MARTURII DESPRE PROBLEME ALE PIELII

 

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Am folosit “Gloves In a Bottle” şi trebuie să va spun că am fost foarte impresionat de produs. Puneam cafea invitaţilor şi unul din ei şi-a mişcat cana şi când m-am apropiat să o iau mi-a curs pe mâini, provocându-mi arusuri.

Mi-am pus apă rece peste arsuri şi înainte să mă duc la culcare m-am dat cu “Gloves In a Bottle” şi apoi m-am mai dat încă două zile, iar arsurile s-au vindecat, fără să îmi rămână cicatrice.”

Jean

 

„Pentru mine acest produs este un miracol într-o sticluţă. Am avut frecvent probleme cu mâinile timp de mulţi ani. Tratamentele aplicate au fost variate, toate constrolând sau vindecând problemele pe care le aveam la mâini.

Ultima problemă a durat un an şi îmi restricţiona viaţa. Cauzele erau multiple şi mai nimic nu ma ajuta să previn sau să vindec efectele devastatoare de pe mâini. Din fericire, sora mea avea o mostră de “Gloves In a Bottle” şi mi-a oferit-o. Am verificat pe site şi am fost dezamăgită iniţial pentru că nu văsusem imagini cu mâini într-o stare atât de rea ca a mea, dar comentariile mi-au dat speranţe. Tocmai îmi aplicasem o serie de creme şi uleiuri pentru a ajuta la vindecarea mâinilor mele şi eram foarte agitată când am citit că pe instrucţiuni zicea să mă spăl mai întâi pe mâini, în condiţiile în care nu mă înţelegeam prea bine cu apa şi săpunul.

Spre uimirea mea, după numai câteva secunde de când aplicasem loţiunea “Gloves In a Bottle”, roşeaţa s-a redus; la fel şi disconfortul!!! Am continuat să folosesc acest produs şi nu am mai avut nicio problemă.

Boala cu care m-a diagnosticat doctorul este dermatită hidropică, o boală care nu are cauze cunoscute, dar este specifică femeilor şi apare pe bază de stres. Seamănă cu dermatita de contact şi eczema.

Am o loţiune mereu aproape de mine! Vă mulţumesc că aţi făcut acest produs minunat!!”

Darla M.

 

„Trebuie să vă spun că faptul că v-am contactat să vă spun despre produsul dumneavoastră este ceva neobişnuit pentru mine. Nu ştiu daca am mai fost atât de uimită de un alt produs.

Sunt poştaş în mediul rural de 21 de ani. Nu vă imaginaţi cât de rău ajung mâinile unui poştaş. Sortăm sute de scrisori zilnic. De fiecare dată când atingem o hârtie ne luăm din grăsimea de pe mâini.

Apoi ieşim afară, pe vremea rece (sau caldă). Nu poţi purta mănuşi şi să poţi da în aceşai timp fiecare scrisoare individual. Pur şi simplu nu poţi. Când vremea se răceşte foarte tare şi căsuţele poştale sunt din metal…vă puteţi imagina. Înceri să îţi încălzeşti mâinile şi degetele până la următoarea căsuţă poştală.

Credeţi-mă, nu vă pot spune câte produse am încercat in 21 de ani. Chiar şi un produs pentru vaci! Cumnata mea mi-a adus o mostră din produsul dumneavoastră. Mi-a spus că trebuie neapărat sa încerc. Nu eram atât de interesat pt ca nimic nu funcţionase în 21 de ani şi am crezut că şi cu acest produs va fi la fel. Wow! A mers! A mers foarte repede! Ce este?

Soţul meu este sudor. Mâinile lui sunt ca şmirghelul, crăpate la vârful degetelor. Acum mâinile lui sunt grozave. Nici lui nu-i vine să creadă. Aşadar, de ce nu ştie nimeni despre acest produs? O să duc şi la muncă. Nu o sa le vină să creadă.”

Karen Ensminger

 

„Voiam să vă spun că sunt foarte mulţumit de rezultate obţinute de loţiunea “Gloves In a Bottle”. Am cumpărat una de la farmacie, dar acum nu mai au. Mi-a plăcut atât de mult, încât am comandat de pe internet. A folosit-o şi un prieten în vârstă de 85 de ani, care locuieşte cu mine. Îmbunătăţirile vizibile pe pielea lui sunt foarte mari. De data asta voi comanda mai multe, Vă mulţumesc!”

