MARTURII DESPRE INGRIJIREA BUZELOR

[landing_block type=”cta_buttons”]

„Noi nu mai mâncăm alimente care conţin gluten. Suntem pro Feingold (evităm aditivii bazaţi pe petrol, etc). Am găsit cea mai bună loţiune, recomandată de alte familii pro Feingold. Se numeşte “Gloves In a Bottle”.

Din cauză că baiatul meu nu poate colora cu markere sau alte carioci, din cauză că îi intră în piele şi îi cauzezază o reacţie alergica, cineva mi-a recomandat această loţiune. Ridică o barieră între piele şi tot ce este în exterior şi în acelaşi timp permite pielii să funcţioneze aşa cum trebuie. Am primit-o acum mai puţin de o săptămână şi deja s-a dovedit a fi utilă la mine în casă. Am folosit-o şi pentru băiatul meu de 2 ani care avea o zgârietură mare pe nas şi s-a vindecat imediat. Fiicei mele i-au apărut câteva zone acneice şi s-a spălat bine pe faţă apoi s-a dat cu loţiune şi infecţia a dispărut până la sfârşitul zilei. În mod normal nu s-ar fi vindecat, ci ar fi stat câteva zile.

Am avut probleme câteva luni cu buza de jos, care era crăpată şi nu se vindeca. Am încercat să o las aşa şi să beau multă apă (pentru că balsamul de buze face mai mult rău), dar tot nu s-a vinecat. Am aplicat o cantitate foarte mică de loţiune “Gloves In a Bottle” timp de câteva zile şi mi s-a vindecat. Nu aplici un simplu medicament pentru piele. Îţi protejează pielea pentru ca ea să se vindece singură.”

Cathy