MARTURII DESPRE ALERGII/IRITATII LA LATEX

 

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Mereu caut un produs bun pentru piele uscată a mâinilor mele. Am cumpărat produsul dumneavoastră de pe internet. Spălatul frecvent pe mâini şi folosirea mănuşilor de latex îmi fac pielea uscată şi iritată. Acest produs este cel mai bun produs de îngrijire al pielii pe care l-am folosit. Este de asemenea un cadou excelent pentru colegii mei de muncă.”

Cynthia Fowler
anestezist

 

„Produsul dumneavoastră mi-a salvat viaţa. Înainte să încep să folosesc produsul dumneavoastră, acum mai bine de un an, aveam o repulsie faţă de latex, care mă chinuia. După ce am folosit în mod continuu loţiunea, nu am mai avut alergii, Nu mai am niciun fel de simptome, deci vă voi fi mereu recunoscător pentru produsul dumneavoastră.”

Arnold H. Stern
DDS

 

„Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru că eram în căutarea unui produs care să reducă simptomele dermatitei de contact, provocată de iritanţi precum săpunul sau pudra sau de spălatul pe mâini şi purtatul mănuşilor de latex. Nu am mai găsit alt produs care să funcţioneze la fel de bine ca “Gloves In Bottle”. Aveţi aprobarea mea pentru acest produs.”

Richard E Dunn
DDS, MS

 

„Am cumpărat “Gloves In a Bottle” pentru personalul nostru. Ei lucrează cu uleiuri, lubrifianţi şi tot felul de chimicale, iar mănuşile de latex le provocau mâncărimi. O folosim împreună cu mănuşile de latex şi suntem foarte mulţumiţi. Nu se aseamănă cu niciun alt produs, ne-am bazat mereu pe mănuşile de latex, dar acum trecem la o metodă mai protectivă, pe lângă mănuşile de latex deja folosite.”

Duane Campbell
Business Manager/Director, Physical Plant
East Central College
Union MO

 

„În sfârşi un produs care funcţionează şi care mi-a salvat mâinile!!!

Eram la farmacie căutând împreună cu farmacista bandaje fără latex ca să-mi acopăr crăpătura de pe deget, pe care o aveam de mai bine de o lună. Fiecare bandaj pe care îl aveau (Band-Aid, Curad, Nexcare, ValueRight şi alte mărci) avea latex şi cu alergia serveră pe care o aveam, mi se lua pielea cu tot cu bandaj, dar în final a găsit un bandaj fără latex şi l-a comandat. Între timp, mi-a dat o sticluţă de “Gloves In a Bottle” să o încerc.

Wow! Am folosit-o joi seara, înainte de culcare şi când m-am trezit vineri dimineaţă, crăpătura de pe deget, care sângera cu o zi înainte, era aproape vindecată! M-am oprit în drum spre muncă să-I arăt farmacistei – nici ei nu-i venea să creadă! O folosesc de trei ori pe zi (este sâmbătă, iar eu am luat crema joi) iar crăpătura adâncă…este vindecată! Încă o zi şi gata! Ce produs minunat! Farmacia va mai aduce, dar dacă nu îmi pot lua de la ei vor comanda direct de pe site!

Am încercat orice – unguent cu antibiotic, unt de cacao natural, Corn Huskers, loţiune de mâini Vaseline Waterproof, crema de mâini cu formulă norvegiană Neutrogena, o cremă de mâini pentru grădinare, Nu-Skin, Liquid Band-Aid, super glue înmuiat în praf de copt (ideea tatălui prietenului meu – mi-a făcut mai mult rău pentru că a uscat şi mai tare pielea) – acestea sunt doar câteva dintre produsele încercate- şi niciodată nu am obţinut rezultatele obţinute în urma folosirii acestui produs! Cum spuneam – ce produs minunat! Şi fără latex!!!

Produsul dumneavoastră mi-a salvat viaţa! Am doar 32 de ani, iar mâinile mele arătau de parcă aveam70 de ani, din cauza că erau foarte uscate şi crăpate. Nu vă pot mulţumi îndeajuns pentru loţiunea “Gloves In a Bottle”!!!”

Denise L. Carey

 

Am avut noroc de hair-stilistul meu care este si farmacist. El are o reacţie alergică la mănuşile de latex (dermatită de contact) şi nu poate purta niciun alt tip de mănuşi pentru că i se prind de păr când face părul permanent cuiva. Vopsitul părului este altă problemă. A spus că folosind loţiunea “Gloves In a Bottle” a putut evita mănuşile şi coafează şi vopseşte mai uşor şi mai repede, evitând efectele nocive ale chimicalelor. Îi este bună şi pentru job-ul de farmacist, pentru că se spală constant pe mâini deoarece oamenii bolnavi strănută şi tuşesc pe reţetele pe care apoi le dau farmaciştilor. “Gloves In a Bottle” le permite să se spele pe mâini des, fără să li se usuce mâinile de la săpun.