S.W.
Homemaker

 

„Soldaţii observă rezultatele şi îmi spun cât de minunat este produsul, cât de rapid şi cât de bine acţionează asupra problemelor pielii lor. Firma dumneavoastră i-a făcut pe soldaţi să zâmbească.

Puteţi publica informaţia aceasta, deoarce, noi, ca apărători ai SUA şi a ţărilor din jur, apreciem produsul dumneavoastră, care ne protejează groaznicele elemente care acţionează polimerii pielii, provocând probleme ale pielii. Noi, soldaţii regimentului 4-1 FA, am vrea sp spunem tuturor despre “Gloves In a Bottle”.

Vă mulţumim pentru ajutor şi o să postăm vineri şi câteva poze. Vom posta vinerea aceasta poze făcute înainte de aplicare şi vinerea viitoare poze după prima parte a procesului de vindecare.”

Paul D. Brent

 

„Săptămâna trecut, la Walgreens am cumpărat întâmplător “Gloves In a Bottle”.

Sunt asistentă şi mâinile mele au început să îmbătrânească.

Am cumpărat sticluţe de loţiuni ce promiteau rezultate, dar nimic nu s-a schimbat. Câteodată se simţea ok, până mă spălam iar pe mâini. Mâinile mele arătau din ce în ce mai rău.

Eu şi spălătoresele aveam multe în comun, aşa că nu mă aşteptam la mare lucru…o altă loţiune pe rafturile din baia mea.

Câteodată apare ceva care chiar funcţionează!

M-am dat cu loţiunea dumneavoastră înainte de culcare. A doua zi dimineaţă, în timp ce mă spălam pe mâini, am fost uimită să văd că mâinile mele arătau întinerite (faţa mea era la fel, deci nu am fost răpită de extratereştrii şi adusă în trecut). Apoi mi-am amintit de “Gloves In a Bottle ”, am luat-o după raft şi am băgat-o în poşetă.

Am folosit-o pe toată săptămâna trecută şi ieri am uitat sticluţa la muncă.

M-am grăbit să ajung la Walgreens să cumpăr mai multe sticluţe. Unele pentru mine, altele pentru a le împărţi cu alţii. Nu le mai găseam. Am cerut ajutorul unui agent de vânzări din magazin. Mi-a spus că nu s-au vândut şi le-au trimis înapoi. I-am spus că au făcut o mare greşeală, pentru că eu le-am arătat tuturor cât de grozavă este această loţiune. Agentul a sunat la alt magazin. Şi acolo l-au trimis înapoi pentru ca nu se vindea şi era scump.

I-am spus adevărul, mai bine plătesc un pic mai mult pe ceva ce dă rezultate, decât să cumpăr tot felul de loţiuni care nu sunt bune.

Am mers în alte două magazine Walgreens cu speranţa că managerul este leneş şi nu le-au trimis înapoi. Nimic! Apoi am fost la două magazine cu produse de înfrumuseţare….nimic!

Să iată-mă pe site-ul dumneavoastră….am intrat pe Google, am scris loţiune “Gloves In a Bottle” şi a apărut. Uraaa!!! Am comandat două sticluţe şi totul e în regulă, mai puţin la Walgreens unde cred că au luat o decizie proastă.

PS…Maâinile mele arată mai bine decât au arătat în ani de zile! Multumesc!”

M.M.
Registered Nurse
Missouri

 

„Trebuia să vă scriu pentru a vă spune cât de mulţumită sunt de “Gloves In a Bottle”. Mâinile mele arătau atât de rău, încât nu le ţineam vedere pentru că îmi era ruşine. Am fost la dermatolog, am folosit crème, am folosit şi mănuşi de cauciuc cât am putut, dar totul în zadar.

Sunt o femeie de afaceri şi mereu merg la întâlniri, unde, în mod normal mâinile mele sunt mereu la vedere, când avem şedinţe, etc. Când se poate îmi ţin mâinile pe genunchi, pentru a nu fi la vedere.

Folosesc “Gloves In a Bottle” de aproximativ o săptămână şi rezultatele sunt uimitoare! Mâinile mele arată din nou uman, până şi cuticulele arată bine şi per total, pielea mea arată grozav.

