De ce ni se usuca pielea?

 

Pielea uscata este cauzata de pierderea hidratarii naturale și a uleiurilor naturale ale pielii. Lotiunile si cremele convenționale (artificiale) hidratante încearcă sa rezolve aceasta problema prin saturarea pielii cu petrol sau cu  substanțe pe bază de ceara care se indeparteaza imediat ce pielea intra in contact cu un obiect sau prin spălare.

Ati observant vreodata ca odata ce  incetati sa folositi o lotiune sau o crema convenționala (artificiala) pentru hidratarea pielii, pielea  devine mai uscată decât era înainte de a începe utilizarea acesteia?

Atunci când aplicați loțiuni sau creme hidratante artificiale pe suprafața pielii transmiteti un mesaj creierului ca pielea este hidratata in mod adecvat, când aceasta este de fapt deshidratata de umiditatea ei naturala.

In timp ce lotiunile si cremele hidratante artificiale pentru piele raspund simptomelor de piele uscată, cauza principală a problemei persistă și singura soluție reala o reprezinta propria hidratare naturală a pielii și a uleiurilor acesteia. Cu toate acestea, datorita faptului ca pielea nu produce o cantitate suficientă de umiditate naturală sau uleiuri, pielea devine din ce in ce mai uscata.

 

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

Cum se poate remedia afecțiunea pielii uscate?

 

Pentru ca hidratarea sa rezolve de fapt starea pielii uscate fara sa  mascheze simptomele, hidratarea trebuie sa penetreze al doilea strat major al pielii. Cremele hidratante artificiale, care au in componenta petrol sau ceară, stau pur și simplu la suprafața pielii.

În realitate, singura hidratare care va ajunge la acest nivel în cantități suficiente pentru a rezolva  problema pielii uscate pe termen lung este propria umiditate naturala a pielii tale. 

O soluție mult mai bună este aceea de a ajuta pielea in producerea de mai multa  umiditate naturala – nu mai puțina.

Până nu demult, singura modalitate de a combate starea pielii uscate era  aplicarea  cremelor hidratante convenționale (artificiale), loțiunilor sau cremelor de corp care sunt proiectate doar pentru a masca temporar pielea uscată prin plasarea de umiditate artificială peste partea de sus a acesteia.

Efectul pe termen lung este acela ca pielea ta dezvolta o dependență de aceste creme hidratante artificiale. Acesta este motivul pentru care pielea ta trece printr-o perioadă in care este si mai uscata odată ce încetați să utilizați aceste creme hidratante artificiale decât a fost înainte de a începe utilizarea lor.

 

Solutia – Gloves in a Bottle

Spre deosebire de cremele hidratante artificiale ineficiente, Gloves in a Bottle este o loțiune de protectie care patrunde in stratul exterior al celulelor pielii si formeaza cu aceastea ceea ce se poate numi o pereche de mănuși invizibile.

Aceste “mănuși invizibile” previn fenomenul de uscare a pielii prin menținerea la distanta a substantelor iritante si prin pastrarea propriei umiditati naturale a pielii, ceea ce o va mentine hidratata pe termen lung, efect ce nu ar putea fi obtinut cu ajutorul lotiunilor conventionale.

 

Multe substante chimice de uz casnic , de la locul de munca si  chiar produse cosmetice si parfumuri sunt absorbite direct in piele si provoacă, de cele mai multe ori,  tulburări ale pielii precum craparea sau uscarea severa. Atunci cand facem curatenie, cand  gatim sau cand participam la activități precum grădinărit,  pictura,  schiat, pescuit sau chiar prin expunerea la intemperiile vremii,  suntem expusi la elemente care contribuie la uscarea sau iritarea pielii.

În cazul în care nu avem sau nu purtam mănuși de protectie, sau în cazul în care utilizarea mănusilor provoacă iritații, este mult mai indicat sa utilizam Gloves in a Bottle decat nimic. Atunci când utilizarea mănușilor de protectie este strict necesara, desigur, trebuie să purtam manusi, dar Gloves in a Bottle conferă o linie secundară  sau temporară de protectie suplimentara în cazuri in care  ruperea sau fisurarea manusilor ar permite patrunderea prin manusi a substantelor iritante daunatoare pielii.

O singura aplicare a lotiunii Gloves in a Bottle dureaza 4 ore sau chiar mai mult si nu se indeparteaza decat in mod natural, prin exfolierea celulelor moarte ale pielii.