, rezultate care e posibil să nu persiste.

Menţionez că am o tulburare obsesiv-compulsivă care mă face să mă spăl foarte des pe mâini şi loţiunile pe care le foloseam se luau când mă spălam, dar după cum ştiţi aceasta nu se ia. Acesta este un lucru bun pentru mine.

Vă mulţumesc din nou pentru acest produs minunat, abia aştept să pot cumpăra mai mult sa mă asigur că îmi ajunge, deşi, surprinzător, o sticluţă mi-a ajuns destul de mult timp.

James
Pontiac, Michigan

[landing_block type=”cta_buttons”]

Folosesc produsul dumneavoastră de o săptămână şi până acum totul e bine! Lucrez cu copii cu handicap şi trebuie să mă spăl pe mâini de mai multe ori pe zi. De obicei îmi crapă vârfurile degetelor, dar nu mi s-a mai întâmplat de când folosesc “Gloves In a Bottle”. Vă mulţumesc mult!

CB

 

Recent am început să folosesc produsul dumneavoastră, “Gloves In a Bottle” pentru a-mi vindeca vârfurile crăpate şi exfoliate ale degetelor. Deşi folosesc loţiune doar de o săptămână, îmbunătăţile sunt minunate…şi nu numai la vârfurile degetelor! Mâinile mele sunt mai fine şi mai puţin uscate pe zi ce trece. Iubesc acest produs şi voi împărţi mostre prietenilor mei. Vă mulţumesc că aţi creat acest produs!

Mary Kay
Englewood, CO

 

Vă mulţumesc pentru acest produs. Am avut mâinile inflamate şi crăpate timp de ani de zile. Am încercat orice se putea cumpără dar nimic nu a mers. Fiica mea este asistentă şi cineva i-a dat “Gloves In a Bottle”. Mâinile ei era la fel ca ale mele din cauză că se spală des pe mâini. Acest produs este grozav.

Brad Welker
Cape Girardeau, MO

 

Lucrez într-o firmă de avocatură şi mereu lucrăm cu hârtie de toate felurile…hârtie xerox, hârtie pentru corespondenţă, hârtie din arhivă…toate felurile…mâinile noastre devin foarte uscate şi crăpate…Avocatul meu iubeşte produsul dumneavoastră şi ne-a luat sticluţa de lângă consumabile şi a consumat-o la el în birou…Este preferata lui. Am decis să îi iau cadou de Crăciun un pachet individual ca să îşi pună în servietă, în maşină şi în birou. Vă mulţumesc pentru serviciile prompte şi pentru minunatul produs!

Coleen Rasmussen
Sherman Oaks, CA

 

Am descoperit că “Gloves In a Bottle” este singurul produs care îmi protejează mâinile în afara casei. Pe lângă asta, când zbor, lucru care se întâmplă frecvent, observ că aplicarea loţiunii împiedică crăparea vârfurilor degetelor, lucru care se întâmplă când zbor fără să aplic loţiunea.

E.L.S.

 

Am primit o mostră de loţiune “Gloves In a Bottle” şi suferind de probleme cu piele crăpată şi răni expuse în interiorul acestora, am decis să încerc orice produs mi se dă.

După doar o săptămână de aplicare a loţiunii am vazut mari îmbunătăţiri urmate de o vindecare totală a unei răni la degetul arătător de la mâna dreaptă, lucru care nu se mai întâmplase de 2 ani. În urma experienţei proprii, firma mea va vinde cu încredere “Gloves In a Bottle”.

Bryan Hazelwood
M.D. of Fenland Fastenings Ltd.
Boston, Lincolnshire.

 

I-am dat unei prietene sticluţa mea de “Gloves In a Bottle” şi acum nu mai găsesc loţiunea în niciun magazin din zona Anoka & Elk River, MN. Stiu, proastă mişcare. Locuiesc în Milaca, Minnesota, dar am mers şi în Minneapolis şi St. Paul şi în suburbiile din nord. Caut cu disperare un magazin care să vândă produsul dumneavoastră.