“Gloves In a Bottle” a făcut mai mult de cât crema scumpă de pe reţetă. Cel mai bine e că foarte puţină cremă ţine foarte mult, intră în piele, lăsând-o fină şi uscată. Mi-am putut face manichiura şi am putut purta inele din nou. E minunat!!! Vă mulţumesc pentru acest produs minunat.”

S.B. – Business woman

 

„Fata mea a adus o mostră din produsul dumneavoastră acasă, după ce a venit din Kaiser. Iubesc produsul dumneavoastră şi îl consider un miracol pentru zonele mele cu probleme. Întrebarea mea este dacă în zona în care locuiesc îl găsesc de cumpărat? Sau este un medicament interzis? Sunt foarte interesată să cumpăr produsul dumneavoastră.”

M.J.

 

„Sunt o asistentă pensionară şi îmi petrec timpul cu hobby-ul meu de a broda. Produsul dumneavoastră este cea mai bună loţiune de mâini. Nu are parfum (sunt alergică), nu este lipicioasă şi nu atacă materialele delicate. Îţi face mâinile atât moi încât nu deranjează nicio ţesătură sau aţă care s-ar putea afla pe mâinile mele (după câteva zile de folosire a cremei, mâinile mele nu mai sunt dure). Voi spune tuturor prietenilor despre “Gloves In a Bottle”. Sper să o găsesc în mercerii.”

Arlene Doppelt
Retired Nurse

 

„Am început să observ îmbunătăţiri ale pielii în palme. Era mai fină şi nu mai era tare.

Muncesc mult pe afară, fiind grădinar şi unele zone ale pielii sunt expuse mereu la soare, vânt şi ploaie. Am început să aplic “Gloves In a Bottle” şi pe acele zone. Port tricou de cele mai multe ori; se văd îmbunătăţiri pe braţele mele.

După ce am observat toate acestea, am început să aplic loţiunea şi pe faţă, mai ales pe frunte şi pe ridurile din jurul ochilor. Şi aici s-au văzut rezultate.

Pentru că am văzut că tratarea problemelor pielii dă rezultate, am început să fiu mai atent la pielea mea, mai ales în zonele tratate. Atunci am observat că nu mi se mai vedeau toate cusăturile de la cicatricea de pe încheietura stângă, rămasă în urma unei operaţii minore.

Am 65 de ani şi cicatricea o aveam de când eram adolescent. Încă nu-mi vine să cred. Din când în când mă uit atent la cicatrice-nu se mai vede.

Atunci mi-am dat seama că folosirea loţiunii “Gloves In a Bottle” face mai mult decât să protejeze pielea; o ajută să se vindece. Tratează toate problemele pielii.

Şi alte anomalii ale pielii au fost vindecate. Una dintre ele era la mâna stângă, între arătător şi degetul mare. Aveam semn de când mă arsesem cu ulei încins şi avea mici crăpături. S-a vindecat, crăpăturile au dispărut.

Cealaltă anomalie era pe frunte, aveam o zonă de piele mai tare. Arăta ca un lichean de pe un buştean. Din când în când coaja se lua. Apoi se forma din nou. Acum este mai mică şi nu mai e la fel de tare. Probabil va dispărea. Dacă aţi spune dermatologilor să verifice, probabil ar observa că “Gloves In a Bottle” face mai mult decât să protejeze pielea.”

David Kline
Professional Gardener

 

„Fiind un dermatolog cu foarte mulţi ani de experienţă în tratarea problemelor pielii, va pot spune care sunt cauzele majore ale acestor probleme.

Una dintre ele este expunerea la chimicale în mediul în care trăim zi de zi. Trăim într-un mediu mult mai toxic acum şi pielea noastră suportă arsuri. Când ne expunem unor condiţii grele, efectele se văd pe pielea noastră.

Pielea este cel mai mare organ-funcţia ei de bază este să protejeze corpul de poluanţi, toxine. Ţine lucrurile rele afară. Când îşi pierde această abilitate sunt expuşi lucrurilor rele. Pielea are nevoie de uleiurile naturale şi hidratare, dar fiind expusă unor intensităţi, aceşti factori nu mai sunt prezenţi. Pielea uscată şi alte boli ale pielii apar când stratul exterior protector dispare, iar bacteriile intră în piele. Motivul pentru care loţiunile protectoare sunt eficiente este faptul că înlocuiesc bariera protectoare, lăsând pielea să se vindece din interior spre exterior.

