INTREBARI SI RASPUNSURI

 

  1.  Lotiunea Gloves in a Bottle se ia la atingerea hainelor sau pe mancare?

Nu, Gloves in a Bottle patrunde in stratul de la suprafata pielii si devine parte din aceasta.

Odata absorbita in piele se ia in mod natural, odata cu exfolierea naturala a celulelor moarte ale pielii. Aceste celule se exfoliaza in mod constant la nivel microscopic. Gloves in a Bottle nu intervine in acest proces natural. 

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 291.00 lei.Prețul curent este: 259.00 lei.
  1. Gloves in a Bottle se ia daca ma spal pe maini?

Nu, Gloves in a Bottle patrunde in stratul exterior al pielii si este indepartat doar prin procesul de exfoliere a pielii. De fapt Gloves in a Bottle a fost creat sa protejeze pielea impotriva uscarii in urma spalarii repetate a mainilor sau a expunerii la apa si detergenti. Doctorii, stomatologii, asistentele si alte persoane cu profesii similare, care se spala foarte des pe maini, sunt protejati de aceasta lotiune.

  1. Cat de des se aplica Gloves in a Bottle?

Efectul lotiunii Gloves in a Bottle dureaza mai mult de 4 ore. Dupa 4 ore au fost indepartate suficient de multe celule moarte ca bariera sa inceapa sa cedeze; pentru o protective continua, reaplicati. Spalati si uscati mainile inainte de a reaplica lotiunea.

  1. Pielea mai poate sa respire si sa transpire cu Gloves in a Bottle?

Principala functie a stratului de suprafata al pielii este acea de a tine la distanta substantele iritante si in acelasi timp sa permita pielii sa respire. Substantele iritante, sapunurile, agentii antibacterieni etc indeparteaza uleiurile si hidratarea naturala a pielii. Ca rezultat, pielea devine si mai sensibila la substantele iritante cu care intra in contact si pierde si mai mult din uleiurile naturale si din hidratare.

Gloves in a Bottle sustine stratul exterior al pielii sa-si indeplineasca functia de protectie. Face acest lucru prin restabilirea echilibrului natural al pielii si prin transformarea stratului exterior al pielii intr-un scut asemanator unei perechi invizibile de manusi.

Gloves in a Bottle ajuta pielea cu probleme sa lupte impotriva substantelor iritante si sa impiedice patrunderea acestora in piele insa, in acelasi timp, lasa pielea sa respire. Ba chiar o ajuta in acest sens pentru ca protejeaza porii pielii sa nu fie distrusi de substantele iritante, care de cele mai multe ori sunt mult prea complexe ca sa poata fi eliminate natural.

  1. Pot folosi Gloves in a Bottle pentru a ma proteja impotriva substantelor chimice puternice?

Daca pentru utilizarea unui produs indicatiile producatorului spun ca trebuie sa purtati manusi, atunci este obligatoriu sa respectati indicatiile de siguranta ale acestuia.

  1. Gloves in a Bottle contine agenti antibacterieni?

Nu, Gloves in a Bottle a fost creat pentru a proteja pielea impotriva substantelor iritante. Agentii antibacterieni pot fi iritanti pentru persoanele cu pielea sensibila. Profesionistii care lucreaza in domeniul sanatatii sunt obligati sa se spele cu sapunuri antibacteriene asa ca lotiunea Gloves in a Bottle ii poate proteja impotriva iritatiilor si a uscarii pielii in urma utilizarii acestor sapunuri.

  1. In munca mea trebuie sa port manusi si mainile mi se usuca foarte tare de la acestea. Gloves in a Bottle ma poate ajuta?

Da. Aplicati Gloves in a Bottle si lasati sa se usuce. Gloves in a Bottle va proteja mainile impotriva manusilor tratate chimic si va indeparta iritatia.

  1. Pot aplica Gloves in a Bottle pe fata sau pe alte zone ale corpului?

Da. Evitati contactul cu ochii exact ca si atunci cand aplicati orice alt produs cosmetic sau lotiune.

  1. Este Gloves in a Bottle sigur daca imi ating gura cu mainile date cu lotiune?

Da. Gloves in a Bottle nu este toxic si este complet sigur daca este ingerat in cantitati microscopice – acelea care se iau de pe maini inainte sa se usuce complet si sa patrunda in stratul de suprafata al pielii.

        10. Gloves in a Bottle contine si factor de protectie solara?

Nu, Gloves in a Bottle nu protejeaza impotriva radiatiilor solare.

        11. Sunt alergica la lanolina, arome, coloranti si alte ingrediente care se regasesc in lotiuni. Gloves in a Bottle este sigura pentru mine?

Gloves in a Bottle nu contine substante iritante cunoscute, inclusiv parfumuri, deoarece scopul acesteia este sa protejeze impotriva iritatiilor. Gloves in a Bottle a fost conceputa pentru a fi complet hipoalergenica si non-toxica.