MARTURII DESPRE INGRIJIREA PIELII FETEI

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o…anul trecut, după o consultatie, doctorul mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră şi am fost surprinsă de cât e de miraculoasă! După ce am muncit la grădina noii mele case, m-am zgâriat în bromelii (am realizat că sunt alergică la ele) şi mi-au provocat o iritaţie din cauza reacţiei alergice(dermatită de contact). Lunea următoare, unul din doctori mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră, pe care, din păcate, l-am băgat în dulap (unde a stat timp de 6 luni), iar eu am folosit o cremă antibiotică. Într-o zi am dat peste loţiune în sertar şi am citit cum funcţionează.

Am început să mă dau cu ea pe faţă pentru că ştiam că îmi va proteja pielea pentru a nu-şi pierde sebumul şi am ziu de ce nu? Nu-i acesta motivul pentru care dăm bani pe creme hidratante care sunt superficiale? La 10 dolari sticluţa, e chiar un chilipir pentru menţinerea tinereţii.

Am sunat la biroul dumneavoastră pentru a vă spune cât de minunat este produsul şi că toată lumea ar trebui să ştie de el. Nu vreau să rămân fără acest produs. Am comandat şi pentru a da doctorilor.

Acum câteva săptămânii, când am ieşit în grădină şi m-am zgâriat într-o bromelie, am decis să folosesc produsul dumneavoastră pe braţe şi în 2-3 zile mâinile mele s-au vindecat…wow!

Unuia dintre doctori căruia i-am dat o mostră a spus că este un ingredient în produsul dumneavoastră care este costisitor, dar care ajută împotriva bolilor pielii…i-am spus că îl găseşte la Walgreens, pentru pacienţii lui…am simţit că produsul dumneavoastră nu este destul de promovat şi nu toată lumea care are nevoie de el îi cunoaşte beneficiile…

Le-am spus vânzătoarelor de la Walgreens că trebuie să îl aibă în farmacie şi la cosmetice şi le-am explicat ce este şi cum funcţionează…acest produs este unul fără care nu ştiu ce m-aş face deoarece dă rezultate minunate….”

Joan LeBlanc
Formerly of Estee Lauder
Sarasota, Florida

 

„Pielea mea era uscată şi uram modul în care se simţea.

Foloseam „Gloves In a Bottle” imediat după duş şi am observat că îmi hidratează pielea, scăpând de senzaţia de piele uscată din timpul zilei. (urăsc când mă strânge pielea).

De fapt, pentru că loţiunea e foarte uşoară, am început să o folosesc şi pe faţă. Este foarte buna ca bază de machiaj şi înmoaie pielea întinsă din jurul ochilor (după mâini, pielea din jurul ochilor este cea mai uscată). Nu este lipicioasă şi nu se vede când o foloseşti.

Fiica mea, care foloseşte doar loţiuni şi cosmetice hipoalergenice, a putut folosi „Gloves In a Bottle” fără probleme. Chiar şi soţul meu, care are pielea foarte sensibilă, a încercat această soluţie.”

Laura Spencer
Parerea unei mame blog

 

„Am început să observ îmbunătăţiri ale pielii în palme. Era mai fină şi nu mai era tare.

Muncesc mult pe afară, fiind grădinar şi unele zone ale pielii sunt expuse mereu la soare, vânt şi ploaie. Am început să aplic “Gloves In a Bottle” şi pe acele zone. Port tricou de cele mai multe ori; se văd îmbunătăţiri pe braţele mele.

După ce am observat toate acestea, am început să aplic loţiunea şi pe faţă, mai ales pe frunte şi pe ridurile din jurul ochilor. Şi aici s-au văzut rezultate.

Pentru că am văzut că tratarea problemelor pielii dă rezultate, am început să fiu mai atent la pielea mea, mai ales în zonele tratate. Atunci am observat că nu mi se mai vedeau toate cusăturile de la cicatricea de pe încheietura stângă, rămasă în urma unei operaţii minore.

Am 65 de ani şi cicatricea o aveam de când eram adolescent. Încă nu-mi vine să cred. Din când în când mă uit atent la cicatrice-nu se mai vede.

Atunci mi-am dat seama că folosirea loţiunii “Gloves In a Bottle” face mai mult decât să protejeze pielea; o ajută să se vindece. Tratează toate problemele pielii.

Şi alte anomalii ale pielii au fost vindecate. Una dintre ele era la mâna stângă, între arătător şi degetul mare. Aveam semn de când mă arsesem cu ulei încins şi avea mici crăpături. S-a vindecat, crăpăturile au dispărut.