O loţiune protectoare se leagă de stratul exterior al pielii şi o protejează de chimicale, aşadar previne agravarea bolii pielii sau ajută pielea afectată să se vindece.

O loţiune normală nu este făcută astfel încât să protejeze pielea cum o face o loţiune protectoare. Loţiunile normale doar hidratează la suprafaţă, reducând temporar uscarea şi mâncărimea. Loţiunile protectoare rămân pe piele, pentru că se leagă de aceasta şi o protejează pentru perioade mai lungi de timp. Cu acest strat protector, pielea îşi păstrează hidratarea şi o foloseşte pentru a vindeca straturile de dedesubt.

Recomandăm pacienţilor noştri loţiunea “Gloves In a Bottle” şi toţi au revenit pentru umplere. Ce ne arată cu adevărat că loţiunea funcţionează este faptul că pacienţii nu au revenit pentru o altă vizită medicală-s-au vindecat.”

Lisa Benest
Board Certified General
and Cosmetic Dermatologist
Burbank, California

 

“Gloves In a Bottle” se aplică ca o cremă normală de mâini, îmi lasă mâinile moi şi fine şi formează o barieră împotriva mizeriei şi a petelor în care îmi bag mereu mâinile deoarece lucrez în sere, unde tai şi platez, dar şi în atelier unde am mai multe proiecte. Cea mai mare calitate este că pătrunde în piele şi o acoperă, protejând-o împotriva mizeriei, a petelor. Cred că acest produs ar trebui să fie disponibil în centre cu articole de grădinărit şi în centre cu articole pentru case.”

Ti Henderson
Enumclaw, WA

„Este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o…anul trecut, după o intervenţie, doctorul mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră şi am fost suprinsă de cât e de miraculoasă! După ce am muncit la grădina noii mele case, m-am zgâriat în bromelii (am realizat că sunt alergică la ele) şi mi-au provocat o iritaţie din cauza reacţiei alergice(dermatită de contact). Lunea următoare, unul din doctori mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră, pe care, din păcate, l-am băgat în dulap (unde a stat timp de 6 luni), iar eu am folosit o cremă antibiotică. Într-o zi am dat peste loţiune în sertar şi am citit cum funcţionează.

Am început să mă dau cu ea pe faţă pentru că ştiam că îmi va proteja pielea pentru a nu-şi pierde sebumul şi am ziu de ce nu? Nu-i acesta motivul pentru care dăm bani pe creme hidratante care sunt superficiale? La 10 dolari sticluţa, e chiar un chilipir pentru menţinerea tinereţii.

Am sunat la biroul dumneavoastră pentru a vă spune cât de minunat este produsul şi că toată lumea ar trebui să ştie de el. Nu vreau să rămân fără acest produs. Am comandat şi pentru a da doctorilor.

Acum câteva săptămânii, când am ieşit în grădină şi m-am zgâriat într-o bromelie, am decis să folosesc produsul dumneavoastră pe braţe şi în 2-3 zile mâinile mele s-au vindecat…wow!

Unuia dintre doctori căruia i-am dat o mostră a spus că este un ingredient în produsul dumneavoastră care este costisitor, dar care ajută împotriva bolilor pielii…i-am spus că îl găseşte la Walgreens, pentru pacienţii lui…am simţit că produsul dumneavoastră nu este destul de promovat şi nu toată lumea care are nevoie de el îi cunoaşte beneficiile…

Le-am spus vânzătoarelor de la Walgreens că trebuie să îl aibă în farmacie şi la cosmetice şi le-am explicat ce este şi cum funcţionează…acest produs este unul fără care nu ştiu ce m-aş face deoarece dă rezultate minunate….”

Joan LeBlanc
Formerly of Estee Lauder
Sarasota, Florida

“Gloves In a Bottle” este una din cele mai bune loţiuni pe care am folosit-o. Muncesc afară şi îmi oferă mai multă protecţie împotriva problemelor pielii decât orice alt produs.”

