MARTURII DESPRE INGRIJIREA PIELII SI TRATAMENTUL DE LA GLOVES IN A BOTTLE

[landing_block type=”cta_buttons”]

“Gloves In a Bottle” este mai mult decât un produs cosmetic. Pentru că lucrează împreună cu mecanismul de apărare al corpului, este adresat problemelor dermatologice. Pacienţii mei au fost mulţumiţi de folosirea acestui produs. Unii pacienţi aveau hiperkeratoză, psoriazis sau eczeme. Am vazut că le-a dispărut si roşeaţa şi crăpăturile pielii.”

Dr. Rozalia Kovelman
Board Certified Dermatologist
West Hollywood, California

 

„Suntem foarte încântaţi şi fericiţi cu rezultatele obţinute în urma utilizării loţiunii “Gloves In a Bottle”. Tratăm cu această loţiune pacienţii cu eczeme pe mâini, le dam medicaţia dimineaţa şi apoi le aplicăm “Gloves In a Bottle” de mai multe ori pe zi.

Am obţinut rezultate atât de bune cu produsul dumneavoastră, încât pacienţii nu au mai luat medicaţia prescrisă şi au continuat doar cu “Gloves In a Bottle” pentru a ţine sub control eczema.

Suntem mulţumiţi de produsul dumneavoastră şi cred că este una dintre cele mai bune loţiuni protectoare şi hidratante de pe piaţă.

Nu am reţineri când prescriu “Gloves In a Bottle” pacienţilor cu eczeme pe mâini. O recomand şi celor care nu au probleme cu mâinile, dar vor să le protejeze şi să le menţină fine şi moi.”

Sincerely,
Dr. Peter Helton

 

“Gloves In a Bottle” formează o barieră de protecţie pe piele şi reţine chimicalele. De asemenea, permite ca uleiurile naturale şi hidratarea să rămână în piele, pentru a se vindeca mai bine. Este un mare avantaj că loţiunile protectoare sunt uşoare, nu unsuroase. Când pielea devine uscată şi apar mâncărimi înseamnă că stratul protector exterior de piele a fost indepartat.

Hidratarea artificială din cremele şi loţiunile normale pot trimite un semnal către straturile pielii că este suficientă hidratare. Atunci, pielea produce mai puţină hidratare naturală decât este nevoie pentru a vindeca o problemă a pielii. Cu o loţiune protectoare protejezi uleiurile naturale şi hidratarea din piele, pentru ca pielea să se vindece mai repede.

Dr. Brian Zogg
Dermatologist
Albert Lea, Minnesota

 

” Fiind dermatolog de 22 de ani, consider că acesta este cel mai revoluţionar produs pentru hidratarea mâinilor aspre pe care l-am întâlnit.”

Dr. David Horowitz

 

„Fiind un dermatolog cu foarte mulţi ani de experienţă în tratarea problemelor pielii, va pot spune care sunt cauzele majore ale acestor probleme.

Una dintre ele este expunerea la chimicale în mediul în care trăim zi de zi. Trăim într-un mediu mult mai toxic acum şi pielea noastră suportă arsuri. Când ne expunem unor condiţii grele, efectele se văd pe pielea noastră.

Pielea este cel mai mare organ-funcţia ei de bază este să protejeze corpul de poluanţi si toxine. Ţine lucrurile rele afară. Când îşi pierde această abilitate suntem expuşi lucrurilor daunatoare. Pielea are nevoie de uleiurile naturale şi hidratare pentru a se mentine sanatoasa, dar fiind expusă unor factori externi daunatori, aceste calitati nu mai sunt prezente. Pielea uscată şi alte boli ale pielii apar atunci când stratul exterior protector dispare, iar substantele iritante si bacteriile intră în piele. Motivul pentru care loţiunile protectoare sunt eficiente este faptul că înlocuiesc bariera protectoare, permitand pielii să se vindece din interior spre exterior.

O loţiune protectoare patrunde in stratul exterior al pielii şi o protejează de chimicale, aşadar previne agravarea bolii pielii sau ajută pielea afectată să se vindece.

O loţiune normală nu este făcută astfel încât să protejeze pielea cum o face o loţiune protectoare. Loţiunile normale doar hidratează la suprafaţă, reducând temporar uscarea şi mâncărimea. Loţiunile protectoare rămân pe piele  şi o protejează pentru perioade mai lungi de timp. Cu acest strat protector, pielea îşi păstrează hidratarea şi o foloseşte pentru a-si vindeca straturile de dedesubt.

Recomandăm pacienţilor noştri loţiunea “Gloves In a Bottle” şi toţi au revenit pentru o noua sticla cu lotiune. Ce ne arată cu adevărat că loţiunea funcţionează este faptul că pacienţii nu au revenit pentru o altă vizită medicală – s-au vindecat.”

Dr. Lisa Benest
Board Certified General and Cosmetic Dermatologist
Burbank, California

 

„Recent, un prieten mi-a dat produsul dumneavoastră să îl încerc. Rezultatele au fost extraordinare şi m-au ajutat în problema mea cu mâinile uscate. Numele meu este Peter Solo. Sunt medic optometrist în Toronto şi partener la o clinică numită Optego Vision. Ca profesionist în îngrijirea sănătăţii, mă spăl pe mâini de 30-40 de ori pe zi, iar loţiunea dumneavoastră mi-a fost de mare ajutor pentru a nu mai avea mâinile crapate. Compania mea furnizează oftalmologilor diverse produse optice, atât în Canada cât şi în SUA. „Gloves In a Bottle” ar fi un produs care sunt sigur ca ar fi cumpărat de clienţii noştri.”

Sincerely,
Dr. Peter Solo

 

„Fiind pictor şi bucătar de mai bine de 25 de ani, pot spune că nu am mai folosit un produs mai bun decât “Gloves In a Bottle”. Deşi produsele pe care le folosesc nu sunt toxice, “Gloves In a Bottle” oferă mai multă protecţie artiştilor, sculptorilor şi altor persoane care lucrează în domeniul artelor.

Efectele de lubrifiere naturala ce crează o barieră de hidratare sunt excepţionale. Dăm “Gloves In a Bottle” tuturor celor din atelierul nostru. Cred că “Gloves In a Bottle” este cel mai bun produs de acest tip de pe piaţă. ”

Allen Montague CEO

 

„Ieri lucram la un proiect de îndepărtare a vopselei uşilor din faţa casei mele. Nu aveam mâinile protejate în niciun fel (mănuşi de unică folosinţă) şi mi-a sărit vopsea pe degete, începând să mă usture.

După ce m-am spălat pe mâini, am aplicat loţiune “Gloves In a Bottle” şi m-am întors la lucru. Am observat că mi s-a întâmplat din nou, dar nu m-a mai usturat.

Când mi-a ajuns pe braţe, m-a usturat. După ce m-am spălat din nou, m-am dat cu loţiune şi pe braţe. Mi-a protejat pielea pentru a putea lucra liber, fără să folosesc mănuşi de unică folosinţă. Ce produs minunat. Vă mulţumesc.”

Harry
La Crescenta, CA.

 

„Sunt mulţumită de livrarea rapidă şi de comunicarea deschisă referitoare la comandarea produsului. Sunt foarte încântată că folosesc acest produs şi face exact ce zice în reclamă. Mâinile mele aveau nevoie de asta! Vă mulţumesc că mi-aţi acordat această plăcere.”

Sharon B.