MARTURII TRATAMENT DERMATITA

 

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Oamenii care lucrează cu mâinile – instalatorii, mecanicii auto, grădinarii-vor aprecia „Gloves In a Bottle”. Chiar funcţionează!

Pentru grădinari, crapaturile de pe degete vor disparea. Şi am descoperit pe propriile mele braţe că oferă protecţie completă împotriva dermatitei apărută celor care grădinăresc tufe de ienupăr. Spălatul este mai uşor, mai rapid şi mai eficient chiar şi după locuri de muncă unde lucrezi cu substanţe grase, cum ar fi cei care lucrează la motor. Nu vreau să par prea entuziasmat, dar rar găseşti un produs care face ceea ce promite.

Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs.

De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!”

David Kline
gradinar profesionist

 

„Sufăr de o forma de alergie la nichel care îmi afectează fiecare aspect al vieții, nu doar iritația care mi-o provoacă atunci când port gablonturi. Am fost nevoită sa îmi schimb întreg stilul de viața deoarece nichelul este adăugat in alimente, in sol, și pentru ca este ieftin, in majoritatea produselor.
Acest lucru îmi cauzează suferința și de obicei se manifesta pe maini sub forma de dermatita și eczeme. Eu sunt croitoreasa și din păcate nu găsesc nicăieri sa cumpăr ace de cusut care sa nu conțină nichel. Am găsit niște informații referitoare la acest produs și m-am gândit ca merita sa-l încerc atunci când am mâinile uscate.
Acest produs nu doar m-a ajutat și mi-a refăcut mâinile, dar a creat o bariera protectoare care le-a protejat și am putut sa cos fără probleme.
Ii sfătuiesc pe toți care au probleme asemănătoare mie sa încerce aceasta loțiune căreia i-a luat 9 zile sa ma vindece.

 

 

„Este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o…anul trecut, după un consult, doctorul mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră şi am fost suprinsă de cât e de miraculoasă! După ce am muncit la grădina noii mele case, m-am zgâriat în bromelii (am realizat că sunt alergică la ele) şi mi-au provocat o iritaţie din cauza reacţiei alergice (dermatită de contact). Lunea următoare, unul din doctori mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră, pe care, din păcate, l-am băgat în dulap (unde a stat timp de 6 luni), iar eu am folosit o cremă antibiotică. Într-o zi am dat peste loţiune în sertar şi am citit cum funcţionează.

Am început să mă dau cu ea pe faţă pentru că ştiam că îmi va proteja pielea pentru a nu-şi pierde sebumul şi am ziu de ce nu? Nu-i acesta motivul pentru care dăm bani pe creme hidratante care sunt superficiale? E chiar un chilipir pentru menţinerea tinereţii.

Am sunat la biroul dumneavoastră pentru a vă spune cât de minunat este produsul şi că toată lumea ar trebui să ştie de el. Nu vreau să rămân fără acest produs. Am comandat şi pentru a da doctorilor.

Acum câteva săptămânii, când am ieşit în grădină şi m-am zgâriat într-o bromelie, am decis să folosesc produsul dumneavoastră pe braţe şi în 2-3 zile mâinile mele s-au vindecat…wow!

Le-am spus vânzătoarelor de la farmacia din vecinatatea casei mele  că trebuie să îl aibă în farmacie şi la cosmetice şi le-am explicat ce este şi cum funcţionează…acest produs este unul fără care nu ştiu ce m-aş face deoarece dă rezultate minunate….”

Joan LeBlanc
Formerly of Estee Lauder
Sarasota, Florida

 

„Ştiu că aveţi sute de recomandări ca aceasta, dar nu pot exprima în cuvinte nefericirea de a trăi cu dermatita de contact şi totodată schimbarea adusă în viaţa mea de produsul dumneavoastră. Într-o săptămână de când folosesc “Gloves In a Bottle” mâinile mele arată normal, nu mai sângerează când mă spăl, când curăţ cartofi sau când îmi perii câinele.

Mă simt mult mai bine şi am aruncat toate cremele nefolositoare. Mai mult, loţiunea “Gloves In a Bottle” a vindecat si eczema de pe picioarele şi genunchii fiului meu, deci amândoi am avut de câştigat. Nu vă pot mulţumi îndeajuns şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a făcut-o pe farmacistă să-mi spună să încerc această loţiune în timp ce eu dădeam reţeta pentru o altă cremă cu steroizi. Vă mulţumesc! Această loţiune schimbă vieţi.”

Elaine Wood
Anglia

 

„Am 43 de ani şi am avut de când mă ştiu o eczemă severă şi dermatită de contact. Nu ştiam ce înseamnă să ai mâinile normale, fără băşici şi sângerări. Nepoata mea în vârstă de 12 ani a văzut “Gloves In a Bottle” într-un magazin, în Canada, îmi timp ce călătorea cu părinţii ei. A întrebat vânzătorul despre acel produs şi era convinsă ca acesta este remediul pentru mâinile mătuşii ei. M-a contactat imediat cum a ajuns acasă fiind foarte încântată de descoperirea făcută. Cu greu, i-am spus că o voi încerca (deja încercasem orice).