L.Z. Markes
Thomson, CA

„Tocmai am cumpărat produsul dumneavoastră pentru că aveam nevoie de o cremă de mâini care să mă protejeze împotriva grăsimii şi a uleiului de la fermă. Mi s-a adus la cunoştinţă prin e-mail. Ammai folosit un produs, dar nu a fost la fel de bun ca “Gloves In a Bottle”.

J.Andrew Gingrich
DVM
Mercersburg, PA

„Realizez aranjamente florale de 22 de ani. La fel ca toţi designerii, iubim sezonul Crăciunului, cu toate mirosurile de perene şi conuri de brad folosite în aranjamente, dar urâm rezultatele lăsate pe mâinile noastre.

Anul acesta, înainte să încep să munces în magazinul unui prieten, am căutat la Home Depot un produs şi l-am găsit (“Gloves In a Bottle”). Toţi trei care am lucrat l-am folosit (ne-am dat o dată la 4 ore) şi am fost uimiţi şi încântaţi de rezultate. De obicei rămâneam cu negreală pe mâini pentru toată luna decembrie. Când ieşeam în oraş ţineam mâinile sub masă.

Toţi din industria florală ar trebui să ştie de acest produs. Sunt câteva reviste florale…Sunt şi show-uri atât în San Francisco cât şi în Los Angeles (cum ar fi Flower Mart în LA), care cred că ar fi interesate de produsul dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru primul Crăciun cu mâini curate!”

Regards,
Valerie Uram
Floral Designer

„Lucrez într-o florărie şi tocmai am cumpărat produsul dumneavoastră şi l-am folosit. A funcţionat atât de bine, încât le-am spus tuturor şi l-au încercat şi ei şi le-a plăcut, toţi au spus că le-a făcut mâinile să se simtă foarte bine. Vă mulţumim pentru un produs minunat!”

Cindy Butler
Expressions by Judy

„Oamenii care lucrează cu mâinile-instalatori, mecanici auto, grădinari-vor aprecia „Gloves In a Bottle”. Chiar funcţionează! Pentru grădinari, crapaturile de pe degete vor disparea. Şi am descoperit pe propriile mele braţe că oferă protecţie completă împotriva dermatitei apărută celor care grădinăresc tufe de ienupăr. Spălatul este mai uşor, mai rapid şi mai eficient chiar şi după locuri de muncă unde lucrezi cu substanţe grase, cum ar fi cei care lucrează la motor. Nu vreau să par prea entuziasmat, dar rar găseşti un produs care face ceea ce promite.”

David Kline
gradinar profesionist

Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs. De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!

Nancy R. Dunn
Gradinar

„Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” acum 4-5 ani. Mereu la firmă angajaţii aveau iritaţii pe mâini şi pe braţe. Se pare că era vina benzilor de cauciuc (făcute în Sri Lanka). După ce am folosit diverde produse am dat peste “Gloves In a Bottle” şi nimeni nu a mai făcut iritaţii. A proteja foarte bine pielea de contactul cu cauciucul.

După ani de grădinărit, mâinile mele se simţeau precum pielea şi erau negre ca pământul. Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” datorită succesului avut în firmă şi după o săptămână am observat că mâinile mele arată diferit. Arătau atât de bine, încât începusem să îmi fac manichiura. Am început să mă dau cu ojă şi nu îmi mai era ruşine de cum arătau mâinile mele. Astăzi, folosesc “Gloves In a Bottle” pe mâini, pe braţe, pe picioare şi pe tăpli (merg mereu desculţă). Picioarele mele nu mai sunt pătate cum erau înainte. Nu ştiu dacă din cauza loţiunii “Gloves In a Bottle”, dar eram singură când am început să o folosesc, iar acum sunt măritată cu un bărbat puţin mai tânăr ca mine. Mă face să mă întreb!”

Kay Hawkin
Grand Island, Florida

 

„Vreau să vă spun că am avut o mare problemă cu pielea uscată a mâinilor. Sunt patolog şi folosesc mănuşi chirurgicale toată ziua, le pun şi le dau jos, spălându-mă mereu pe mâini. Îmi place şi să înot. Mâinile mele crapă şi sângerează atât de tare, încât nu mai pot ţine un pix în mână. Nimic nu a dat rezultate până la loţiunea aceasta. Acum pot să înot cât de mult vreau, iar pielea crăpată a dispărut. “Gloves In a Bottle” e minunată.”

