MARTURII DESPRE INGRIJIREA PIELII IN GRADINARIT

[landing_block type=”cta_buttons”]

“Gloves In a Bottle” se aplică ca o cremă normală de mâini, îmi lasă mâinile moi şi fine şi formează o barieră împotriva mizeriei şi a petelor în care îmi bag mereu mâinile deoarece lucrez în sere, unde tai şi platez, dar şi în atelier unde am mai multe proiecte. Cea mai mare calitate este că pătrunde în piele şi o acoperă, protejând-o împotriva mizeriei, a petelor. Cred că acest produs ar trebui să fie disponibil în centre cu articole de grădinărit şi în centre cu articole pentru case.”

Ti Henderson
Enumclaw, WA

 

„Este cea mai bună loţiune pe care am folosit-o…anul trecut, după o intervenţie, doctorul mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră şi am fost suprinsă de cât e de miraculoasă! După ce am muncit la grădina noii mele case, m-am zgâriat în bromelii (am realizat că sunt alergică la ele) şi mi-au provocat o iritaţie din cauza reacţiei alergice(dermatită de contact). Lunea următoare, unul din doctori mi-a dat o mostră din produsul dumneavoastră, pe care, din păcate, l-am băgat în dulap (unde a stat timp de 6 luni), iar eu am folosit o cremă antibiotică. Într-o zi am dat peste loţiune în sertar şi am citit cum funcţionează.

Am început să mă dau cu ea pe faţă pentru că ştiam că îmi va proteja pielea pentru a nu-şi pierde sebumul şi am ziu de ce nu? Nu-i acesta motivul pentru care dăm bani pe creme hidratante care sunt superficiale? La 10 dolari sticluţa, e chiar un chilipir pentru menţinerea tinereţii.

Am sunat la biroul dumneavoastră pentru a vă spune cât de minunat este produsul şi că toată lumea ar trebui să ştie de el. Nu vreau să rămân fără acest produs. Am comandat şi pentru a da doctorilor.

Acum câteva săptămânii, când am ieşit în grădină şi m-am zgâriat într-o bromelie, am decis să folosesc produsul dumneavoastră pe braţe şi în 2-3 zile mâinile mele s-au vindecat…wow!

Unuia dintre doctori căruia i-am dat o mostră a spus că este un ingredient în produsul dumneavoastră care este costisitor, dar care ajută împotriva bolilor pielii…i-am spus că îl găseşte la Walgreens, pentru pacienţii lui…am simţit că produsul dumneavoastră nu este destul de promovat şi nu toată lumea care are nevoie de el îi cunoaşte beneficiile…

Le-am spus vânzătoarelor de la Walgreens că trebuie să îl aibă în farmacie şi la cosmetice şi le-am explicat ce este şi cum funcţionează…acest produs este unul fără care nu ştiu ce m-aş face deoarece dă rezultate minunate….”

Joan LeBlanc
Formerly of Estee Lauder
Sarasota, Florida

 

“Gloves In a Bottle” este una din cele mai bune loţiuni pe care am folosit-o. Muncesc afară şi îmi oferă mai multă protecţie împotriva problemelor pielii decât orice alt produs.”

L.Z. Markes
Thomson, CA

 

„Tocmai am cumpărat produsul dumneavoastră pentru că aveam nevoie de o cremă de mâini care să mă protejeze împotriva grăsimii şi a uleiului de la fermă. Mi s-a adus la cunoştinţă prin e-mail. Ammai folosit un produs, dar nu a fost la fel de bun ca “Gloves In a Bottle”.

J.Andrew Gingrich
DVM
Mercersburg, PA

 

„Realizez aranjamente florale de 22 de ani. La fel ca toţi designerii, iubim sezonul Crăciunului, cu toate mirosurile de perene şi conuri de brad folosite în aranjamente, dar urâm rezultatele lăsate pe mâinile noastre.

Anul acesta, înainte să încep să munces în magazinul unui prieten, am căutat la Home Depot un produs şi l-am găsit (“Gloves In a Bottle”). Toţi trei care am lucrat l-am folosit (ne-am dat o dată la 4 ore) şi am fost uimiţi şi încântaţi de rezultate. De obicei rămâneam cu negreală pe mâini pentru toată luna decembrie. Când ieşeam în oraş ţineam mâinile sub masă.

Toţi din industria florală ar trebui să ştie de acest produs. Sunt câteva reviste florale…Sunt şi show-uri atât în San Francisco cât şi în Los Angeles (cum ar fi Flower Mart în LA), care cred că ar fi interesate de produsul dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru primul Crăciun cu mâini curate!”

Regards,
Valerie Uram
Floral Designer

 

„Lucrez într-o florărie şi tocmai am cumpărat produsul dumneavoastră şi l-am folosit. A funcţionat atât de bine, încât le-am spus tuturor şi l-au încercat şi ei şi le-a plăcut, toţi au spus că le-a făcut mâinile să se simtă foarte bine. Vă mulţumim pentru un produs minunat!”

Cindy Butler
Expressions by Judy

 

„Oamenii care lucrează cu mâinile-instalatori, mecanici auto, grădinari-vor aprecia „Gloves In a Bottle”. Chiar funcţionează! Pentru grădinari, crapaturile de pe degete vor disparea. Şi am descoperit pe propriile mele braţe că oferă protecţie completă împotriva dermatitei apărută celor care grădinăresc tufe de ienupăr. Spălatul este mai uşor, mai rapid şi mai eficient chiar şi după locuri de muncă unde lucrezi cu substanţe grase, cum ar fi cei care lucrează la motor. Nu vreau să par prea entuziasmat, dar rar găseşti un produs care face ceea ce promite.”

David Kline
gradinar profesionist

 

Este prima vară când am avut mâinile mele de grădinar fine. Acest produs este minunat şi îl folosesc în fiecare zi. Unghiile mele nu se mai usucă şi nu se mai rup. Chiar îmi place să folosesc acest produs. De asemenea, livrarea promptă şi serviciile de calitate sunt de apreciat!

Nancy R. Dunn
Gradinar

 

„Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” acum 4-5 ani. Mereu la firmă angajaţii aveau iritaţii pe mâini şi pe braţe. Se pare că era vina benzilor de cauciuc (făcute în Sri Lanka). După ce am folosit diverde produse am dat peste “Gloves In a Bottle” şi nimeni nu a mai făcut iritaţii. A proteja foarte bine pielea de contactul cu cauciucul.

După ani de grădinărit, mâinile mele se simţeau precum pielea şi erau negre ca pământul. Am început să folosesc “Gloves In a Bottle” datorită succesului avut în firmă şi după o săptămână am observat că mâinile mele arată diferit. Arătau atât de bine, încât începusem să îmi fac manichiura. Am început să mă dau cu ojă şi nu îmi mai era ruşine de cum arătau mâinile mele. Astăzi, folosesc “Gloves In a Bottle” pe mâini, pe braţe, pe picioare şi pe tăpli (merg mereu desculţă). Picioarele mele nu mai sunt pătate cum erau înainte. Nu ştiu dacă din cauza loţiunii “Gloves In a Bottle”, dar eram singură când am început să o folosesc, iar acum sunt măritată cu un bărbat puţin mai tânăr ca mine. Mă face să mă întreb!”

Kay Hawkin
Grand Island, Florida