Într-o săptămână mâinile mele s-au vindecat. Aveam un plasture mare în palma dreaptă de nouă luni. Dispăruse tot într-o săptămână!! Nu mai spălasem niciodată vasele fără probleme sau să curăţ o portocală, să tai o roşie sau altele. Aseară am spălat vase, am curăţat o portocală şi am desfăcut-o în bucăţi. Fără băşici sau mâncărimi groaznice! Vă mulţumesc pentru comercializarea acestui produs. În săptămâna care a trecut, dar şi astăzi, am convins foarte mulţi oameni că trebuie să încerce acest produs. Lucrez într-o şcoală şi foarte mulţi mă întreabă de unde o pot cumpăra şi cât costă. Deja am plasat o comandă. Dacă cineva se îndoieşte de acest produs, mâinile mele sunt dovada a cât de bine funcţionează.”

Allison Failing

 

„Voiam să vă spun că “Gloves In a Bottle” a făcut minuni pentru mâinile mele. Am avut dermatită ocupaţională timp de câteva luni, iar “Gloves In a Bottle” mi-a refăcut mâinile în mai puţin de 2 săptămâni. Nu îmi mai este ruşine cu mâinile mele!”

Vă mulţumesc.

Sophi Chiang
Australia

 

„Produsul dumneavoastră mi-a salvat viaţa. Înainte să încep să folosesc produsul dumneavoastră, acum mai bine de un an, aveam o repulsie faţă de latex, care mă chinuia. După ce am folosit în mod continuu loţiunea, nu am mai avut alergii, Nu mai am niciun fel de simptome, deci vă voi fi mereu recunoscător pentru produsul dumneavoastră.”

Arnold H. Stern
DDS

 

„Am avut un client care a avut dermatită de contact timp de 15 ani – i-am aplicat loţiune ”Gloves In a Bottle”. Toate medicamentele de la toţi doctorii îl ajutau, dar mereu se întorcea. Nu numai că ”Gloves In a Bottle” l-a vindecat, dar nici nu a mai revenit!”

John
Lehman Drug, WI

 

„Sunt pasionată de cusut goblenuri, dar a trebuit să renunţ pentru o lungă perioadă de timp, pentru ca sunt alergică la ace. A fost supărător să renunţ, pentru că îmi plăcea foarte mult. Degetele cu care ţineam acul crăpau şi începeau să sângereze.

Nu am avut de ales şi m-am oprit, am aşteptat să se vindece şi începeam iar. La scurt timp degetele crăpau iar şi sângerau. Eram disperată şi am văzut o reclamă la produsul dumneavoastră într-o revistă şi am zis să încerc.

Se pare că făcea o barieră între pielea mea şi ac. De fiecare dată când încep să cos mă dau cu “Gloves In a Bottle” pe degetele cu care ţin acul şi pot să cos ore în şir fără să mă rănesc. Sunt fericită că pot coase din nou datorită minunatului produs.”

Nancy

 

„Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru că eram în căutarea unui produs care să reducă simptomele dermatitei de contact, provocată de iritanţi precum săpunul sau pudra sau de spălatul pe mâini şi purtatul mănuşilor de latex. Nu am mai găsit alt produs care să funcţioneze la fel de bine ca “Gloves In Bottle”. Aveţi aprobarea mea pentru acest produs.”

Richard E Dunn
DDS, MS

 

„Am cumpărat o sticluţă de “Gloves In a Bottle ” pentru ca soţul meu să o încerce, deoarce degetele lui se crăpau pentru că lucra cu materiale dure pe condiţiile vremii nefavorabile ale Angliei. A fost uimit de eficienţa loţiunii. Acum, după câteva luni, fetiţa mea de 20 de luni suferea din cauza scutecelor de cea mai oribilă iritaţie pe care am văzut-o. Am încercat orice, fără succes. Apoi am dat peste această sticluţă. Mi-am zis “de ce nu?”. Pierdeţi un produs excelent! L-am recomandat câtorva prieteni şi îl consideră la fel de minunat. Vă mulţumesc!”

Denise Cazeault
New England

 

„Folosesc mănuşi şi îmi irită pielea foarte tare! Doctorul mi-a dat “Gloves In a Bottle” şi mi-a zis să o încerc. Mâinile mele erau crăpate şi îmi sângerau degetele. Acest produs a funcţionat precum magia pentru mine! Îl vom da şi pacienţilor cu probleme similare.”

Dee Williams
Nurse,
Dr. Nancy Prosser’s office in Joppa, MD