Carolyn Hopkins
Patolog

„I-am dat unei prietene sticluţa mea de “Gloves In a Bottle” şi acum nu mai găsesc loţiunea în nicio farmacie din zona. Stiu, proastă mişcare. Locuiesc în Milaca, Minnesota, dar am mers şi în Minneapolis şi St. Paul şi în suburbiile din nord. Caut cu disperare o farmacie care să vândă produsul dumneavoastră. Mâinile mele nu mai suportă loţiuni unsuroase. Realizez cusături manuale şi nu pot coase cu mâini inflamate şi crăpate. E pentru prima dată când am mâini “normale”, fără crăpături şi sângerări. Mâinile mele sunt permanent în săpun şi apăi, iar a doua zi le simt ca şi cum pielea e prea mică pentru mâinile mele. Vă mulţumesc.”

Cait Johnson
Cross-stitcher

„Vă mulţumesc pentru acest produs. Am avut mâinile inflamate şi crăpate timp de ani de zile. Am încercat orice se putea cumpără dar nimic nu a mers. Fiica mea este asistentă şi cineva i-a dat “Gloves In a Bottle”. Mâinile ei era la fel ca ale mele din cauză că se spală des pe mâini. Acest produs este grozav.”

Brad Welker
Cape Girardeau, MO

„Loţiunea “Gloves In a Bottle” este minunată. Am o problemă constantă cu pielea uscată de pe mâini, datorită locului de muncă, care presupund spălare frecventă pe mâini. Îmbunătăţirile în ceea ce priveşte starea pielii mele sunt vizibile de când folosesc acest produs.”

Anita Conrad
Mountlake Terrace, WA

„Am mâinile în apă mai toată ziua fiind îngrijitoare la domiciliu. Iarna în special, am mâinile foarte uscate. Loţiunea “Gloves In a Bottle” chiar funcţionează. Mâinile mele sunt moi. Îmi place foarte mult deoarece nu trebuie să o aplic de fiecare dată când mă spăl pe mâini.”

Cheryl Bliss
Providence, RI

„Doream să vă contactez pentru a vă informa cât de mulţumită sunt de protecţia oferită de loţiunea “Gloves In a Bottle”. Sunt asistentă de 26 de ani şi am folosit numeroase produse pentru pielea mea sensibilă şi uscată şi “Gloves In a Bottle” a fost de departe cea mai de ajutor loţiune pentru ca mâinile mele să treacă cu bine prin multiple spălări, ierni reci, piele crăpată şi uscată, etc.

Am făcut reclamă produsului dumneavoastră şi l-am recomandat foarte multor persoane. Trebuie să vă gândiţi la promovarea lui în domeniul medical. Dacă nu aveam un prieten ce lucrează pentru un dermatolog, nu aş fi auzit de acest produs.”

Trish Conroy
Registered Nurse

„Iubesc produsul dumneavoastră. A făcut minuni pentru mâinile mele…Sunt asistentă medicală la
o şcoală generală, aşadar mereu mă spăl pe mâini. E amuzant că acum merg la magazinul Walgreens şi lumea mă ştie drept “doamna care a cumpărat toate loţiunile Gloves In a Bottle”. Am 3 mari şi două mici. Am dat de veste tuturor despre acest produs. O săptămână frumoasă. Vă mulţumesc.

K. Health Assistant

 

„Noi nu mai mâncăm alimente care conţin gluten. Suntem pro Feingold (evităm aditivii bazaţi pe petrol, etc). Am găsit cea mai bună loţiune, recomandată de alte familii pro Feingold. Se numeşte “Gloves In a Bottle”.

Din cauză că baiatul meu nu poate colora cu markere sau alte carioci, din cauză că îi intră în piele şi îi cauzezază o reacţie alergica, cineva mi-a recomandat această loţiune. Ridică o barieră între piele şi tot ce este în exterior şi în acelaşi timp permite pielii să funcţioneze aşa cum trebuie. Am primit-o acum mai puţin de o săptămână şi deja s-a dovedit a fi utilă la mine în casă. Am folosit-o şi pentru băiatul meu de 2 ani care avea o zgârietură mare pe nas şi s-a vindecat imediat. Fiicei mele i-au apărut câteva zone acneice şi s-a spălat bine pe faţă apoi s-a dat cu loţiune şi infecţia a dispărut până la sfârşitul zilei. În mod normal nu s-ar fi vindecat, ci ar fi stat câteva zile.