Mâinile mele nu mai suportă loţiuni unsuroase. Realizez cusături manuale şi nu pot coase cu mâini inflamate şi crăpate.

E pentru prima dată când am mâini “normale”, fără crăpături şi sângerări. Mâinile mele sunt permanent în săpun şi apăi, iar a doua zi le simt ca şi cum pielea e prea mică pentru mâinile mele. Vă mulţumesc!

Cait Johnson
Cross-stitcher

 

Fiica mea are pielea în spatele genunchilor uscată şi inflamată. După ce a folosit “Gloves in a Bottle” pielea a devenit fină şi curată-este un produs minunat care funcţionează. Soţia mea îl foloseşte pe picioare, pentru hidratare şi spune că e cel mai bun produs pe care l-a întâlnit pana acum. Am auziu o mulţime de comentarii pozitive referitoare la acest produs, de la foarte mulţi oameni. Dacă nu l-aţi încercat încă, ar trebui să o faceţi!

William
UK

 

Am cumpărat o sticluţă din produsul dumneavoastră de la un magazin acum câteva zile…este minunat! Deja am observat îmbunătăţiri ale cuticulelor şi a pielii mele uscate. Sunt asistent medical şcolar şi mă spăl pe mâini atât de des, încât pielea mea a ajuns într-o stare teribilă. Mi-am propus să dau mostrele prietenilor mei de la şcoală. Vă mulţumesc pentru un produs care funcţionează şi e făcut în SUA.

Donna H.
Wahiawa, HI

 

Produsul dumneavoastră este minunat. Păstrez câte o sticluţă de 240 ml peste tot (baie, bucătărie, maşină, birou, etc.) şi voi folosi sticluţele pentru umplere. Am vorbit despre produsul dumneavoastră cu 10 persoane şi toţi sunt acum fani ai produsului. Vă mulţumesc!

Edward Christopher
NY

 

Recomand “Gloves In a Bottle”, face mai mult decât promite. Nu port mânuşi când fac curăţenie, iar această loţiune mi-a protejat mâinile împotriva uscării şi crăpării.

A respins mirosul de ceapă de pe mâini, am avut o iritaţie pe braţe şi pe încheieturi şi această loţiune mi-a protejat pielea şi i-a dat şansa să se vindece. Pământul s-a curăţat imediat după ce am săpat. Îmi place foarte mult acest produs.

Marilyn Pletcher
Wheat Ridge, CO

 

Minunat produs. Nu numai că protejează mâinile, dar ajută şi la vindecare şi la calmarea pielii. Nu are un miros puternic. Are o aromă plăcută! Unele produse rezistente la apă sunt groase şi unsuroase, dar nu şi acesta.

P.Reck
Rock Rapids, IA

 

Câteva informaţii: Am peste 60 de ani şi locuiesc într-un loc unde este uscat mai mereu şi am avut de-a lungul timpului probleme cu pielea uscată pe mâini-degetele şi vârfurile degetelor mereu crăpate, asprime pe marginea degetelor, asprime în general pe suprafaţa pielii mâinilor. Am gasit “Gloves In a Bottle” într-un magazin care vinde articole de îmbrăcăminte lucrate manual, aţă şi alte lucruri necesare pentru tricotat şi ţesut. Am încercat o mostră şi apoi am cumpărat o sticluţă.

O folosesc zilnic, de o săptămână. Mâinile mele arată deja complet diferit. Nu cred că se pot îmbunătăţi mai mult de atât. Pielea dură s-a luat în câteva zile. Crăpăturile de pe degete s-au înmuiat şi le-am taîat cu o forfecuţă pentru unghii şi acum s-au vindecat şi au dispărut. Mâinile mele sunt foarte fine şi moi acum.

Loţiunea este absorbită în piele rapid şi nu rămâne unsuroasă. Când mă ud pe mâini nu le simt unsuroase cum le simţeam când foloseam alte produse. Loţiunea nu are parfum, deci mâinile nu miros deloc. O folosesc o dată la 4 ore, zilnic. Recomand acest produs. Mâinile mele parcă au întinerit cu câteva decenii. I-as da nota 10 acestui produs.