Niciodată nu am mai folosit un produc ca acesta. Munceam pentru firma Fortune 500 Cosmetic, deci am folosit multe produse de îngrijire a pielii. “Gloves In a Bottle” este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o.”

Tanya Ladoucer

 

„Am avut alergii ale pielii – o iritaţie pe mâna stângă de mai bine de un. Aveam problema asta şi când erau copiii mici. Le numeam “mâini de casnică”, dar nu mai avusesem problema aceasta de ani de zile. Am purtat şi mânuşi de cauciuc (latex) când spălam vasele, când le frecam, etc.

Când nu scăpam de mâncărime, încercam loţiuni şi crème cu medicament, dar fără rost. Era din ce în ce mai rău în jurul inelarului. Am renunţat la verighetă crezând că sunt alergică la metal. Am mers la doctor şi mi-a spus să renunţ la mănuşi şi să iau un detergent de vase mai moale. A ajutat cât de cât, dar până şi apa părea că mă irită, aşa că am citit despre produsul dumneavoastră în ziarul Aternatives şi am decis să îl încerc.

În ultimele săptămâni, mâna mea s-a vindecat şi acum încerc să folosesc “Gloves In a Bottle” cel puţin de două ori pe zi. Funcţionează!”

Norma Gray
Sheldon, IL

 

„Voiam să vă scriu un mesaj pentru a vă spune “mulţumesc”. Pentru mine denumirea nu este “Gloves In a Bottle” , ci mai degrabă “Miracle In a Bottle”. Sufăr de psoriazis şi eczeme pe picioare şi pe mâini, dar şi de tot felul de alergii. Folosesc creme cu steroizi şi creme hidratante şi steroizi luaţi pe cale orală, pentru a ţine situaţia sub control. Sufăr de cinci ani şi este foarte greu, am ajuns în punctul în care nu mai pot da mâna cu cineva şi nici nu mai pot merge.

După toate acestea, imediat cum termin tratamentul, în 4-5 zile, psoriazis-ul reapare. Mi-a fost prezentat produsul dumneavoastră de către dermatologi. Atunci picioarele şi mâinile mele arătau foarte rău. Mâinile mele păreau făcute pentru un film, pe platourile de la Hollywood.

Când am început să folosesc produsul dumneavoastră, după doar câteva zile, mâinile mele dădeau semne de vindecare, iar eu puteam în sfârşi să dorm noaptea. Aplic cu puţin mai mult decăt este recomandat pentru că celulele pielii mele sunt cu mult afectate faţă de celulele pielii unui om sănătos. Am dat acest produs unui coleg de muncă de la birou pentru că mâinile lui erau foarte uscate, iar soţia sa era alergică la praful din mănuşile de latex. După ce au folosit acest produs, reacţia alergică s-a oprit iar mâinile lui se simţeau mai bine decât de obicei.

Puteţi folosi comentariul meu pentru reclamă. Încă o dată, va mulţumesc că mi-aţi făcut viaţa mai uşoară şi cât de cât normală. Sincere mulţumiri.”

Randy Schwanke

 

„Vă mulţumesc foarte mult pentru răspunsul prompt şi pentru informaţiile despre Gloves in a Bottle. Degetele sotului meu  se simt mult mai bine în această dimineaţă. El reface o casa de joacă pentru cei 4 nepoţi ai noştri, care ne vor vizita săptămâna viitoare. Termitele au mâncat lemnul şi l-au distrus. Am încercat ani de zile să îl conving pe soţul meu să poarte mănuşi din latex. Chirurgii şi dentiştii le poartă, dar el nu. În consecinţă, el ajunge să aibă degetele crăpate până la sângerare. Vrem să spunem tuturor de la biserică, dar din păcate nu putem merge din cauza unei bronşite. Dar pot vorbi la biserică mâine.

După 58 de ani de căsnicie, îmi este greu să văd că pe soţul meu îl doare, iar el a fost atât de bun cu mine anul acesta, după lupta meu cu pneumonia şi insuficienţa cardiacă. M-aţi întrebat cum am aflat de produsul dumneavoastră. Căutam despre pielea crăpată pe Google şi a apărut şi „Gloves In a Bottle”. Abia aştept să pot ieşi din nou în grădină şi să îl folosesc şi eu. Mai am multă iederă şi alte ierburi de smuls şi cu greu găsesc mănuşi mici care să îmi vină bine. Aşadar, mâinile mele devin murdare şi dure. Sper ca săptămâna viitoare să pot ieşi afară, dar mai bine îl trimit de acum pe soţul meu la farmacie să cumpere o sticlă mare de loţiune. Am impresia că sticla de 60 de mililitri nu o să ţină mult. Cred că o să-i spun să cumpere câteva sticluţe mici să le dăm şi prietenilor cu aceiaşi problemă.

Vă rog să faceţi mai multă reclamă ca să ştie toată lumea ce produs minunat aveţi.”

Jane Campbell
Cross-stitcher