Am avut probleme câteva luni cu buza de jos, care era crăpată şi nu se vindeca. Am încercat să o las aşa şi să beau multă apă (pentru că balsamul de buze face mai mult rău), dar tot nu s-a vinecat. Am aplicat o cantitate foarte mică de loţiune “Gloves In a Bottle” timp de câteva zile şi mi s-a vindecat. Nu aplici un simplu medicament pentru piele. Îţi protejează pielea pentru ca ea să se vindece singură.”

Cathy

 

„Trebuia să scap de mâinile extrem de crăpate şi uscate. Sunt cosmetician şi lucrez cu chimicale – mai ales când fac părul permanent. De asemenea, vopsesc păr foarte des. Voiam să îmi păstrez mâinile frumoase, iar “Gloves In a Bottle” m-a ajutat! Mâinile mele sunt minunate. Am aplicat loţiunea la 9:00, la 11:00 şi la 14:00 – ca la carte. Am mâinile foarte frumoase după o săptămână de expunere la riscurile de la muncă. Nu mai este un alt produs ca acesta.”

Marjo De Ridder
Cosmetician, „St. Yves Salon”
Torrance, CA

„Ne face plăcere să vă spunem despre produsul dumneavoastră. Am văzut un articol despre “Gloves In a Bottle” în revista Nail Pro Magazine. Voiam să ne protejăm unghiile împotriva acetonei pe care o folosim în îndepărtarea unghiilor false şi am fost foarte impresionaţi de conceptul şi de efectele produsului dumneavoastră.”

Sammy Suzuki
Presedinte la „La vie en rose international”
Los Angeles, CA

„Sunt coafeză. Acest lucru implică multă apă şi produse de curăţare. În fiecare iarnă mâinile mele suferă. Mă ustură, se cojesc, crapă şi sângerează. După ce am încercat mai toate produsele pentru mâini, am găsit “Gloves In a Bottle”.

“Gloves In a Bottle” funcţionează precum numele. E ca şi cum ai purta mănuşi. Nu mă mai ustură, nu se mai cojesc, nu mai crapă şi nu mai sângerează! “Gloves In a Bottle” îmi menţine mâinile fericite!”

Dean Anthony La Barge
Pittsford, NY

„Noi, de la revista Clutch recomandăm loţiunea “Gloves In a Bottle”. Această minunată loţiune protectoare ţine afară iritanţii şi reţine hidratarea naturală, pielea fiind fină, nu uscată. “Gloves In a Bottle” nu se ia la spălat, deci nu trebuie să vă faceţi griji dacă înotaţi sau transpiraţi când sunteţi daţi cu această loţiune. Formula fără grăsimi se ia natural, o dată cu celulele moarte care se exfoliază. Acest miracol în sticluţă se asemeamănă cu o pereche de mănuşi. Vă va reda şi va menţine hidratarea mâinilor.”

Clutch Magazine

„Am avut noroc de hair-stilistul meu, care este si farmacist. El are o reacţie alergică la mănuşile de latex (dermatită de contact) şi nu poate purta niciun alt tip de mănuşi pentru că i se prind de păr când face părul permanent cuiva. Vopsitul părului este altă problemă. A spus că folosind loţiunea “Gloves In a Bottle” a putut evita mănuşile şi coafează şi vopseşte mai uşor şi mai repede, evitând efectele nocive ale chimicalelor. Îi este bună şi pentru job-ul de farmacist, pentru că se spală constant pe mâini deoarece oamenii bolnavi strănută şi tuşesc pe reţetele pe care apoi le dau farmaciştilor. “Gloves In a Bottle” le permite să se spele pe mâini des, fără să li se usuce mâinile de la săpun.

Niciodată nu am mai folosit un produc ca acesta. Munceau pentru firma Fortune 500 Cosmetic, deci am folosit multe produse de îngrijire a pielii. “Gloves In a Bottle” este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o.”