Cealaltă anomalie era pe frunte, aveam o zonă de piele mai tare. Arăta ca un lichean de pe un buştean. Din când în când coaja se lua. Apoi se forma din nou. Acum este mai mică şi nu mai e la fel de tare. Probabil va dispărea. Dacă aţi spune dermatologilor să verifice, probabil ar observa că “Gloves In a Bottle” face mai mult decât să protejeze pielea.”

David Kline
gradinar profesionist

 

„Prima dată când am folosit “Gloves In a Bottle” pe mâini şi pe coate am fost uimită. A fost o experienţă fericită. La vremea aceea aveam o mâncărime groaznică în vârful piciorului şi cu greu ma abţineam să nu mă scarpin, iar apoi pielea crăpa şi facea o crustă. Am folosit orice găseam pentru a mă vindeca. Am folosit cel puţin 10 produse diferite, dar niciunul nu a dat rezultate.

Într-o zi m-am întrebat dacă această loţiune mă va ajuta. După o singură aplicare mâncărimea a încetat, iar coaja a dispărut într-o zi şi jumătate şi de atunci nu am mai avut niciodată mâncărimi. De atunci, am folosit-o ca pe o loţiune de corp, pentru mâini, picioare, faţă, gât, braţe, etc. Piele feţei mele este foarte fină. Iubesc această loţiune.”

Lyn Buerger

 

„Numele meu este Crista şi locuiesc în Ohio. Am fost alergică la Aspartame de când aveam 16 ani. Pe măsură ce înaintam în vârstă, alergia progresa. Acum am ajuns în punctul în care nu mai pot atinge nimic, nu mai pot mirosi nimic ce conţine acest ingredient, iar dacă sunt în aceiaşi cameră unde ingredientul s-a împrăştiat în aer (de exemplu, cineva a desfăcut o sticlă de suc dietetic), poţi chema ambulanţa. Vedeţi, Aspartame îmi provoacă şoc anafilactic, indiferent de cantitatea cu care intru în contact. Sunt sigură că ştiţi câte produse ce conţin acest îndulcitor sunt pe piaţă. Mult prea multe. Nu am putut să mă angajez pentru că nu se ştie niciodată când voi avea o criză, iar când am una mă umflu atât de tare încât e ridicol. Sunt atât de sensibilă încât a devenit periculos să mai vorbesc sau să îmbrăţişez oameni. Când e vorba de sucuri dietetice, gume sau mentosane, doar dacă se expectorează (cantitate care nici nu se observă cu ochiul liber), îmi provoacă o criză. Aşadar, eu şi familia mea am căutat soluţii pentru a-mi face viaţa mai uşoară.

Deja eram descurajaţi pe când eu şi soţul meu am mers în Gatlinburg, TN, în luna septembrie pentru a sărbători aniversarea de 10 ani. Acolo am dat peste produsul dumneavoastră. Făceam cumpărăturile într-un magazin mic din zona Old Mill şi vânzătoarea se dădea cu loţiunea pe mâini. Se pregătea să ne scaneze produsele şi tot vorbea despre loţiune. Erau la vedere pe raft şi am luat o sticluţă şi am început să citesc. Nu-mi venea să cred! M-am gândit că daca e atât de bună cum spunea vânzătoarea şi cum scria pe etichetă, s-ar putea să merite. M-am dat pe mâini, până sus pe braţe ( pentru că purtam un tricou, sub bluza lungă, a cărei mâneci mă protejau) şi pe gât.

Eu şi soţul meu ne îndreptam spre Mill, pentru a lua prânzul (ceea ce însemna un risc să intru în restaurant) şi ne-am gândit că e cea mai bună metodă de a testa produsul. Aşa a şi fost! Noi mereu cerem o masă departe de barul cu băuturi pentru a mă proteja, dar nu şi acum. Înainte, când mergeam la restaurant trebuia să port pantaloni lungi, bluză cu mânecă lungă, mănuşi şi mască chirurgicală pentru a mă proteja. De data asta aveam doar pantaloni lungi, “Gloves In a Bottle” şi mască. Nu mai spun despre chelneriţa care a ascultat despre cum trebuie să aibă grijă cu mâncarea şi băutura, să le ţină separat de sucurile altor oameni. Când i-am spus, a dat ochii peste cap. A spus că cei care fuseseră înaintea noastră la masă consumaseră sucuri dietetice şi ne-a întrebat dacă suntem siguri că vrem să stăm în continuare la masă. Eu şi Alan (soţul meu) ne-am uitat unul la celălat şi a spun că va fi un adevărat test dacă vom putea rezista întregului prânz fără o criză. Am fost de acord şi am rămas. A fost prima masă la restaurant când nu a fost nevoie să le spun cine sunt şi ce trebuie să facă pentru ca eu să fie în siguranţă. (la unele restaurante pe care le frecventăm au fost suficient de drăguţi încât să-mi asigure anumite condiţii)

