CUM FUNCTIONEAZA GLOVES IN A BOTTLE?

 

Stratul de suprafata al pielii contine si celule moarte ale pielii – este un strat de protectie pentru celulele mai delicate aflate in straturile din profunzimea pielii. Acest strat al pielii trebuie sa fie permanent hidratat pentru a putea proteja straturile din profunzime.

Pentru a putea mentine hidratarea (apa) in stratul de la suprafata, pielea produce uleiuri naturale. Aceste uleiuri tin la distanta substantele iritante de straturile din profunzimea pielii. Spalatul zilnic cu sapun sau expunerea la produsele chimice pot duce la inlaturarea acestor uleiuri.

Cand uleiul natural este indepartat din stratul de suprafata, imediat pielea de usuca, se irita si apare senzatia de mancarime. Mai rau, straturile din profunzime sunt expuse substantelor daunatoare precum detergent, solvent, substante de curatat, vopsea si diluanti, substanțe chimice de grădinărit, murdărie și grăsime, mănuși de latex și pudră etc.

Acest lucru duce la o piele mai uscata si iritata care in cel mai scurt timp se crapa si se deterioreaza profund.

 

Lotiunile si cremele de maini si de corp doar inlocuiesc aceste uleiuri naturale cu unele artificiale. Acest ajutor este doar temporar si nu contribuie la vindecarea pielii. Utilizarea frecventa a acestor lotiuni determina pielea sa produca mai putine uleiuri naturale.

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie- intra in stratul de suprafata al pielii si ajuta la mentinerea uleiurilor naturale si a hidratarii – acesta este motivul pentru care medicii dermatologi recomanda Gloves in a Bottle ca fiind un tratament eficient impotriva pielii uscate.

In loc sa incerce sa inlocuiasca uleiurile naturale ale pielii, Gloves in a Bottle formeaza un scut care functioneaza ca o pereche invizibila de manusi. Aceasta pereche invizibila de manusi ajuta la diminuarea pierderii uleiurilor naturale si a hidratarii, oferind posibilitatea pielii sa se vindece singura.

Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafata al pielii sa-si mentina uleiurile naturale si hidratarea pentru a proteja straturile din profunzime, lasand o piele moale si catifelata.

Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafata sa functioneze atat de bine incat acesta poate respira si transpira in mod natural. Datorita faptului ca Gloves in a Bottle devine parte din stratul de suprafata al pielii, nu se ia la spalat precum lotiunile conventionale.

Se indeparteaza in mod natural odata cu exfolierea celulelor moarte ale pielii. Pentru o protectie continua, reaplicati lotiunea la fiecare 4 si 12 ore.

Citeste mai mult-click

De ce Gloves in a Bottle este diferită de lotiunile si cremele conventionale?

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie. O lotiune de protectie formeaza impreuna cu stratul de suprafata al pielii o bariera protectoare impotriva pierderii hidratarii si uleiurilor naturale ale pielii.

Hidratarea naturala si pierderea uleiurilor reprezinta principala cauza a formarii pielii uscate și iritate. Acesta este unul dintre cele mai mari motive pentru care atât de mulți medici dermatologi recomanda acum Gloves in a Bottle ca un tratament eficient pentru pielea uscata.

Spre deosebire de cremele hidratante obisbuite care încearcă să înlocuiască hidratarea naturală a pielii cu o hidratare artificială, de cele mai multe ori excesiv de uleioase, Gloves in a Bottle  patrunde in celulele moarte ale pielii pentru a crea ceea ce putem numi o pereche de mănuși invizibile. [landing_block type=”cta_buttons”]

Acest nou strat exterior ajută la prevenirea pierderii uleiului natural și a hidratarii, susține elasticitatea pielii și îmbunătățește capacitatea generala a epidermei de a proteja straturile de celule din adancimea pielii. Efectele naturale de hidratare ale lotiunii Gloves in a Bottle va lasa pielea moale si supla!

In timp ce cremele hidratante convenționale impregneaza pielea cu petrol sau cu substanțe pe bază de ceara care au tendința de a bloca porii si de a inhiba capacitatea pielii de a respira și transpira, Gloves in a Bottle functioneaza atât de bine încât pielea respiră și transpira natural.

Deoarece devine propriu-zis  parte din stratul exterior al pielii, Gloves in a Bottle nu se indeparteaza prin spalare ca alte lotiuni, dar se indeparteaza în mod natural odata cu exfolierea pielii. Pentru o protecție continua se aplică la fiecare 4 – 12 ore.

 

Stratul exterior al pielii

Stratul exterior de protectie al pielii este format din celule moarte. Aceste celule au nevoie să rămână hidratate pentru a-si îndeplini funcția de protectie a straturilor profunde ale pielii. Pentru a mentine hidratarea naturala a pielii si pentru a impiedica pierderea acesteia din stratul exterior al pielii, pielea produce uleiuri naturale.

Aceste uleiuri ajuta la tinerea la distanta de straturile mai delicate ale pielii a substantelor iritante. Activitatile zilnice (spălarea frecventa cu săpun și expunerea la un număr tot mai mare de produse chimice), intemperiile vremii sau alte substante iritante pot indeparta aceste uleiuri naturale.

 

Ce se intampla cand uleiul natural al pielii este indepartat?

Atunci când uleiurile naturale sunt eliminate din stratul exterior al pielii, hidratarea naturala pielii se pierde si ea rapid din stratul exterior al pielii rezultatul fiind o piele uscată, iritată sau cu senzație de mâncărime.

Mai mult decat atat,  straturile profunde ale pielii sunt lăsate expuse acum la o serie de substanțe dăunătoare din rutina zilnica, inclusiv multe produse cosmetice, detergenti, sapunuri antibacteriene, solvenți, detergenți, produse chimice pentru grădinărit, pudra din manusile din latex etc.

Rezultatul este o piele foarte uscata, iritata, cu senzația de mâncărime și mult mai predispusa la crapare sau deteriorare severa.

Cremele hidratante convenționale, loțiunile și cremele pentru piele (hidratanti artificiali) încearcă doar să înlocuiască hidratarea naturală cu hidratarea artificială. Ele doar mascheaza simptomele prin oferirea unui ajutor temporar, care face prea puțin pentru a vindeca pielea.

Folosirea regulata a cremelor hidratante conventionale  pot trimite un mesaj fals pielii (ca nu exista suficienta hidratare prezentă), determinându-o să producă mai puțină hidratare naturala. Aceasta este singurul lucru care se va rezolva cu adevărat afecțiunea pielii uscate.

Gloves in a Bottle restabilește calitățile de protecție a stratului exterior al pielii astfel incat pielea ramane hidratata si sanatoasa in mod corespunzator. Gloves in a Bottle oferă hidratarea in modul cel mai natural creat de natura.