Tanya Ladoucer

„Mâinile mele sunt mereu în apă şi în chimicale. Am încercat orice produs de pe piaţă, dar acesta este primul care a avut succes.”

Terry Kwiatek
Hairdresser
Hillsborough, NJ

„Majoritatea cremelor conţin chimicale, care par că fac pielea fină, dar de fapt cauzează iritaţii absorbind hidratarea naturală a pielii. O loţiune protectoare bună, precum “Gloves In a Bottle” nu irită pielea, ci păstrează hidratarea şi ţine chimicalele afară.”

Biggleswade Today

„Profesia mea de estetician este minunată, cu excepţia faptului că mâinile mele sunt mereu în apă. Acest lucru, împreună cu procesul natural de îmbătrânire, mi-au lăsat pielea foarte uscată. Sunt conştientă, chiar eu vând loţiuni şi crème de toate felurile, care imediat cum te speli pe mâini se curăţă, chiar şi cele mai scumpe. “Gloves In a Bottle” nu se ia şi formează un strat protector deasupra pielii, care ţine hidratarea naturală în piele. Nu am mai văzut niciun ulei/loţiune care să hidrateze şi să protejeze în acelaşi timp.”

Susan Owens
esteticiana licentiata

„Am avut şansa să încerc loţiunea de mâini “Gloves In a Bottle” şi trebuie să vă spun că sunt impresionat. În numai câteva zile am simţit diferenţa texturii pielii mele. Nu sunt singurul, am dat şi familiei mele să o încerce (nu de mult timp sunt îndrăgostit de loţiunea aceasta).

Sora mea: recepţionistă la un centru medical şi operator la un call center şi mama au încercat-o şi au spus că au văzut diferenţa pe mâinile lor.

Eu văd acest produs ca fiind ideal pentru majoritatea oamenilor din media, modă şi înfrumuseţare. Ideal pentru stilişti cu mâini sensibile, pe care le au în apă mereu, pentru make-up artiştii care lucrează în medii reci şi mai ales pentru modele. Modelele de mâini au nevoie de această loţiune datorită formulei protectoare. O poate folosi oricine? Da. Este o loţiune minunată pe care ar trebui să o aibă în baie atât bărbaţii cât şi femeile care lucrează cu mâinile, care suferă de anumite probleme ale pielii sau care simt nevoia să aibă mai multă grijă de pielea mâinilor.

“Gloves In a Bottle” este parte din trusa mea şi aşa va rămâne, pentru uz personal şi pentru clienţi.”

James Makeup
Glasgow Make-up Artist Blog

„Aceasta e cea mai importantă parte şi aici începe recenzia de astăzi. Până în acest moment, oricare din produsele tale preferate pentru pedichiură sau duş ar fi fost suficient, dar următorul pas depinde de o loţiune protectoare cum ar fi “Gloves In a Bottle”.

Este exact ceea de ce ai nevoie. Această loţiune usoara îţi intră în pielea picioarelor, le relaxează şi le înmoaie cum nimic altceva nu o face. Am încercat să fac asta cu unt de corp, alte loţiuni şi crème, dar nu funcţionează la fel. Cu alte produse, pielea se înmoaie imediat, dar senzaţia dispare într-o oră şi apoi ai iar pielea uscată. “Gloves In a Bottle” îţi face pielea mătăsoasă şi fină şi aşa rămâne pe tot parcursul zilei. În plus, intră în piele aşa de repede, pe când alte loţiuni lasă urme pe podea şi adună pe tălpi rămăşiţe de pe jos.”

Brain Spam Blog

„Câteva sfaturi pentru a evita dungile şi petele lăsate de produsele de bronzare:

  • Înainte să începi, asigură-te că ţi-ai hidratat pielea
  • Nu uita să aplici şi pe urechi, ceafă şi linia părului…nu doar pe faţă
  • Foloseşte mănuşi pentru a evita şi te dai şi pe mâini
  • Sau îţi poţi proteja mâinile cu un produs numit “Gloves In a Bottle”
  • Dacă te pătezi pe mâini, foloseşte Oxyclean pentru a curăţa petele
  • Îţi poţi curăţa cuticulele cu acetonă (se regăseşte în soluţia de îndepărtat oja) „

Alx Galasinao
Make-up Artist
ABC7Chicago