CE ESTE LOTIUNEA PROTECTOARE GLOVES IN A BOTTLE ?

Doctorii afirma ca lotiunea protectoare Gloves in a Bottle este cel mai bun tratament pentru pielea uscata.

Lunile geroase de iarna pot face ravagii asupra pielii dumneavoastre. Potrivit cifrelor indicate de National Health Interview Survey (NHIS), 81 de milioane de americani din toata tara se vor confrunta cu pielea uscata si mancarimi ale pielii in aceasta iarna.

“Vremea din timpul iernii este una dintre principalele cauze care determina mancarimi ale pielii si uscarea acesteia”, spune Dr. Peter Helton, un medic dermatolog renumit din sudul Californiei. “Umiditatea scăzută care apare ca rezultat datorat încălzirii din interior poate face ravagii cu capacitatea pielii de a rămâne hidratata”.

Stratul de suprafata al pielii este format din celule moarte, uleiuri natural si lipide (grasimi).

 

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.

Este creat de natura sa protejeze straturile din adancimea pielii de substantele iritante si toxine. “Senzatia de mancarime si pielea uscata este modul prin care natura te instiinteaza ca aceasta bariera de protectie a fost indepartata”, sustine Dr. Helton.

În cele mai reci părți ale țării numarul celor care sufera de piele uscată creste dramatic. “Cei mai multi oameni din zona noastră suferă de piele uscată în timpul iernii”, comenteaza Dr. Brian Zogg, un dermatolog care are o clinica in sudul Minnesotei. “Condițiile dure de iarnă pot cauza probleme grave ale pielii uscate.”

Aceste condiții ale pielii uscate sunt agravate de activitatile de zi cu zi – majoritatea sapunurilor si agentilor de curățare conțin arome, coloranți, agenți antibacterieni și alte ingrediente care inlatura elementele de protecție ale stratului exterior al pielii dumneavoastre.

Un remediu traditional pentru tratarea pielii uscate este o crema sau o lotiune care contine agenti de hidratare, in incercarea de a inlocui hidratarea si uleiurile naturale ale pielii.

Un studiu recent indica faptul ca tocmai acest lucru transmite pielii dumneavoastre un mesaj “negativ”.

Utilizarea zilnica a lotiunilor conventionale ( agenti de hidratare artificiali) poate cauza efectul ca pielea dumneavoastra sa produca mai putina hidratare naturala acolo unde este nevoie: sub stratul exterior al pielii. Si acesta este singurul loc in care hidratarea poate rezolva problema pielii uscate. “Cand pielea primeste acest ‘mesaj negativ’ de la agentii de hidratare artificiali, va fi din ce in ce mai greu pentru piele sa se vindece”, spune Dr. Zogg. Cercetarile in acest domeniu au produs un tip complet nou de lotiune, numit lotiune de protective, care are rezultate remarcabile. “O lotiune de protective este net superioara in tratarea pielii uscate si a senzatiei de mancarime deoarece patrunde in stratul de suprafata al pielii si inlocuieste bariera de protectie, indepartand substantele iritante si mentinand in piele uleiurile natural “, explica dr. Helton.

“ Lotiunile de protectie nu se iau la spalat”, afirma Dr. Zogg. “Datorita faptului ca o lotiune de protectie ramane pe piele si o protejeaza, este cel mai bun tratament pentru pielea uscata cu care ne confruntam in special in lunile de iarna”.

“Problemele severe ale pielii trebuie tratate cu prescriptii medicale impotriva inflamatiei alaturi de o lotiune care sa ajute la vindecarea pielii. Cu o lotiune de protective am observant ca pielea se vindeca mult mai repede astfel incat pacientii au nevoie de mai putine medicamente”, spune Dr. Helton.

Vesti bune pentru milioanele de oameni care sufera in fiecare an de piele uscata. Lotiunea de protective Gloves in a Bottle poate preveni o vizita scumpa la medicul dermatolog si mentinea pielea moale si catifelata pe toata perioada anului.

Citeste mai mult-click