MARTURII DESPRE MENTINEREA FRUMUSETII PIELII

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Trebuia să scap de mâinile extrem de crăpate şi uscate. Sunt cosmetician şi lucrez cu chimicale – mai ales când fac părul permanent. De asemenea, vopsesc păr foarte des. Voiam să îmi păstrez mâinile frumoase, iar “Gloves In a Bottle” m-a ajutat! Mâinile mele sunt minunate. Am aplicat loţiunea la 9:00, la 11:00 şi la 14:00 – ca la carte. Am mâinile foarte frumoase după o săptămână de expunere la riscurile de la muncă. Nu mai este un alt produs ca acesta.”

Marjo De Ridder
Cosmetician, „St. Yves Salon”
Torrance, CA

 

„Ne face plăcere să vă spunem despre produsul dumneavoastră. Am văzut un articol despre “Gloves In a Bottle” în revista Nail Pro Magazine. Voiam să ne protejăm unghiile împotriva acetonei pe care o folosim în îndepărtarea unghiilor false şi am fost foarte impresionaţi de conceptul şi de efectele produsului dumneavoastră.”

Sammy Suzuki
Presedinte la „La vie en rose international”
Los Angeles, CA

 

„Sunt coafeză. Acest lucru implică multă apă şi produse de curăţare. În fiecare iarnă mâinile mele suferă. Mă ustură, se cojesc, crapă şi sângerează. După ce am încercat mai toate produsele pentru mâini, am găsit “Gloves In a Bottle”.

“Gloves In a Bottle” funcţionează precum numele. E ca şi cum ai purta mănuşi. Nu mă mai ustură, nu se mai cojesc, nu mai crapă şi nu mai sângerează! “Gloves In a Bottle” îmi menţine mâinile fericite!”

Dean Anthony La Barge
Pittsford, NY

 

„Noi, de la revista Clutch recomandăm loţiunea “Gloves In a Bottle”. Această minunată loţiune protectoare ţine afară iritanţii şi reţine hidratarea naturală, pielea fiind fină, nu uscată. “Gloves In a Bottle” nu se ia la spălat, deci nu trebuie să vă faceţi griji dacă înotaţi sau transpiraţi când sunteţi daţi cu această loţiune. Formula fără grăsimi se ia natural, o dată cu celulele moarte care se exfoliază. Acest miracol în sticluţă se asemeamănă cu o pereche de mănuşi. Vă va reda şi va menţine hidratarea mâinilor.”

Clutch Magazine

 

„Am avut noroc de hair-stilistul meu, care este si farmacist. El are o reacţie alergică la mănuşile de latex (dermatită de contact) şi nu poate purta niciun alt tip de mănuşi pentru că i se prind de păr când face părul permanent cuiva. Vopsitul părului este altă problemă. A spus că folosind loţiunea “Gloves In a Bottle” a putut evita mănuşile şi coafează şi vopseşte mai uşor şi mai repede, evitând efectele nocive ale chimicalelor. Îi este bună şi pentru job-ul de farmacist, pentru că se spală constant pe mâini deoarece oamenii bolnavi strănută şi tuşesc pe reţetele pe care apoi le dau farmaciştilor. “Gloves In a Bottle” le permite să se spele pe mâini des, fără să li se usuce mâinile de la săpun.

Niciodată nu am mai folosit un produc ca acesta. Munceau pentru firma Fortune 500 Cosmetic, deci am folosit multe produse de îngrijire a pielii. “Gloves In a Bottle” este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o.”

Tanya Ladoucer

 

„Mâinile mele sunt mereu în apă şi în chimicale. Am încercat orice produs de pe piaţă, dar acesta este primul care a avut succes.”

Terry Kwiatek
Hairdresser
Hillsborough, NJ

 

„Majoritatea cremelor conţin chimicale, care par că fac pielea fină, dar de fapt cauzează iritaţii absorbind hidratarea naturală a pielii. O loţiune protectoare bună, precum “Gloves In a Bottle” nu irită pielea, ci păstrează hidratarea şi ţine chimicalele afară.”