Review from
Amazon.com

 

Am cumpărat “Gloves In a Bottle” de la farmacia City din Elkton, MD. Chiar dacă a fost puţin scumpă, am decis să o încerc. Wow, ce diferenţă după prima aplicare! Un produs minunat, este exact cum se spune ca este, merită fiecare ban. Mulţumesc.

Beverly B.

 

Mă bazez pe acest produs pentru că îmi vindecă rapid crăpăturile dureroase ce apar pe vârfurile degetelor în timpul iernii. O folosesc şi pentru pielea uscată de pe mâini. Prin urmare, crăpăturile dispar repede, durerea la fel şi mâinile îşi recapătă textura fină. Sunt un mare fan al loţiunii „Gloves In a Bottle”.

Robert N.
Tucson, AZ

 

Sunt un mândru client al loţiunii “Gloves In a Bottle”. Am de ani, am 4 copii şi 6 nepoţi. Locuim la o fermă.

Mâinile mele crapă mereu atât de tare încât este deprimant să te uiţi la ele. Noaptea când merg la culcare mă dau cu loţiune şi îmi pun mănuşi pentru a nu crăpa. Am dat peste o reclamă la ghişeul de la Home Depot şi am citit-o. Am cumpărat pe loc o sticluţă de acolo, acum vreo 2 veri. Apoi m-am întors să mai cumpăr pentru că am fost foarte încântată de rezultate. Am cumpărat încă 6 sticluţe de 60 de mililitri. Le-am dat pritenilor care aveau aceleaşi probleme pe care le aveam şi eu.

De asemenea, noi pescuim foarte des şi folosim viermi pe care îi creştem chiar noi şi e foarte murdar, iar peştele miroase puternic. A fost super pentru mine.

Nu folosesc lac de unghii dar oja nu rezistă după folosirea acestei loţiuni. Acest lucru ne arată că loţiunea asigură un strat protector pe piele. De asemenea, mă dau şi când am inele pe degete şi nu le-a afectat deloc. Sper să rămână la fel de bună ca până acum.

Martha Fessel

 

“Gloves In a Bottle” este cu siguranţă cea mai bună loţiune pe care am găsit-o şi sunt o persoană în vârstă, deci le-am încercat pe toate! Pe etichetă spune spune să aplic o dată la 4 ore, dar eu o aplic înainte de şcoală şi mâinile rămân moi, chiar dacă mă spăl de mai multe ori pe zi. Este 5:30 acum şi mâinile mele sunt încă moi, m-am spălat de cel puţin 20 de ori de când am aplicat loţiunea în această dimineaţă. Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru prieteni, rude, profesori colegi şi pentru doamnele de la cantina şcolii. Nu vă pot mulţumi îndeajuns pentru acest produs!

Nancy Johnson
Millersville, PA

 

De ani de zile, fac curăţenie în case. Mâinile mele au fost în amoniac, în clor, în soluţie de curăţat aragazul, în orice produs folosit la curăţenie. “Gloves In a Bottle” a fost protecţia mea. Spun tuturor despre el, dar îmi este greu să îl găsesc şi altfel decât în sticluţe de 60 de mililitri. Acum pot spune prietenilor că se poate comanda online.

Lenore T.
Campbell River, BC Canada

 

Aceasta este cea mai bună loţiune pe care am avut ocazia să o folosesc. Ani de zile am avut probleme cu pielea feţei şi am mâinilor. Ce-a mi-a recomandat dermatologul nici nu se compară cu rezultatele obţinute de loţiunea dumneavoastră. Este fantastic. Aveam pielea feţei uscată, pătată, roşie şi aveam şi mâncărimi. Nimic nu era bun. “Gloves In a Bottle” este. Mâinile mele mereu au fost o problemă. Mai ales în sezonul rece. Deveneau uscate, crăpau şi îmi sângerau vârfurile degetelor. Nu mai este cazul. “Gloves In a Bottle” m-a făcut foarte fericită. Nu ştiu cum să vă mulţumesc!

