MARTURII DESPRE PIELE USCATA SI CRAPATA – DOCTORI

Peste  9,000 de doctori (dermatologi si generalisti) au recomandat Gloves In A Bottle pacientilor care sufereau de piele uscata si crapata. Majoritatea ne-au spus ca aceasta lotiune functioneaza mai bine decat orice alta lotiune sau medicament pe care ei le-au incercat.

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Suntem foarte încântaţi şi fericiţi de rezultatele obţinute în urma utilizării loţiunii “Gloves In a Bottle”. Tratăm cu această loţiune pacienţii cu eczeme pe mâini , le aplicăm medicaţia dimineaţa şi apoi aplicăm “Gloves In a Bottle” de mai multe ori pe zi.

Am obţinut rezultate atât de bune cu produsul dumneavoastră, încât pacienţii nu au mai luat medicaţia prescrisă şi au continuat doar cu “Gloves In a Bottle” pentru a ţine sub control eczema.

Suntem mulţumiţi de produsul dumneavoastră şi cred că este una din cele mai bune loţiuni protectoare şi hidratante de pe piaţă.

Nu am reţineri când prescriu “Gloves In a Bottle” pacienţilor cu eczeme pe mâini. O recomand şi celor care nu au probleme cu mâinile, dar vor să le protejeze şi să le menţină fine şi moi.”

Peter Helton
medic dermatolog
Newport Beach, CA

„Fiind dermatolog cu foarte mulţi ani de experienţă în tratarea problemelor pielii, va pot spune care sunt cauzele majore ale acestor probleme.

Una dintre ele este expunerea la chimicalele în mediul în care trăim zi de zi. Trăim într-un mediu mult mai toxic acum şi pielea noastră suportă arsuri. Când ne expunem unor condiţii grele, efectele se văd pe pielea noastră.

Pielea este cel mai mare organ-funcţia ei de bază este să protejeze corpul de poluanţi, toxine. Ţine lucrurile rele afară. Când îşi pierde această abilitate suntem expuşi lucrurilor rele. Pielea are nevoie de uleiurile naturale şi hidratare, dar fiind expusă unor intensităţi, aceşti factori nu mai sunt prezenţi. Pielea uscată şi alte boli ale pielii apar când stratul exterior protector dispare, iar bacteriile intră în piele. Motivul pentru care loţiunile protectoare sunt eficiente este faptul că înlocuiesc bariera protectoare, lăsând pielea să se vindece din interior spre exterior.

O loţiune protectoare se leagă de stratul exterior al pielii şi o protejează de chimicale, aşadar previne agravarea bolii pielii sau ajută pielea afectată să se vindece.

O loţiune normală nu este făcută astfel încât să protejeze pielea cum o face o loţiune protectoare. Loţiunile normale doar hidratează la suprafaţă, reducând temporar uscarea şi mâncărimea. Loţiunile protectoare rămân pe piele, pentru că se leagă de aceasta şi o protejează pentru perioade mai lungi de timp. Cu acest strat protector, pielea îşi păstrează hidratarea şi o foloseşte pentru a vindeca straturile de dedesubt.

Recomandăm pacienţilor noştri loţiunea “Gloves In a Bottle” şi toţi au revenit pentru umplere. Ce ne arată cu adevărat că loţiunea funcţionează este faptul că pacienţii nu au revenit pentru o altă vizită medicală-s-au vindecat.”

Lisa Benest
Board Certified General and Cosmetic Dermatologist
Burbank, California

 

“Gloves In a Bottle” formează o barieră de protecţie pe piele şi reţine chimicalele. De asemenea, permite ca uleiurile naturale şi hidratarea să rămână în piele pentru a se vindeca mai bine.

Este un mare avantaj că loţiunile protectoare sunt uşoare, nu unsuroase. Când pielea devine uscată şi apar mâncărimile înseamnă că stratul protector exterior de piele s-a luat.

Hidratarea artificială din cremele şi loţiunile normale pot trimite un semnal către straturile pielii că este suficientă hidratare.

Atunci, pielea produce mai puţină hidratare naturală decât este nevoie pentru a vindeca o problemă a pielii. Cu o loţiune protectoare protejezi uleiurile naturale şi hidratarea din piele, pentru ca pielea să se vindece mai repede.”

Brian Zogg
Medic dermatolog
Albert Lea, Minnesota

 

„Folosesc mănuşi şi pielea mi se irita foarte tare! Doctorul mi-a recomandat “Gloves In a Bottle” şi mi-a zis să o încerc. Mâinile mele erau crăpate şi degetele imi sangerau. Acest produs a funcţionat ca o magie pentru mine! Îl voi recomanda şi altor pacienţi cu probleme similare.”

Dee Williams
Asistenta
Dr. Nancy Prosser’s office in Joppa, MD

 

„Aveţi o loţiune foarte specială. Vreau să vă mulţumesc pentru acest produs.Fiind asistentă de 36 de ani, vă imaginaţi când de dure sunt mâinile mele. Cum se răceşte vremea, mâinile mele devin uscate şi crăpate. Am folosit acest produs două zile şi zonele crăpate deja s-au vindecat. În cinci zile duritatea a dispărut. Acum lumea îmi spune cât de fine sunt mâinile mele. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată după foarte mulţi ani.

