MARTURII DESPRE INGRIJIREA PIELII LA INOTATORI

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Vreau să vă spun că am avut o mare problemă cu pielea uscată a mâinilor. Sunt patolog şi folosesc mănuşi chirurgicale toată ziua, le pun şi le dau jos, spălându-mă mereu pe mâini. Îmi place şi să înot. Mâinile mele crapă şi sângerează atât de tare, încât nu mai pot ţine un pix în mână. Nimic nu a dat rezultate până la loţiunea aceasta. Acum pot să înot cât de mult vreau, iar pielea crăpată a dispărut. “Gloves In a Bottle” e minunată.”

Carolyn Hopkins
Patolog

 

„I-am dat unei prietene sticluţa mea de “Gloves In a Bottle” şi acum nu mai găsesc loţiunea în nicio farmacie din zona. Stiu, proastă mişcare. Locuiesc în Milaca, Minnesota, dar am mers şi în Minneapolis şi St. Paul şi în suburbiile din nord. Caut cu disperare o farmacie care să vândă produsul dumneavoastră. Mâinile mele nu mai suportă loţiuni unsuroase. Realizez cusături manuale şi nu pot coase cu mâini inflamate şi crăpate. E pentru prima dată când am mâini “normale”, fără crăpături şi sângerări. Mâinile mele sunt permanent în săpun şi apăi, iar a doua zi le simt ca şi cum pielea e prea mică pentru mâinile mele. Vă mulţumesc.”

Cait Johnson
Cross-stitcher

„Vă mulţumesc pentru acest produs. Am avut mâinile inflamate şi crăpate timp de ani de zile. Am încercat orice se putea cumpără dar nimic nu a mers. Fiica mea este asistentă şi cineva i-a dat “Gloves In a Bottle”. Mâinile ei era la fel ca ale mele din cauză că se spală des pe mâini. Acest produs este grozav.”

Brad Welker
Cape Girardeau, MO

 

„Loţiunea “Gloves In a Bottle” este minunată. Am o problemă constantă cu pielea uscată de pe mâini, datorită locului de muncă, care presupund spălare frecventă pe mâini. Îmbunătăţirile în ceea ce priveşte starea pielii mele sunt vizibile de când folosesc acest produs.”

Anita Conrad
Mountlake Terrace, WA

 

„Am mâinile în apă mai toată ziua fiind îngrijitoare la domiciliu. Iarna în special, am mâinile foarte uscate. Loţiunea “Gloves In a Bottle” chiar funcţionează. Mâinile mele sunt moi. Îmi place foarte mult deoarece nu trebuie să o aplic de fiecare dată când mă spăl pe mâini.”

Cheryl Bliss
Providence, RI

 

„Doream să vă contactez pentru a vă informa cât de mulţumită sunt de protecţia oferită de loţiunea “Gloves In a Bottle”. Sunt asistentă de 26 de ani şi am folosit numeroase produse pentru pielea mea sensibilă şi uscată şi “Gloves In a Bottle” a fost de departe cea mai de ajutor loţiune pentru ca mâinile mele să treacă cu bine prin multiple spălări, ierni reci, piele crăpată şi uscată, etc.

Am făcut reclamă produsului dumneavoastră şi l-am recomandat foarte multor persoane. Trebuie să vă gândiţi la promovarea lui în domeniul medical. Dacă nu aveam un prieten ce lucrează pentru un dermatolog, nu aş fi auzit de acest produs.”

Trish Conroy
Registered Nurse

 

„Iubesc produsul dumneavoastră. A făcut minuni pentru mâinile mele…Sunt asistentă medicală la
o şcoală generală, aşadar mereu mă spăl pe mâini. E amuzant că acum merg la magazinul Walgreens şi lumea mă ştie drept “doamna care a cumpărat toate loţiunile Gloves In a Bottle”. Am 3 mari şi două mici. Am dat de veste tuturor despre acest produs. O săptămână frumoasă. Vă mulţumesc.

K. Health Assistant