Vicki S.
Oxford, GA

 

Am găsit produsul dumneavoastră la o farmacie locală şi am încercat mostra gratuită oferită de farmacist şi nu mi-a venit să cred cât de grozav s-a simţit. Am fost sceptică la început, plătind 13 dolari pe o sticluţă de loţiune dar am decis să o încerc, gândindu-mă dacă mâinile mele se simt asa de grozav după aplicarea unei mici mostre, cât de minunat va fi pentru celelalte zone problematice. Vând produse de înfrumuseţare pentru o companie foarte cunoscută şi am încercat toate produsele lor, dar niciodată nu am obţinut rezultate atât de bune. Obişnuiam să mă culc cu bluze cu mânecă lungă pentru a-mi acoperi coatele, cu pantaloni lungi pentru a-mi acoperi genunchii şi cu şosete în picioare, pentru că toate aceste zone erau atât de uscate şi de crăpate încât se agăţau de cearceaful de pe pat şi mă trezeam în mijlocul nopţii. Acum dorm confortabil şi nu port şosete decât dacă trebuie. Acesta e cel mai bun produs pe care l-am cumpărat vreodată şi spun tuturor pe care îi întâlnesc, care au cea mai mică problemă cu crăpături ale pielii să îl încerce. Vă mulţumesc pentru ce a făcut loţiunea “Gloves In a Bottle” pentru mine.

Melissa Varney

 

Vă scriu pentru a vă spune cât de mult ne place loţiunea “Gloves In a Bottle”. Ghici ce! Am aflat că funcţionează! Înainte de această loţiune mă ungeam cu vasilină pe mâini în fiecare noapte, fără niciun rezultat. Aveam în continuare pielea uscată-crăpături dureroase pe vârful degetelor, unul începuse să sângereze, iar pielea de pe mâini mi se cojea mereu. Era inestetic şi dureros.

În acea după-amiază de vineri, în timp ce mă întorceam de la muncă cu maşina, m-am dat cu loţiunea “Gloves In a Bottle”. Se simte fină la atingere, aşa cum o descrieţi. Am continuat să o folosesc zilnic, timp de câteva zile şi crăpăturile s-au închis, aşadar durerea a dispărut, iar pielea mâinilor mele s-a îmbunătăţit cu 95%. Vă mulţumesc pentru acest produs minunat. Voi continua să-l folosesc până ce mâinile mele vor fi cu 100% mai bine.

Încă ceva. Mi-aş fi dorit să fi ştiut de mai demult de loţiunea “Gloves In a Bottle”. Am aflat de ea pentru am căutat foarte mult pe internet remedii pentru piele uscată şi crăpată. Am auzit despre crema Zim Crack la radio, dar niciodată despre produsul acesta.

V-aţi gândit să îi faceţi reclamă pe posturile radio? Radio-urile au o mare infleunţă şi am vrut să vă fac această sugestie. “Gloves In a Bottle” nu ar trebui să fie secretă. Nu am auzit de ea până pe 9 ianuarie 2014 şi asta doar după ce am făcut un efort pentru a căuta un remediu pentru problema mea. Probabil mai sunt mulţi care nu ştiu.

Din nou, vă mulţumesc pentru acest produs minunat. Va fi cu siguranţă mereu pe lista mea de cumpărături. A îmbunătăţit calitatea vieţii mele.

Diana Dodge
Torrance, CA

 

Daţi-mi repede 4 sticluţe de “Gloves In a Bottle”! Vreau să îi dau 2 dermatologului meu. Nu îi vine să creadă cât de fine sunt mâinile mele! Nici mie nu-mi vine să cred. Este prima iarnă în 30 de ani când degetele mele nu au crăpat!