Si fiica mea a dorit să încerce aceasta lotiune – doctorul îi dădea deja un medicament pentru mâinile uscate şi roşiatice. Medicamentul costa aproximativ 50 dolari. Nu o ajuta deloc. După ce a folosit „Gloves In a Bottle”  mâinile ei arătau şi se simţeau minunat. Roşeaţa şi pielea aspră dispăruseră. Le-am spus prietenilor şi familiei si toţi vor să o încerce.

Magazinele de unde cumpărasem „Gloves In a Bottle” nu mai aveau, aşa că am sunat la numărul de pe etichetă. Un domn foarte drăguţ mi-a preluat comanda şi mi-a explicat de unde pot achiziţiona produsul. Am vorbit şi cu Debbie, de la marketing, care a fost la fel de drăguţă şi mi-a răspuns la toate întrebările. Aveţi o echipă foarte amabila. Vă mulţumesc că m-aţi ajutat pentru ca mâinile mele să arate şi să se simtă minunat. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

Soţul meu, Jerry, o foloseşte şi el şi se văd îmbunătăţiri în ceea ce priveşte mâinile lui muncite.”

Sharon L. Workman
Asistenta

 

„Am foarte multe alergii, o boală care face ca picioarele mele să crape foarte tare, iar “Gloves In a Bottle” face minuni pentru picioarele mele. Fac cursuri de yoga, iar de ziua mea le-am dat tuturor “Gloves In a Bottle” să se ungă pe picioare şi tuturor le-a plăcut! Vreau să-I felicit pe toţi din firmă pentru ca au făcut un produs atât de minunat!”

H.R.
Asistenta pensionara

 

„Folosesc “Gloves In a Bottle” de mai bine de doi ani (am citit despre produsul dumneavoastră pe internet).

“Gloves In a Bottle” este cel mai bun produs pe care l-am folosit. Fiind oftalmolog, mâinile mele trebuie să fie impecabile mereu iar produsul dumneavoastră mă ajută să le păstrez aşa. Le-am dat sticluţe de loţiune şi prietenilor mei. Toţi sunt încântaţi şi mulţumiţi. Ei folosesc în continuare produsul.”

Floyd Woods OD
Bradenton, FL

 

Iubesc produsul dumneavoastră. A făcut minuni pentru mâinile mele… Sunt asistentă medicală la o şcoală generală, aşadar mereu mă spăl pe mâini. E amuzant că acum merg la magazinul din zona in care locuiesc şi lumea mă ştie drept “doamna care a cumpărat toate loţiunile Gloves In a Bottle”. Am 3 mari şi două mici. Am dat de veste tuturor despre acest produs. O săptămână frumoasă. Vă mulţumesc.”

K. Health Assistant

 

„Vă mulţumesc pentru acest produs. Am avut mâinile inflamate şi crăpate timp de ani de zile. Am încercat orice se putea cumpără, dar nimic nu a mers. Fiica mea este asistentă şi cineva i-a dat “Gloves In a Bottle”. Mâinile ei era la fel ca ale mele din cauză că se spală des pe mâini. Acest produs este grozav.”

Brad Welker
Cape Girardeau, MO

 

“Gloves In a Bottle” este mai mult decât un produs cosmetic.

Pentru că lucrează împreună cu mecanismul de apărare al corpului, este adresat problemelor dermatologice.

Pacienţii mei au fost mulţumiţi de folosirea acestui produs. Unii pacienţi aveau hiperkeratoză, psoriazis sau eczeme. Am vazut că a dispărut roşeaţa şi crăpăturile pielii.”

Rozalia Kovelman
Board Certified Dermatologist
West Hollywood, California

 

„Vreau să vă spun că am avut o mare problemă cu pielea uscată a mâinilor. Sunt patolog şi folosesc mănuşi chirurgicale toată ziua, le pun şi le dau jos, spălându-mă mereu pe mâini. Îmi place şi să înot. Mâinile mele crapă şi sângerează atât de tare, încât nu mai pot ţine un pix în mână. Nimic nu a dat rezultate până la loţiunea aceasta. Acum pot să înot cât de mult vreau, iar pielea crăpată a dispărut. “Gloves In a Bottle” e minunată.”

Carolyn Hopkins
Patolog

 

„Am cumpărat o sticluţă de “Gloves In a Bottle” marţi şi până joi mâinile mele erau aproape vindecate. Sunt asistentă şi am avut probleme cu mâinile foarte mulţi ani. Voiam sa vă spun cât de minunat este acest produs, Dumnezeu să vă binecuvinteze şi vă mulţumesc.”

Sharon Workman
Midway, GA

 

„Doream să vă contactez pentru a vă informa cât de mulţumită sunt de protecţia oferită de loţiunea “Gloves In a Bottle”.

Sunt asistentă de 26 de ani şi am folosit numeroase produse pentru pielea sensibilă şi uscată iar “Gloves In a Bottle” a fost de departe cea mai de ajutor loţiune pentru ca mâinile mele să treacă cu bine prin multiple spălări, ierni reci, piele crăpată şi uscată etc.

Am făcut reclamă produsului dumneavoastră şi l-am recomandat foarte multor persoane. Trebuie să vă gândiţi la promovarea lui în domeniul medical. Dacă nu aveam un prieten care lucrează pentru un dermatolog nu aş fi auzit de acest produs.”

Trish Conroy
Asistenta medicala