Biggleswade Today

 

„Profesia mea de estetician este minunată, cu excepţia faptului că mâinile mele sunt mereu în apă. Acest lucru, împreună cu procesul natural de îmbătrânire, mi-au lăsat pielea foarte uscată. Sunt conştientă, chiar eu vând loţiuni şi crème de toate felurile, care imediat cum te speli pe mâini se curăţă, chiar şi cele mai scumpe. “Gloves In a Bottle” nu se ia şi formează un strat protector deasupra pielii, care ţine hidratarea naturală în piele. Nu am mai văzut niciun ulei/loţiune care să hidrateze şi să protejeze în acelaşi timp.”

Susan Owens
esteticiana licentiata

 

„Am avut şansa să încerc loţiunea de mâini “Gloves In a Bottle” şi trebuie să vă spun că sunt impresionat. În numai câteva zile am simţit diferenţa texturii pielii mele. Nu sunt singurul, am dat şi familiei mele să o încerce (nu de mult timp sunt îndrăgostit de loţiunea aceasta).

Sora mea: recepţionistă la un centru medical şi operator la un call center şi mama au încercat-o şi au spus că au văzut diferenţa pe mâinile lor.

Eu văd acest produs ca fiind ideal pentru majoritatea oamenilor din media, modă şi înfrumuseţare. Ideal pentru stilişti cu mâini sensibile, pe care le au în apă mereu, pentru make-up artiştii care lucrează în medii reci şi mai ales pentru modele. Modelele de mâini au nevoie de această loţiune datorită formulei protectoare. O poate folosi oricine? Da. Este o loţiune minunată pe care ar trebui să o aibă în baie atât bărbaţii cât şi femeile care lucrează cu mâinile, care suferă de anumite probleme ale pielii sau care simt nevoia să aibă mai multă grijă de pielea mâinilor.

“Gloves In a Bottle” este parte din trusa mea şi aşa va rămâne, pentru uz personal şi pentru clienţi.”

James Makeup
Glasgow Make-up Artist Blog

 

„Aceasta e cea mai importantă parte şi aici începe recenzia de astăzi. Până în acest moment, oricare din produsele tale preferate pentru pedichiură sau duş ar fi fost suficient, dar următorul pas depinde de o loţiune protectoare cum ar fi “Gloves In a Bottle”.

Este exact ceea de ce ai nevoie. Această loţiune usoara îţi intră în pielea picioarelor, le relaxează şi le înmoaie cum nimic altceva nu o face. Am încercat să fac asta cu unt de corp, alte loţiuni şi crème, dar nu funcţionează la fel. Cu alte produse, pielea se înmoaie imediat, dar senzaţia dispare într-o oră şi apoi ai iar pielea uscată. “Gloves In a Bottle” îţi face pielea mătăsoasă şi fină şi aşa rămâne pe tot parcursul zilei. În plus, intră în piele aşa de repede, pe când alte loţiuni lasă urme pe podea şi adună pe tălpi rămăşiţe de pe jos.”

Brain Spam Blog

 

„Câteva sfaturi pentru a evita dungile şi petele lăsate de produsele de bronzare:

  • Înainte să începi, asigură-te că ţi-ai hidratat pielea
  • Nu uita să aplici şi pe urechi, ceafă şi linia părului…nu doar pe faţă
  • Foloseşte mănuşi pentru a evita şi te dai şi pe mâini
  • Sau îţi poţi proteja mâinile cu un produs numit “Gloves In a Bottle”
  • Dacă te pătezi pe mâini, foloseşte Oxyclean pentru a curăţa petele
  • Îţi poţi curăţa cuticulele cu acetonă (se regăseşte în soluţia de îndepărtat oja) „

Alx Galasinao
Make-up Artist
ABC7Chicago