Harriet Allen
Nature Photographer

 

Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt. Da, mi-am primit comanda astăzi. Am pielea foarte uscată pe mâini şi câteodată crapă din această cauză. “Gloves In a Bottle” îmi este de mare ajutor! Lucrez într-un aprozar ceea ce presupune statul lângă frigidere mari şi descărcatul din camioane de marfă. “Gloves In a Bottle” este singura loţiune pe care am găsit-o care previne uscarea pielii mâinilor. Nu este ieftină, dar merită toţi banii!

Mark Abell

 

Ani de zile am avut probleme severe cu pielea uscată până la momentul în care crăpa şi sângera. “Gloves In a Bottle” a dat rezultate excelente. Folosind acest produs zilnic, problema mea cu pielea uscată s-a rezolvat. Acest produs este uşor şi este rapid absorbit în piele, persistând chiar dacă te speli pe mâini.

Jo Miller
Gallatin, TN

 

“Gloves In a Bottle” funcţionează perfect pentru mine. Pentru prima dată după o perioadă lungă de timp, nu îmi mai este ruşine de felul în care arată mâinile mele. Purtam mereu bandaje şi acum asta nu se mai întâmplă aproape niciodată. I-am dat şi soţului o sticluţă să o folosească pentru că îi apar crăpături în timpul iernii. Abia aştept să văd dacă îi este de ajutor. Vă mulţumesc foarte mult.

Patricia Leonard
Killeen, TX

 

Am primit “Gloves In a Bottle” acum trei zile şi deja se vede diferenţa. Degetele mele crăpau şi pielea dintre degete era foarte uscată chiar dacă aplicam cremă. De când folosesc “Gloves In a Bottle”, pielea mea este mult mai fină şi crăpăturile au dispărut. Chiar funcţionează! Soţul meu, care este tot asistent a început să o folosească şi îi place la fel de mult.

Review from
Baby Gear Today Blog

 

Am cumpărat o sticluţă mică de loţiune şi a încercat-o soţul meu. La locul de muncă se spală foarte des pe mâini şi are pielea dură şi crăpată.

S-a dat cu această loţiune pe mâini noaptea trecută înainte de culcare şi s-a întors din dormitor după 5 minute spunân că nu îi vine să creadă ce diferenţă se vede. A spus să îi cumpăr mai multă. Vă mulţumesc pentru produsul dumneavoastră şi am să spun tuturor, mai ales cumnatei mele, care este asistentă. Vă mulţumesc pentru un produs atât de bun.

 

Soţia mea are de ceva vreme pielea uscată şi crăpată. După cum vă imaginaţi, am încercat orice remediu ne-a trecut prin minte (şi altele de care mai auzeam), fără niciun rezultat. Mâinile ei erau un dezastru, aparent era alergică la produse de curăţenie pentru uz casnic.

Mănuşile de cauciuc nu o ajutau deloc. Nu îmi puteam imagina că pur şi simplu căutând pe Google despre pielea crăpată şi uscată, puteam găsi un produs aşa de bun. După doar o săptămână de când foloseşte această loţiune, mâinile ei sunt din nou sănătoase. Vă mulţumesc pentru “Gloves In a Bottle”! Chiar v-aţi ţinut de promisiune.

Vă mulţumim din nou.

Wendy and Ed Day
Hornchurch, England

 

Mâinile mele se simt mai fine şi mai moi chiar după prima aplicare a loţiunii “Gloves In a Bottle”, iar după mai multe săptămâni am observat o îmbunătăţire totală a aspectului mâinilor mele. Mai exact, aveam probleme cu cuticulele iar acum nu mai am pielea crăpată între degete, deci chiar a funcţionat. În opinia mea, cea mai buna parte în folosirea loţiunii “Gloves In a Bottle” este faptul că nu se curăţă. Fiind o persoană care se spală foarte des pe mâini în timpul unei zile (din cauza câinilor, a copiilor şi a unei mici tulburări obsesiv-compulsive), apreciez faptul că nu trebuie să aplic iar loţiunea după ce mă spăl pe mâini. Folosesc foarte puţină loţiune “Gloves In a Bottle” o dată la 4 ore şi totul e perfect.