După ce am mâncat eu şi Alan eram atât de încântaţi de produs, încât ne-am întors la magazin şi am luat ultimele 7 sticluţe! Ziua următoare, m-am dat pe toată suprafaţa de piele expusă, pe mâini, pe braţe, pe gât, pe picioare şi pe faţă. Am mers cu troleul până în centru de la Pigeon Forge şi m-am dat din nou la fiecare 3 ore pentru a mă asigura. Am mers prin Gatlinburg toată ziua, inclusiv prin mall şi nu am avut nicio reacţie alergică. Este un miracol!

De atunci, familia mi-a cumpărat o mulţime de sticluţe de “Gloves In a Bottle”. E uimitor ce face produsul dumneavoastră. I-am spus fratelui meu să se dea înainte să mâncăm costiţă la grătar şi sosul s-a curăţat fără să mai fie nevoie de săpun. Bineînţeles, am folosit şi săpun, dar era amuzant să vezi ce fel de lua sosul lipiciod de barbeque de pe degete doar cu apă!

Voiam să vă mulţumesc! Nici nu vă închipuiţi ce uşurare a fost să descopăr acest produs minunat! Tot trebuie să am mare grijă, dar măcar acum nu mai trebuie să-mi fac griji pentru tot ce ating. Dacă aveţi nevoie de cineva pentru reclamă, sunt disponibilă. Vă mulţumesc, Dumnezeu să vă binecuvinteze pe dumneavoastră şi pe compania dumneavoastră.”

Crista Flege
Cincinnati, OH

 

„Săptămâna trecuta la Walgreens am cumpărat întâmplător “Gloves In a Bottle”. Sunt asistentă şi mâinile mele au început să îmbătrânească. Am cumpărat sticluţe de loţiuni ce promiteau rezultate, dar nimic nu s-a schimbat. Câteodată se simţea ok, până mă spălam iar pe mâini. Mâinile mele arătau din ce în ce mai rău. Eu şi spălătoresele aveam multe în comun, aşa că nu mă aşteptam la mare lucru…o altă loţiune pe rafturile din baia mea.

Câteodată apare ceva care chiar funcţionează! M-am dat cu loţiunea dumneavoastră înainte de culcare. A doua zi dimineaţă, în timp ce mă spălam pe mâini, am fost uimită să văd că mâinile mele arătau întinerite (faţa mea era la fel, deci nu am fost răpită de extratereştrii şi adusă în trecut). Apoi mi-am amintit de “Gloves In a Bottle ”, am luat-o după raft şi am băgat-o în poşetă. Am folosit-o pe toată săptămâna trecută şi ieri am uitat sticluţa la muncă.

M-am grăbit să ajung la Walgreens să cumpăr mai multe sticluţe. Unele pentru mine, altele pentru a le împărţi cu alţii. Nu le mai găseam. Am cerut ajutorul unui agent de vânzări din magazin. Mi-a spus că nu s-au vândut şi le-au trimis înapoi. I-am spus că au făcut o mare greşeală, pentru că eu le-am arătat tuturor cât de grozavă este această loţiune. Agentul a sunat la alt magazin. Şi acolo l-au trimis înapoi pentru ca nu se vindea şi era scump. I-am spus adevărul, mai bine plătesc un pic mai mult pe ceva ce dă rezultate, decât să cumpăr tot felul de loţiuni care nu sunt bune. Am mers în alte două magazine Walgreens cu speranţa că managerul este leneş şi nu le-au trimis înapoi. Nimic! Apoi am fost la două magazine cu produse de înfrumuseţare….nimic! Să iată-mă pe site-ul dumneavoastră….am intrat pe Google, am scris loţiune “Gloves In a Bottle” şi a apărut. Uraaa!!! Am comandat două sticluţe şi totul e în regulă, mai puţin la Walgreens unde cred că au luat o decizie proastă.

PS…Mâinile mele arată mai bine decât au arătat în ani de zile! Mulţumesc!”

M.M.
Asistenta
Missouri