Review from
Reviews and More Blog

 

Mi-aţi cerut părerea cu privire la “Gloves In a Bottle”. Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs. De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!

Nancy R. Dunn
Gardener

 

Vă mulţumesc foarte mult pentru răspunsul prompt şi pentru informaţiile despre Quilters Chioce şi Walgreens. Amândouă sunt convenabile, mai mult decât Home Depot, care este magazinul preferat al soţului meu, după Harbor Freight. Degetele lui se simt mult mai bine în această dimineaţă. El reface o casa de joacă pentru cei 4 nepoţi ai noştri, care ne vor vizita săptămâna viitoare. Termitele au mâncat lemnul şi l-au distrus. Am încercat ani de zile să îl conving pe soţul meu să poarte mănuşi din latex. Chirurgii şi dentiştii le poartă, dar el nu. În consecinţă, el ajunge să aibă degetele crăpate până la sângerare. Vrem să spunem tuturor de la biserică, dar din păcate nu putem merge din cauza unei bronşite. Dar pot vorbi la biserică mâine.

După 58 de ani de căsnicie, îmi este greu să văd că pe soţul meu îl doare, iar el a fost atât de bun cu mine anul acesta, după lupta meu cu pneumonia şi insuficienţa cardiacă. M-aţi întrebat cum am aflat de produsul dumneavoastră. Căutam despre pielea crăpată pe Google şi a apărut şi „Gloves In a Bottle”. Abia aştept să pot ieşi din nou în grădină şi să îl folosesc şi eu. Mai am multă iederă şi alte ierburi de smuls şi cu greu găsesc mănuşi mici care să îmi vină bine.

Aşadar, mâinile mele devin murdare şi dure. Per ca săptămâna viitoare să pot ieşi afară, dar mai bine îl trimit de acum pe soţul meu la Walgreens să cumpere o sticlă mare de loţiune. Am impresia că sticla de 60 de mililitri nu o să ţină mult. Cred că o să-i spun să cumpere câteva sticluţe mici să le dăm şi prietenilor cu aceiaşi problemă.

Vă rog să faceţi mai multă reclamă ca să ştie toată lumea ce produs minunat aveţi.

Jane Campbell
Cross-stitcher

 

Doresc să vă spun cât de mult ne place această loţiune, mie şi soţului. Soţul meu lucrează în construcţii şi a terminat loţiunea acum o lună. Mâinile lui arată foarte rău şi aceasta este singura loţiune care funcţionează, credeţi-mă, am încercat o tonă de diferite loţiuni.

Daniene S.

 

Aceasta este prima loţiune care îmi vindecă mâinile crăpate. Am căutat ceva sp mă ajute să rezolv această problemă timp de ani de zile şi acum sunt atât de bucuroasă că am găsit această loţiune…

D.E.

 

Aceasta este o poveste adevărată… Acum câţiva ani, într-o zi foarte friguroasă, conduceam spre o staţiune din Chautauqua. Mâinile mele erau roşii şi uscate din cauza vremii. Am oprit la Quilted Memories şi acolo am descoperit “Gloves In a Bottle”. A fost o vindecare miraculoasă. Sunt sigură că şi alţi croitori vor fi la fel de încântaţi ca şi mine.

Lu Ann N
Chautauqua, NY

 

Iarna am pielea uscată, rece şi mă mănâncă. Şi mâinile la fel. Câteodată mâinile îmi sângerează pentru că sunt foarte uscate în sezonul rece.

„Gloves In a Bottle” nu m-a dezamăgit. M-am dat cu loţiunea seara, înainte de culcare şi când m-am trezit mâinile mele erau moi şi fine, chiar şi marginile degetelor arătătoare, unde de obicei se usucă pielea şi crapă. M-am mai dat şi dimineaţă şi chiar după ce m-am spălat de câteva ori pe mâini au rămas fine. Îmi place că această loţiune nu este lipicioasă. Cea mai bună parte e că este accesibilă ca preţ.

Review from
Musings of a Housewife Blog

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.